Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń w Pucharze Intertoto! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
dartan28
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7509 dni

Nocleg w Ołomuńcu - 29/06/2005 20:42
Czy ktoś zabukował se już nocleg w Ołomuńcu lub bliskich okolicach - jak tak niech da cynk może będą jeszcze wolne miejsca :-) bo po necie wszystko już zajęte - moje gg 2548961

qbajag
Kibic
Na forum od 8399 dni

**

Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 29/06/2005 21:51

seeedzik napisał:  

Pazur napisał:  
a ja se mam zamiar jakąś fajną Czeszke do domu przywiesc :P

rotfl radze docenic to co mamy u nas w kraju, z wlasnego doswiadczenia powiem Ci ze u nas 4 razy latwiej trafic na ladna dziewuszke niz u pepikow (co prawda jak juz czeszka jest ladna to naprawde kransa z niej horka :D) no i maja one jeszcze jedna straszna wade, u Polek mozna zauwazyc ze wygladaja na mniej lat niz maja, u pepikow jest na odwrot :D
Pozdro i udanych lowow :D

Ja mam zupełnie inne doświadczenia...Czeszki są ładniejsze niż Polski...no ale może poprostu Szczecinianki są ładniejsze niż Warszawianki...muszę się przyznać, że żadnej dziewczyny ze Szczecina jeszcze nie poznałem.

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Pazur
Kibic
Na forum od 7973 dni

Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 29/06/2005 22:55

qbajag napisał:  

seeedzik napisał:  

Pazur napisał:  

rotfl radze docenic to co mamy u nas w kraju, z wlasnego doswiadczenia powiem Ci ze u nas 4 razy latwiej trafic na ladna dziewuszke niz u pepikow (co prawda jak juz czeszka jest ladna to naprawde kransa z niej horka :D) no i maja one jeszcze jedna straszna wade, u Polek mozna zauwazyc ze wygladaja na mniej lat niz maja, u pepikow jest na odwrot :D

Ja mam zupełnie inne doświadczenia...Czeszki są ładniejsze niż Polski...no ale może poprostu Szczecinianki są ładniejsze niż Warszawianki...muszę się przyznać, że żadnej dziewczyny ze Szczecina jeszcze nie poznałem.

to żałuj chłopie bo dzis jak wyszedłem na miasto to sie z 50 razy zdążyłem zakochać :D

Jay-J
Kibic
Na forum od 8409 dni

Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 29/06/2005 23:09
Pamiętam jak Wyrobek powiedział że szczecinianki są najładniejsze w Polsce... coś w tym jest ;)

Obrazek gif wstawiony na forum
Kuba L.
Kibic
Na forum od 7528 dni

Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 30/06/2005 01:43

qbajag napisał:  
...muszę się przyznać, że żadnej dziewczyny ze Szczecina jeszcze nie poznałem.

Pewnie nawet nie wiesz co znaczy słowo "szmula":D???
Ja dowiedzialem sie dopiero na studiach:)

Trybik w machinie zwanej Pogonią.
tarpan
Kibic
Na forum od 7976 dni

Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 30/06/2005 09:30

qbajag napisał:  

seeedzik napisał:  

Pazur napisał:  

Byłem kilka razy w wawie i trzeba przyznać że nasze miasto lepiej wypada jeśli mówimy o szmulach:D

thedevil2

Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Maroon 55
Kibic
Na forum od 7683 dni

Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 30/06/2005 10:14

qbajag napisał:  

Wszędzie są ładne szmulki, trzeba się tylko rozglądać .
Ja naprzykład jestem w stolicy od 21 lat własnie ze względu na Warszawiankę.

[...] i przyszedł Pan i spojrzał
na prace naszą,
i był zadowolony,
a gdy spytał o zarobki nasze,
usiadł i zapłakał [...]

z Listu św.Pawła Apostoła do Pracowników
AMS
Kibic
Na forum od 7675 dni

Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 30/06/2005 10:28

Marcello napisał:  

qbajag napisał:  

Widze ze niezly temat tu sie porusza ja napisze krotko
Najwiecej witaminy..................... i wszystko jasne:)

A ja i tak wierzyc nie przestane...
Safe
Kibic
Na forum od 7791 dni

Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 30/06/2005 10:42

Pogon v Wieden napisał:  

Marcello napisał:  

qbajag napisał:  

