Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna 2:1 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
eF^
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8050 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna 2:1 - 08/04/2006 23:14
Dajcie spokoj S., wg mnie to odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu. Wklada facet serce w to co robi i naprawde dla jak dla mnie jest ok - a to ze nie spiewa caly stadion (mlyn czasami) to nie Jego wina, tylko kibicow nie sadzisz ?

ps. z wyprzedzeniem pisze - to nie jest zadna wazelina, tylko moje wlasne zdanie

Pit.
Kibic
Na forum od 8038 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna 2:1 - 08/04/2006 23:17

Wirtualna Polska napisał:  

Dużo powodów do radości mieli w sobotnie popołudnie piłkarze Pogoni Szczecin, którzy wygrali pierwszy mecz, po trzech z rzędu porażkach. Szczeciński zespół, który rozpoczął spotkanie z Górnikiem Łęczna tylko z dwoma Polakami w wyjściowym składzie, wygrał 2:1 i plasuje się w środku stawki pierwszoligowców.

tylko pogratulować profesjonalizmu redaktorkom z WP.

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Jay-J
Kibic
Na forum od 8409 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna 2:1 - 08/04/2006 23:20

Bzyku napisał:  
Jay-J , nie przesadzasz z 9-tką dla Ediego? Może to i mózg drużyny, ale dzisiaj to na pewno nie był jego najlepszy mecz (w czym duża zasługa osamotnienia Ediego i dziesiątek górnych piłek wrzucanych do niego).

Nawet jak na niego miał dość dużo strat, a i sytuacji chyba nie miał żadnej.

Mialem zamiar podkreslic to ze kazda akcja przechodzila przez niego i wracal sie do defensywy niemal jak Zuraw w Wisle niegdys :P Bez niego w ogole by atakow nie bylo...

Obrazek gif wstawiony na forum
Piona!
Kibic
Na forum od 7449 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna 2:1 - 08/04/2006 23:21

Lisu napisał:  

Cytat:  
Ludzie Sandał nie daje rady na rozkrecaniu. Dajcie kogos mocnego (S.), ktory na 1 sektorze dzisiaj rozkrecal fale za fala. Stare czasy musza wrocic konkretnie, Sandał może jest zakochany w Pogoni na zabój, ale nie potrafi rozgrzać tysięcy gardeł, dajcie kogoś mocniejszego...

Sandał daje radę! Tylko kibicom nie zawsze starczy woli... A ten co puszcza fale za falą z 1 sektora
(ja naliczyłem 4...) to od tego jest na pierwszym sektorze, nie? :D

A tak poza tym to niezły jest gość w kitce i okularach z 11 sektora z dołu (jak to ktoś krzyknął "poeta jakiś chyba k**wa") :D

Nie smiej sie ku***, bo po co? Przynajmniej czlowiek probuje cos ogarnac. A co do Sandała, to po co na niego najezdzac. Tu wina lezy po naszej stronie. Zaraz pewnie jakis cwaniak zacznie prawic "bo gdyby byl Patyk". Nie ogladajmy sie za siebie. To juz minelo. Pare osob pokazuje, ze jak sie chce to mozna, ale te osoby mozna zliczyc na palcach. (Nie liczac trzech panow z 1 polowy dzisiejszego meczu).

Daro81
Kibic
Na forum od 8170 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna 2:1 - 08/04/2006 23:27

Lisu napisał:  
(..). A ten co puszcza fale za falą z 1 sektora
(ja naliczyłem 4...) to od tego jest na pierwszym sektorze, nie? :D (..)

"Nie beda nam krzyczec "emeryci", sami zrobimy fale" lol
Fal poszlo z 1 sektora przynajmniej 10 ale wiekszosc skonczyla sie na.. 2-3 sektorze.

Jakies 25-30 min meczu dobre z naszej strony, reszta to nudna gra bez polotu. Na wyroznienie zasluguje Amaral biegajacy za dwoch i Kazmierczak ktory gra coraz lepiej, niezly wystep Cruza- kilka ladnych dryblingow (ma chlopak balans) ale tez i kilka niepotrzebnych strat..

Piona!
Kibic
Na forum od 7449 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna 2:1 - 08/04/2006 23:31

Ze Dario napisał:  
niezly wystep Cruza- kilka ladnych dryblingow (ma chlopak balans) ale tez i kilka niepotrzebnych strat..

Czy ja wiem czy taki dobry. Moze dwie akcje udane. Wyróżnił się tylko ladnym strzałem w słupek. I za to brawa.

Lisu
Kibic
Na forum od 7237 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna 2:1 - 08/04/2006 23:38

Cytat:  
Nie smiej sie ku***, bo po co? Przynajmniej czlowiek probuje cos ogarnac.

