Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń-Wisła Płock 2:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
sensei_man
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8225 dni

Odp: Pogoń-Wisła Płock 2:0 - 27/07/2005 00:02
Mecz w defensywnie chyba bez blednie... niewiem niech ktos mnie poprawi... chodz z drugiej strony to wisla nie zagrala chyba zadnego podania ktore moglo by zaskoczyc naszych grajkow.. kapitalnie julcimar i batata robili co chcieli.. wszedobylscy na naszej polowie... pomoc tu chyba najgorzej... grzelak jak zwykle na swoim poziomie chociaz moim zdaniem to jak na niego to zagreal slabo.. malo celnych podan duzo kiksow ale to pewnie wina pogody! ;D kazimierczak.... do jakiej on niby formy wraca?:d przeciez on nie bedac w formie robil doladnie to co robil dzis... czytli zagrywal dokladne crossy i oddawal ciekawe strzaly ale to jak sie porusza po boisku mnie niszczy.... rozwalila mnie akcja jak skakal na okolo pilki przy okazji wymachujac rekoma ;D nafciarze chyba sie przestraszyli bo robil tak dobre z 8sek ;D elokan czy jak on sie tam zwie.. na poczatku nie smialo ale pozniej to cos fantastycznego... takiego zawodnika na prawej pomocy nam brakowalo... potrafil spokojnie przejac pilke i pociagnac akcje poczym dobrze rozegrajac pilke... brakowalo mi z jego strony strzalu.... atak... moim zdaniem z tym atakiem to my nic nie zdzialamy.. fakt ze milar ganial jak nafrytany az sam sie zdziwilem niby strzelil bramke ale kurcze to co on zrobil Hmm w 40 minucie chyba to bylo przegiecie.. blad z szkolki amatorskiej... mogl dac 3-0... a ostatnia akcja ? kolejny raz 100% do tego w drugiej polowie za kazdym razem jak mial pilke przewracal sie ! i tu nie wciskam kitu! po 3 razie zaczelem liczyc.. naliczylem 7 upadkow !! :/ edi.. w zasadzie to procz bramki to cos zrobil ?:/ moim zdaniem lepszym rozwiazaniem bylo by wstawienie diveckiego a potem ediego za milara.... zmiemn nie komentuje bo to byla paranoja... bugaj nie jego pozycja... celeban przestraszony ale poprawnie... divecky bylo widac chec do gry!!! gdyby wszedl za milara bylo by na bank z 4-0.. to tyle odemnie ciesza 3 punkty ale moim zdaniem to musimy naprawde poprawic gre w pomocy..:] pozdro volve! buhahaDDDDD czipsow nie dalem rady zjesc :P

FLN
Kibic
Na forum od 8097 dni

Odp: Pogoń-Wisła Płock 2:0 - 27/07/2005 00:02
Chcialoby sie powiedziec '' Jak cieply letni deszcz '':P
Meczyk sredni, doping sredni.Baranowski jak zawsze zajebisty:P
Piłkarz meczu:Batata
Miłe zaskoczenie:Każmierczak i Milar a no i oczywiscie Fabiniak(miejmy nadzieje ze wygryzie ze skladu tego slabego Peskovica):P

Ptr.
Kibic
Na forum od 7895 dni

Odp: Pogoń-Wisła Płock 2:0 - 27/07/2005 00:09
mecz sredni , doping nawet dobry z lekkimi przestojami:P
"mamy Lidera w Szczecinie mamy Lidera..." i oby jak najdłuzej tutaj pozostał:D

volve
Kibic
Na forum od 7966 dni

Odp: Pogoń-Wisła Płock 2:0 - 27/07/2005 00:25
W wiekszosci zgodze sie z senseiem:) Zupelnie nie rozumiem dlaczego Kaziu jest tak tutaj chwalony. Jedyne co on na dzień dzisiejszy robi to w miare dobrze podaje i strzela z dystansu. Prawie zero walki, czesto w I polowie jak dostawal pilke, to zaraz ja tracil W drugiej polowie coprawda zagrał lepiej, ale to nie jest jeszcze ta forma z poprzedniej jesieni. Co do oceny ediego to akurat nie zgodze sie z senseiem. Tu musze napisać, że według mnie nie grął aż tak bardzo źle.
A jesli chodzi o Milara, to według mnie w drugiej polowie po 10-15 minutach powinien zostać zmieniony(najlepiej na Diveckiego). Fakt, w pierwszej nieźle grał i duzo biegał, ale najwidocznoiej już mu sił nie starczyło na druga polowe. Divecki za to jak wszedł od razu było widać, że ma chęć do gry i wole walki. Faktycznie z nim od drugiej polowy moze bysmy ustrzelili cos wiecej:)

PS. sensei a taki byles glodny po meczu:P Ja tam swoją wode prawie cała po drdze wypiłem:P

