Ogólnie to siódma woda po kisielu.Cleisson niech zaakceptuje jakąs ze swoich ofert które dostał od klubów z Brazylii i zebysmy go wiecej nie musieli ogladac.moim zdaniem Matlak nie gral tak wspaniale jak to mówicie ale rozegral dosc przecietny mecz.Kaźmierczak dużo widział pare ładnych "crossow" i w sumie to wszystko o nim.Batata II-czasami cos mu sie udawało ale przez cały mecz poprostu "zataczał" sie po boisku jak beczka.może trzeba troche schudnąc?ale to już najepiej w Brazylii.Szacunek dla Matlaka,Kaźmierczaka i Lilo za podziekowania.Zapomniał bym o panu Słupiku - człowieku weź załatw sobie bilet na samolot i leć sędziowac 4 lige Mozambiku.kartki z kapelusza i jeszcze ta kartka dla Lilo za to że chciał "przyspieszyc" zejscie Rockiego to juz jest przesada.zawodnicy Groclinu - gdy tylko ktos ich dotknął padali na ziemie jak porażeni.zazwyczaj nie obyło sie bez noszy które ani razu nie zostały wykorzystane ale zawsze to kilka cennych sekund nie?ciekawy jestem co powie Ptak, Panik i reszta brygady..
Sygnatura:
Podpis który będzie pojawiał się po poście
Maksymalnie 500 znaków
Odp: Pogoń - Groclin - 15/04/2006 18:40
Dla mnie największy problem to pseudo-trener Panik. Do tych co go bronią jedno pytanie- czy nasi mają jakikolwiek pomysł na grę? Może coś nie wychodzić ale przynajmniej musi być widać jakąś koncepcję gry. A takiej nie ma bo Panik nie ma pomysłu na grę!!!
Czy trener nie jest m.in. od tego żeby umieć zmotywować piłkarzy, wyzwolić u nich ambicję i chęć walki? A zakompleksiony, bojaźliwy Panik tej umiejętności motywacji drużyny nie posiada.
Wcale nie jestem rozczarowany postawą naszych grajków. Przecież tak grają w każdym meczu więc skąd oczekiwania innej gry? Bez ambicji, bez walki, bez pomysłu i co najdziwniejsze- bez techniki. Ile to razy piłka odskakuje tym niby wirtuozom futbolu? Lepiej piłkę przyjmowaliby gracze III-ciej ligi. I to jest dla mnie jedyny fakt, który dziwi.
nei ma szans, na poprzednim meczu bylo 7 tys a teraz bylo nas mniej 5-6 tys max
mecz- istna kaszana
po strzelonym dla nas golu, zamiast atakowac, grali to co zwykl- czyli nic
szkoda ze w drugiej polowie flagi z polotow nie zostaly pozdejmowanie
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Hahaha pamietam twoja gadke przed sezonem. W temacie o slowniczku pol-por. Obiecalem wtedy ze potwierdze to co powiedzialem po 5-6 meczach. I co? To bylo do przewidzenia. Powiedz mi teraz
Odp: Pogoń - Groclin - 15/04/2006 18:47
No racja moze troche na wyrost przed sezonem wierzylem ze cos z tej druzyny moze byc, teraz niestety wyszlo szydlo z worka i widac kompletny brak pomyslu na jakakolwiek gre.
Nadal nie uwazam ze 1 liga to miejsce na gre juniorami, z nimi pewnie nie mielibysmy duzo lepszych wynikow - chociaz lepsi oni niz tacy pseudo gracze rodem z Brazylii. Mozna wplesc do druzyny paru mlodych zdolnych graczy, ale nie hurtem tak jak to ptak zrobil z brazylijczykami.
a tam w tej Legii az tyle tych mlodych zdolnych jest ?
Ten zespół nie ma pomysłu na grę, a wiadomo kto jest za to odpowiedzialny.
Panik niech ładuje swoją walizkę testerów i zjeżdża szkolic piłkarzy na Wyspach Owczych bo im poprawa gry obronnej się przyda...
Ten zespół jest stworzony do gry do przodu, ale pseudotrener woli bronic u siebie przy stanie 0:3 (patrz zmiana Ze Roberto na Batatę )
Matlak + za ambicję, bo naprawdę widac, ze mu zależy.
Lilo nawet pogawędke chyba sobie uciął z naszymi kibicami
Gdyby Edi trafił tamtą sytuację co Przyrowski ściągnął piłkę z okienka to myślę ze by wyrównali, bo Groclin był wyraźnie bez siły w drugiej połowie.
PS: nie wiem czemu ale Cleison mi przypomina Silverę...
PS 2: Milar wróc !!
Odp: Pogoń - Groclin - 15/04/2006 19:06
Mecz w naszym wykonaniu można określić jednym słowem: TRAGEDIA! Ja nie wiem jak można się tak opierd**** przez cały mecz na boisku i przegrać mecz w 11 minut, tracąc przy tym 3 bramki. Nasza obrona jest tak dziurawa jak przysłowiowy ser szwajcarski i popełnia kardynalne błędy. Jak tak dalej pójdzie to Batata II kondycyjnie może przerosnąć niejakiego Maciusia T.
Czasem jak patrzyłem na ich poczynania to pożal się Panie Boże. Banda patałachów i nieudaczników. Dzisiaj to tylko chyba Matlak biegał i walczył. Nieźle Lilo, który szarpał prawą stroną i Kazek.
