Nocleg w Ołomuńcu - 29/06/2005 20:42
Czy ktoś zabukował se już nocleg w Ołomuńcu lub bliskich okolicach - jak tak niech da cynk może będą jeszcze wolne miejsca :-) bo po necie wszystko już zajęte - moje gg 2548961
Ja mam zupełnie inne doświadczenia...Czeszki są ładniejsze niż Polski...no ale może poprostu Szczecinianki są ładniejsze niż Warszawianki...muszę się przyznać, że żadnej dziewczyny ze Szczecina jeszcze nie poznałem.
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
a ja se mam zamiar jakąś fajną Czeszke do domu przywiesc
radze docenic to co mamy u nas w kraju, z wlasnego doswiadczenia powiem Ci ze u nas 4 razy latwiej trafic na ladna dziewuszke niz u pepikow (co prawda jak juz czeszka jest ladna to naprawde kransa z niej horka ) no i maja one jeszcze jedna straszna wade, u Polek mozna zauwazyc ze wygladaja na mniej lat niz maja, u pepikow jest na odwrot
Pozdro i udanych lowow
Ja mam zupełnie inne doświadczenia...Czeszki są ładniejsze niż Polski...no ale może poprostu Szczecinianki są ładniejsze niż Warszawianki...muszę się przyznać, że żadnej dziewczyny ze Szczecina jeszcze nie poznałem.
to żałuj chłopie bo dzis jak wyszedłem na miasto to sie z 50 razy zdążyłem zakochać
a ja se mam zamiar jakąś fajną Czeszke do domu przywiesc
radze docenic to co mamy u nas w kraju, z wlasnego doswiadczenia powiem Ci ze u nas 4 razy latwiej trafic na ladna dziewuszke niz u pepikow (co prawda jak juz czeszka jest ladna to naprawde kransa z niej horka ) no i maja one jeszcze jedna straszna wade, u Polek mozna zauwazyc ze wygladaja na mniej lat niz maja, u pepikow jest na odwrot
Pozdro i udanych lowow
Byłem kilka razy w wawie i trzeba przyznać że nasze miasto lepiej wypada jeśli mówimy o szmulach
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Wszędzie są ładne szmulki, trzeba się tylko rozglądać .
Ja naprzykład jestem w stolicy od 21 lat własnie ze względu na Warszawiankę.
[...] i przyszedł Pan i spojrzał
na prace naszą,
i był zadowolony,
a gdy spytał o zarobki nasze,
usiadł i zapłakał [...]
Widze ze niezly temat tu sie porusza ja napisze krotko
Najwiecej witaminy..................... i wszystko jasne
Widze ze niezly temat tu sie porusza ja napisze krotko
Najwiecej witaminy..................... i wszystko jasne
heh ;p LUDZIE BIERZCIE DOBRE BO POLSKIE ! NIE Z IMPORTU !
Najładniejsze Polki według Mnie są ze Śląska, choć wszędzie ładną można znaleźć.
No nie wiem... Jak ja byłem w tym roku we Wrocławiu to przez 2 dni ani jednej fajnej dziewczyny nie widziałem... Wręcz z kolesiami byliśmy zszokowani, że nie ma żadnej laski, a po ulicach i centrach handlowych kręcą się same "bleeee"...
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
Najładniejsze Polki według Mnie są ze Śląska, choć wszędzie ładną można znaleźć.
No nie wiem... Jak ja byłem w tym roku we Wrocławiu to przez 2 dni ani jednej fajnej dziewczyny nie widziałem... Wręcz z kolesiami byliśmy zszokowani, że nie ma żadnej laski, a po ulicach i centrach handlowych kręcą się same "bleeee"...
Wrocław to nie Śląsk śląsk jest tylko w nazwie druzyny hehe, a najlepsze laski w Polsce są w Szczecinie z innych rejonów Polski tez tak ludzie twierdzą , potwierdzone
Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 30/06/2005 21:30
Dzisiaj ponoc odbylo sie spotkanie organizacyjne w zwiazku z wyjazdem i mialy byc jakies wolne miejsca.Jesli jeszcze jakies zostaly to prosze o kontakt.Auto,bus lub autokar. Kontakt - 501028560 . GG - 3979320 .
Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy...a pamięć pozostanie na zawsze!
Wrocław to nie Śląsk śląsk jest tylko w nazwie druzyny hehe, a najlepsze laski w Polsce są w Szczecinie z innych rejonów Polski tez tak ludzie twierdzą , potwierdzone
Kokretnie to Dolny Śląsk...
Chodziło Mi o Zabrze, Katowice, Gliwice....poznałem nieco tamte tereny(jeśli wiecie o co mi chodzi) i dziewczyny są naprawdę super
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
A ja osobiście nie mogę się zgodzić z teza że na Dolnym Śląsku nie ma fajnych panien... choć fakt są inne niż na wybrzeżu... trzeba się więcej pomęczyć.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768810883 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.