Nie śmieję się z Gościa z Kitką, tylko cytuję okrzyk z góry i z niego się śmieję. Albo Ty czytasz nieuważnie moje posty, albo ja piszę niejasno :/ Co do GzK (Gościa z Kitką) to zasługuje na pochwałę, bo się nie oszczędza i naprawdę daje "z serca". Nie piszę już więcej, bo jeszcze ktoś pomyśli, że sam o sobie :D

A warto też pochwalić zachowanie Piłkarzy po meczu, oczywiście można mówić że grają tylko dla pieniędzy itd. ale myślę że tak samo dla pieniędzy grają polscy (z pochodzenia) piłkarze, więc chyba pora przestać biadolić, że to nie jest już prawdziwa (brakuje jeszcze tylko biała) Pogoń. Podziękowali nam jak trzeba i oby tak dalej. :)

hPS
*zablokowany
Na forum od 7658 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna 2:1 - 08/04/2006 23:47

Lisu napisał:  

Cytat:  
Nie smiej sie ku***, bo po co? Przynajmniej czlowiek probuje cos ogarnac.

Nie śmieję się z Gościa z Kitką, tylko cytuję okrzyk z góry i z niego się śmieję. Albo Ty czytasz nieuważnie moje posty, albo ja piszę niejasno :/ Co do GzK (Gościa z Kitką) to zasługuje na pochwałę, bo się nie oszczędza i naprawdę daje "z serca". Nie piszę już więcej, bo jeszcze ktoś pomyśli, że sam o sobie :D

A warto też pochwalić zachowanie Piłkarzy po meczu, oczywiście można mówić że grają tylko dla pieniędzy itd. ale myślę że tak samo dla pieniędzy grają polscy (z pochodzenia) piłkarze, więc chyba pora przestać biadolić, że to nie jest już prawdziwa (brakuje jeszcze tylko biała) Pogoń. Podziękowali nam jak trzeba i oby tak dalej. :)

To chyba nie widziałeś jak pilkarze Legii dziekują za doping kibicom po meczu czy to wyjazdowym czy u siebie. Wybierz sie do Wawy to zobaczysz a zdanie zmienisz bardzo szybciutko... pozdrawiam ;)

Co do spotkania to było ono inne niz wszystkie z wiadomych względow. Dlatego atmosfera jaka była taka była a Sandała prosze się nie czepiać... "Pa!!!" :D

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
-HL
Kibic
Na forum od 8131 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna 2:1 - 09/04/2006 00:01
Człowiek żyje tak długo, jak trwa pamięć o nim - żyj wiecznie Mistrzu

Obrazek jpg wstawiony na forum

Obrazek jpg wstawiony na forum

Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
Lisu
Kibic
Na forum od 7237 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna 2:1 - 09/04/2006 00:03

Cytat:  
To chyba nie widziałeś jak pilkarze Legii dziekują za doping kibicom po meczu czy to wyjazdowym czy u siebie. Wybierz sie do Wawy to zobaczysz a zdanie zmienisz bardzo szybciutko... pozdrawiam

Nie tylko piłkarze Legii są tacy wylewni. Ale nie będziemy się przecież kłócić kto lepiej dziękuje kibicom, kto więcej razy przybił piątkę, a kto częściej się ukłonił ;) Liczy się gest i tyle. A do Wawy chętnie pojadę następnym razem. Pozdrawiam :)

Heaton
Kibic
Na forum od 7837 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna 2:1 - 09/04/2006 00:25

Piterr napisał:  
Ludzie Sandał nie daje rady ...

Jak Baran przestanie puszczać swoje śmieszne pioseneczki to i Sandał nie będzie miał problemu z rozkręcaniem. Po bramce Amarala zamiasta zaśpiewać Floriaaaaaan Krygieeeeer wszyscy wykrzykiwali ambitny tekst la la la la la la la la la la. Niby wszyscy wiedzą, że gniazdo nie znajduje się pod namiotem, ale na tym że wiedzą się kończy.
1337: Nie wiem kto się może poczuć urażonym ale szczerze na to wykładam. :)

Ostatnio edytowany przez: Heaton, 9 kwietnia 2006, 02:31 [1 raz(y)]

100% PD
Piona!
Kibic
Na forum od 7449 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna 2:1 - 09/04/2006 00:59

Heaton napisał:  

Piterr napisał:  
Ludzie Sandał nie daje rady ...

Jak Baran przestanie puszczać swoje śmieszne pioseneczki to i Sandał nie będzie miał problemu z rozkręcaniem. Po bramce Amarala zamiasta zaśpiewać Floriaaaaaan Krygieeeeer wszyscy wykrzykiwali ambitny tekst la la la la la la la la la la. Niby wszyscy wiedzą, że gniazdo nie znajduje się pod namiotem, ale na tym że wiedzą się kończy.