Widze ze niezly temat tu sie porusza ja napisze krotko
Najwiecej witaminy..................... i wszystko jasne:)

heh ;p LUDZIE BIERZCIE DOBRE BO POLSKIE ! :) NIE Z IMPORTU ! :D

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
Rzeznik
*zablokowany
Na forum od 7556 dni

Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 30/06/2005 11:39
ile bedzie okolo kosztował nocleg najlepiej w pokoju jakies laski

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8955 dni

Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 30/06/2005 12:27

Marcin07 napisał:  
ile bedzie okolo kosztował nocleg najlepiej w pokoju jakies laski

nocleg w akdemiku za posrednictwem biura podrozy czech-service kosztuje 20-25 zl

Cynik
Kibic
Na forum od 7543 dni

Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 30/06/2005 15:59
Pazur! Najładniejsze laski chodzą koło Dworca! Szczególnie jak się pije piwko :D

Kocham Pogoń i browar :)
qbajag
Kibic
Na forum od 8399 dni

**

Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 30/06/2005 16:56
Najładniejsze Polki według Mnie są ze Śląska, choć wszędzie ładną można znaleźć.

Visca el Barca!!!
mem
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 30/06/2005 17:27

qbajag napisał:  
Najładniejsze Polki według Mnie są ze Śląska, choć wszędzie ładną można znaleźć.

No nie wiem... Jak ja byłem w tym roku we Wrocławiu to przez 2 dni ani jednej fajnej dziewczyny nie widziałem... Wręcz z kolesiami byliśmy zszokowani, że nie ma żadnej laski, a po ulicach i centrach handlowych kręcą się same "bleeee"...

"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."

"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8040 dni

Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 30/06/2005 18:35
hmmm, hmmm nie zamydlac tematu ;)
do ogorka dyskutowac :P

Mancano_Dati
Kibic
Na forum od 7908 dni

Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 30/06/2005 19:36

mem napisał:  

qbajag napisał:  

No nie wiem... Jak ja byłem w tym roku we Wrocławiu to przez 2 dni ani jednej fajnej dziewczyny nie widziałem... Wręcz z kolesiami byliśmy zszokowani, że nie ma żadnej laski, a po ulicach i centrach handlowych kręcą się same "bleeee"...

Wrocław to nie Śląsk ;) śląsk jest tylko w nazwie druzyny ;) hehe, a najlepsze laski w Polsce są w Szczecinie :) z innych rejonów Polski tez tak ludzie twierdzą , potwierdzone :D

P_S
Kibic
Na forum od 7738 dni

Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 30/06/2005 21:30
Dzisiaj ponoc odbylo sie spotkanie organizacyjne w zwiazku z wyjazdem i mialy byc jakies wolne miejsca.Jesli jeszcze jakies zostaly to prosze o kontakt.Auto,bus lub autokar. Kontakt - 501028560 . GG - 3979320 .

Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy...a pamięć pozostanie na zawsze!
Jay-J
Kibic
Na forum od 8409 dni

Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 30/06/2005 21:51

Wuju napisał:  

mem napisał:  

qbajag napisał:  

Wrocław to nie Śląsk ;) śląsk jest tylko w nazwie druzyny ;) hehe, a najlepsze laski w Polsce są w Szczecinie :) z innych rejonów Polski tez tak ludzie twierdzą , potwierdzone :D

Kokretnie to Dolny Śląsk...

Obrazek gif wstawiony na forum
qbajag
Kibic
Na forum od 8399 dni

**

Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 30/06/2005 23:18

Jay-J napisał:  

Wuju napisał:  

mem napisał:  

qbajag napisał:  

Kokretnie to Dolny Śląsk...

Chodziło Mi o Zabrze, Katowice, Gliwice....poznałem nieco tamte tereny(jeśli wiecie o co mi chodzi) i dziewczyny są naprawdę super

Visca el Barca!!!
rico
Kibic
Na forum od 7556 dni

*

Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 30/06/2005 23:25
hahah porponuje założyć temat w hyde parku... jak by nie było temat ciekawy.

A ja osobiście nie mogę się zgodzić z teza że na Dolnym Śląsku nie ma fajnych panien... choć fakt są inne niż na wybrzeżu... trzeba się więcej pomęczyć.

Polskę trzeba nie wywalczyć, ale wypracować.
www.piotrkrzystek.pl - Piotr Krzystek i nowy stadion w Szczecinie
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768810883 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005