Delegat Polskiego Związku Piłki Nożnej, Michał Dołożenko, przerwał mecz, bo jego zdaniem w miejscu trzech kropek było obraźliwie polskie słowo na "ch".
Wczoraj pokazaliśmy swoje zdanie brawo! Co do meczu powiem tylko tyle: Gdyby Moskalewicz wykorzystał sytuacje z 1 połowy ten mecz potoczył by sie inaczej. Mam nadzieje że chłopaki sie obudzą na meczu wyjazdowym.
to prawda ale czy ten Moskalewicz nie pudluje zbyt czesto cos mi sie wydaje ze tutaj lezy problem a nikt go nie dotyka.....
Wczoraj pokazaliśmy swoje zdanie brawo! Co do meczu powiem tylko tyle: Gdyby Moskalewicz wykorzystał sytuacje z 1 połowy ten mecz potoczył by sie inaczej. Mam nadzieje że chłopaki sie obudzą na meczu wyjazdowym.
to prawda ale czy ten Moskalewicz nie pudluje zbyt czesto cos mi sie wydaje ze tutaj lezy problem a nikt go nie dotyka.....
A zauważyłeś ze mimo, ze dosc czesto pudłuje to jest naszym najskuteczniejszym graczem? Wiec poki strzela bramki jego pudła nei sa problemem. Olo to nasz najlepsyz napastnik w tej chwili wiec nie szukajmy dziury w całym.
Pozatym to ciekawa sprawa. v.ka opisuje mecz takimi słowami: " Mówiąc o Portowcach, że zagrali słabo, to tak, jakby ich komplementować." ,a portale obiektywne piszą, że gralismy dobrze. Szczegolnie patrzac na to kto został najlepszym zawodnikiem meczu..Wyparło. Widzieliscie kiedys zeby dobrze gral kiper ktory broni bramki na ktora atakuje druzyna grajaca gorzej niz słabo?
Delegat Polskiego Związku Piłki Nożnej, Michał Dołożenko, przerwał mecz, bo jego zdaniem w miejscu trzech kropek było obraźliwie polskie słowo na "ch".
- Przegraliśmy to spotkanie piłkarsko i nie ma co zwalać na brak dopingu, decyzje delegata czy zmęczenie po Stalowej Woli. Trzeba to jasno powiedzieć – daliśmy d… - mówił po spotkaniu z ŁKS Łódź Radosław Janukiewicz
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 02/10/2009 13:50
W dzisiejszym Przeglądzie Sportowym powraca temat Drumlaka. Niby ktoś z kierownictwa się wypowiadał, że by się bardzo przydał i sam Drumlak jest zainteresowany. Na koniec Kałużny dodaje, że z nim w składzie mielibyśmy kilka punktów więcej.
Piszą też że transfer Drumlaka był bliski w sierpniu, wtedy to Pawełek spotkał się z Mandryszem, ale jak sam stwierdził nie był gotowy do gry.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 02/10/2009 14:43
Komentator mowil, ze leczy kontuzje. Pewnie prawda jest, ze z takim rozgrywajacym mielibysmy pare punktow wiecej, ale nie jestem przekonany do tego zawodnika z zupelnie innych wzgledow.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 02/10/2009 14:54
Nie przesadzaj, aż taki zajebisty to on nie jest. Wystarczy, żeby Przytuła wrócił do swojego poziomu sprzed 2-3 lat kiedy grał w Ekstraklasie i będzie po problemie. Tylko czy powróci?
I'm from Szczecin and I'm be in this match. Really bad match from 2 side, Pogon have more actions and shoots, but LKS have good statistic - 4 or 5 shoots, 2 goals. I think it's can be sold match, Pogon play how not Pogon...
...
Czasami poligloci powinni milczeć...przynajmniej ci, co uważają sie za pisemnych. Kaleczenie języka, bhrrr
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.