Nie zapedzaj sie, bo niektorzy moga zostac urazeni. Ja tam zadnego amitnego tekstu nie wykrzykiwalem :) Pozdrawiam ;]

wujas
Kibic
Na forum od 7225 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna 2:1 - 09/04/2006 01:20
To co sie dzieje na 11, 12 to jest przegiecie.. Nie mowiac juz o brechtach z S. i z GzK ;))

monter
Kibic
Na forum od 7817 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna 2:1 - 09/04/2006 01:49
To, co sie dzialo na murawie podsumuje tak:
Mecz z dupy.
nie ma sensu sie rozwodzic nad naszymi gwiazdeczkami z Copacabany...

Jeden z akcentow humorystycznych nma trybunach:
"ten czarny ma fryzure jak stolarczyk"

MKS Pogoń Szczecin Polska
SISMIC
Kibic
Na forum od 7709 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna 2:1 - 09/04/2006 08:23

Piterr napisał:  
Ludzie Sandał nie daje rady na rozkrecaniu. Dajcie kogos mocnego (S.), ktory na 1 sektorze dzisiaj rozkrecal fale za fala. Stare czasy musza wrocic konkretnie, Sandał może jest zakochany w Pogoni na zabój, ale nie potrafi rozgrzać tysięcy gardeł, dajcie kogoś mocniejszego...

Razem z S. będziemy częściej siedzieć na 1 sektorze i próbować coś rozkręcać. Ale co tam rozkręcić prócz fali, która i tak kończyła się na 2-3 sektorze? Ale kilka fal pod rząd było ciekawych :D (Trzy, czte, ryyy! :D)

Szczecińska albo żadna!
1973
Kibic
Na forum od 7824 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna 2:1 - 09/04/2006 09:54

Lisu napisał:  
chyba pora przestać biadolić, że to nie jest już prawdziwa (brakuje jeszcze tylko biała) Pogoń

Prawdziwa nie bedzie nigdy dopoki ptaszydlo stad sie nie zawinie wraz ze swoimi poplecznikami ale to juz inna "bajka"
Obrazek gif wstawiony na forum

Ostatnio edytowany przez: 1973, 17 lutego 2012, 15:37 [1 raz(y)]

tribu
Kibic
Na forum od 7935 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna 2:1 - 09/04/2006 10:17
sie czepiliscie Sandała. jakby ludziom z 11 i 12 sie chcialo spiewac i by wykazywali takie zaangazowanie jak wyzej wymieniony to by dobrze bylo:) ludziom sie nie chce spiewac, polowa z mlyna nie wie po co tam jest w ogole...

mecz kiepski.

chcialbym serdecznie pozdrowic osobe ktora wymyslila ze od przyszlego meczu karnety wchodza tylko od Karłowicza. oby cie chudy byk wyruchal mendo jebana!

100% PD
prts
Kibic
Na forum od 7820 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna 2:1 - 09/04/2006 10:21
Cały stadion ziewa z nami... kiedy ci pseudolatinoamerykańce grać zaczną to ja nie wiem, ale jak to mawiają: Gra bez farta chuja warta :D

Lisu
Kibic
Na forum od 7237 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna 2:1 - 09/04/2006 11:20
Co do dopingu:

1. Nie było bębna, a to duży minus.

2. Tempo było trochę za szybkie czasami i się wszystko rozjeżdżało.

3. Duża część młodszych kibiców niestety nie ma za grosz poczucia rytmu i przyspiesza niemiłosiernie, przez co efekt jak wyżej i nie ma mocy.

W Anglii na przykład 100 kibiców, którzy mają śpiew przećwiczony przed meczem, którzy śpiewają równo i powoli, potrafi całkowicie zagłuszyć tysiące wrzeszczących w niebogłosy. Nie wierzycie to sprawdźcie. No ale żeby nie było że narzekam to myślę że jak będzie bęben i ludzie go będą słuchać, to będzie dużo lepiej ;)

BNY
Kibic
Na forum od 7819 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna 2:1 - 09/04/2006 11:22

wujas napisał:  
To co sie dzieje na 11, 12 to jest przegiecie.. Nie mowiac juz o brechtach z S. i z GzK ;))

Ja ciebie kurwa nie rozumiem. co jest w tym smiesznego ze Sandał i Gruby (czlowiek z kita jak go nazywacie) wkladaja cale serce w doping! jesli jestes taki cwany to zejdz do polowy jedenastego sektora i sam powiedz Grubemu co o nim sadzisz a nie cwaniakujesz na forum.

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768802768 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005