Trenera Paniku i jego taktiku już pożegnamy.
ja jestem mlody, ale ciagle pamietam jak Matlak calowal herb Lecha na szaliku, dlatego ten gest dla mnie raczej duzo nie znaczy
pisz dokladniej, to ze calowal herb czy sie wkur#@#$ ze gra z patalachami?
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
li bronic u siebie przy stanie 0:3 (patrz zmiana Ze Roberto na Batatę )
Nie kurwa, lepiej było zostawić najsłabszego na boisku zawodnika po którego błędach padły dwie bramki...
To akurat było dobre posunięcie, bo Ze Roberto w dniu dzisiejszym to była kosmiczna pomyłka...
Zresztą Julcimar też dużo lepiej nie zagrał.
W ogóle ta "drużyna" to jedna wielka pomyłka.
I jeszcze jedna sprawa - wszyscy na 12 wiedzieliśmy i słyszeliśmy co Sandał powiedział - nie śpiewamy ze względu na Wielką Sobote, ale po wyjściu ze stadionu i po rozmowie z ludźmi z innych sektorów to większośc myślała w stylu "jak Pogoń grać przestała, to kibice przestali dopingować".
Z boku to mogło w sumie troche tak wyglądać.
Ech...dobrze, żę mamy wystarczająco punktów zeby nie spaść z I ligi...
li bronic u siebie przy stanie 0:3 (patrz zmiana Ze Roberto na Batatę )
Nie kurwa, lepiej było zostawić najsłabszego na boisku zawodnika po którego błędach padły dwie bramki...
To akurat było dobre posunięcie, bo Ze Roberto w dniu dzisiejszym to była kosmiczna pomyłka...
Miałem na myśli wprowadzenie ofensywnego zawodnika, bo w 15 minucie przegrywając powinno się zaatakowac...pozdro
Odp: Pogoń - Groclin 1:3 - 15/04/2006 19:16
Nie wiem czy jakby zaatakowali to nie skonczyloby się jeszcze gorzej. W każdym razie faktycznie szybciej powinien być zmieniony Cleison...
Odp: Pogoń - Groclin 1:3 - 15/04/2006 19:20
Pierwsza polowa to bylo dno dna... istny horror i nawet przyzwoita koncowka nie miala prawa tego uratowac. Panik chyba chce pobic rekord Guinessa patrzac na to ze coraz wczesniej zmienia zawodnikow. 2 bramki z 3 chyba sa raczej na konto Julciego niz Ze Roberto, no ale musialbym jeszcze raz obejrzec niz sie upewnic. W kazdym razie, zmiana na Batate juz w 15' to glupota. William dal bardzo dobra zmiane, szkoda ze tak dlugo byl kontuzjowany. Peskovic zawalil na pewno 2 bramke, nie wiem jak z reszta. Valdir to drewno jak Magdon, zero zwrotnosci i pare dobrych zagran w 2 polowie tego nie zmieni. Matlak zasuwal jak nakrecony, amibitnie w ataku znow gorzej w obronie. Kazek co chwile rozciagal gre i puszczal dlugie pilki do nogi tylko co z tego jak nikt z nich pozytku nie zrobil. Cleisson zachowawczo, on zle sie czuje na boisku. Moze gdyby Serrao zostal to byloby lepiej bo tam byl mozgiem druzyny. Tutaj zagubiony, a bryluje Edi. Choc dzis mial za duzo niecelnych zagran. Za to Elton ma pare naprawde wysokiej klasy, a ma tez momenty ze nie potrafi przyjac prostej pilki... Lilo haruje, jest waleczny ale tez ma problemy z przyjeciem pilki. No i nie ma z kim grac. Daniel dzis tez sie nie popisal.
Peskovic 4 - Valdir 3, Batata 4, Juclimar 2, Matlak 5 - Lilo 5, Kazmierczak 6, Cleisson 2, Daniel 2 - Edi 6, Elton 3, William 7.
A GDZIE TY WIDZISZ TRENERAChyba nie chodziło Ci o tego zakompleksionego fizjologa od badań co gada po czesku?
o niego. jaki trener tacy zawodnicy, ale to nie trener biega po boisku bez jakichkolwiek ambicji, woli walki i pokazania swoich umiejętności.
Czy trener nie jest m.in. od tego żeby umieć zmotywować piłkarzy, wyzwolić u nich ambicję i chęć walki? A zakompleksiony, bojaźliwy Panik tej umiejętności motywacji drużyny nie posiada.
Zgadzam się. Trener według mnie jest głównie od tego, żeby wyzwolić w grajkach ducha walki itp. Ale JAK ma ich Panik zmotywować/zmobilizować? A może lepsze pytanie, PO JAKIEMU? (Inna sprawa to to co napisałes, że on tej umiejętności nie posiada). Przecież oni dostają swoje "ciężko zarobione" zielone i to się dla nich liczy. A co myślą o kibicach? Fajnie że sa, tylko szkoda że nie rozumiemy co do nas mówią... Porażka...
Polska to nie elegancja Francja, w naszych realiach pomysły z brazylianą i Mongołami nigdy nie przejdą.
Ile ja bym dał, żeby wróciły czasy Dymkowskiego i reszty...
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768810883 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.