Luigi
Kibic
Na forum od 7677 dni

Odp: Pogoń-Wisła Płock 2:0 - 27/07/2005 00:26
Mecz dobry,ale nie rewelacyjny.Jezeli z Lubina wywieziemy punkty to terminarz jest taki i uklad dotychczasowej kolejki,ze mozna by bylo do wrzesnia w czolowce scislej zadomowic i spokojnie poprawic mankamenty w przerwie na mecze reprezentacyjne.Co do meczu i wypowiedzi na forum...nie lubie Milara,nie lubie tego typu zawodnikow,ale czepiacie sie go juz-koles zapieprzal jak wariat,biegal wiecej niz ktokolwiek inny,grajac praktycznie samemu na spzicy,bo Edi byl nieco cofniety staral sie grac pressingiem caly czas,nie odpuscil zadnej pilki bramkarzowi-ciagle przeszkadzal mu w wybiciu,cofal sie do obrony,cala druga polowe puszczali mu gorne pilki a on tam walczyl z trzema-czterema roslyumi Serbami...Milar ma "ciagnoty"do artystycznych upadkow,jest slaby fizycznie,ale jakbyscie kazali Tysonowi zapierdalac przez godzine na pelnych obrotach to pozniej lekko go popychajac powalilibyscie go na ziemie-to takie glupie porownanie po kilku piwach....Ogolnie zespol spisal sie na plus-szczegolnie obrona-co dziwne bardzo dobrze Labedzki i Batata.Jezeli chodzi o pomoc-Kazmierczak troche lepiej niz na wiosne troche gorzej niz na jesien tamtego sezonu.Kompletnie nic dla mnie nie wnosi Tralka-zero jakiejs inicjatywy,przerzutu,prostopadlej pilki,wziecia ciezaru na siebie chocby na jakas chwile-poprostu chwile pobiegac a pilke oddac odrazu najblizej stojacemu nie obstawionemu zawodnikowi swojej druzyny i tyle...Elokan mnie nie przekonuje-za malo dynamiczny i......fatalny w defensywie-kazdy biegnacy w jego sektorze,objezdzal go jak pacholek a Elokan nawet nie walczyl wtedy....Milar dla mnie dobrze.Edi tez.Jak dla mnie brakuje nam kreatywnego pomocnika,lidera drugiej linii najbardziej-cofnalbym Ediego za napastnikow osobiscie a na ataku na spzicy wstawil Diveckyego a obok Milara.To na tyle.Pozdro dla obecnych

Nie rzucim ziemi skad nasz klub...
LeOnik
Kibic
Na forum od 8955 dni

Odp: Pogoń-Wisła Płock 2:0 - 27/07/2005 00:45

volve napisał:  
W wiekszosci zgodze sie z senseiem:) Zupelnie nie rozumiem dlaczego Kaziu jest tak tutaj chwalony. Jedyne co on na dzień dzisiejszy robi to w miare dobrze podaje i strzela z dystansu. Prawie zero walki, czesto w I polowie jak dostawal pilke, to zaraz ja tracil W drugiej polowie coprawda zagrał lepiej, ale to nie jest jeszcze ta forma z poprzedniej jesieni. Co do oceny ediego to akurat nie zgodze sie z senseiem. Tu musze napisać, że według mnie nie grął aż tak bardzo źle.
A jesli chodzi o Milara, to według mnie w drugiej polowie po 10-15 minutach powinien zostać zmieniony(najlepiej na Diveckiego). Fakt, w pierwszej nieźle grał i duzo biegał, ale najwidocznoiej już mu sił nie starczyło na druga polowe. Divecki za to jak wszedł od razu było widać, że ma chęć do gry i wole walki. Faktycznie z nim od drugiej polowy moze bysmy ustrzelili cos wiecej:)

PS. sensei a taki byles glodny po meczu:P Ja tam swoją wode prawie cała po drdze wypiłem:P

Zal, moze Ty sproboj zapierdalac jak Milar w calym meczu ? Zdeocydowanie stawiam na to ze juz 60minucie bys juz byl odwieziony przez karetke pogotowia z powodu niewydolnosci serca.. bez obrazy... fakt faktem Milar nie jest za dobry.. ale widac ze mu zalezalo jak najbardziej zeby strzelic jak najwiecej bramek.. poprostu biegal za dwoch, trzech.. nie jestem fanem Milara.. i wiem ze zje**** 100% sytuacje w I polowie.. ale on gral i chcial jak najlepiej a ambicja to jest najwazniejsze.. wiec nie czepiacje sie go :o Pogon dobrze zagrala ale nierewelacyjnie.... ale jak Tavares dojdzie do skladu, Elokan sie przebudzi.. i Matlak dojdzie.. hohoho, bedzie sie wtedy dzialo.. a Wisla dala ciala.. hm.. liga w tym sezonie bedzie dosyc wyrownana.. a Pogon.. oprocz czasow za Bekdasa... ma w koncu spore szanse zeby zdobyci upragnione przez wielu z Nas mistrzostwo Polski !

Veni, vidi, vici
U84%
RM
Trapen
Kibic
Na forum od 7620 dni

Odp: Pogoń-Wisła Płock 2:0 - 27/07/2005 01:25
nie ekscytowalbym sie tak po pierwszej kolejce. Wprawdzie mamy lidera, jednak niezapominajmy ze w zeszlym sezonie Lech po dwoch kolejkach przodowal a potem zdychal.... Mysle ze po pieciu kolejkach bedzie mozna powoli oceniac chlopakow. Apropos... Swietnie to wszystko wygladalo w C+ w magazynie liga+. Szkoda ze nie udalo sie wygrac wiecej...

Na koniec komentarz do Fabiniaka... Takie parady jak on w tym meczu robil Majdan 10 lat temu, mysle ze ten chlopak to moze byc nasz Radek Ciag Dalszy... Oby...

Jay-J
Kibic
Na forum od 8409 dni

Odp: Pogoń-Wisła Płock 2:0 - 27/07/2005 01:54
Tak to jest - nie trzeba na sile szukac wzmocnien. Fabi dostal szanse (jestem pewien ze Panik wolalby kogos straszego sprowadzic niz Fabiemu dac szanse jesli Boris by mial kontuzje) i juz w 2 meczu ja wykorzystuje. Batate wole w obronie - nie bedzie mial okazji pieprzyc setek i ciagle kontuzji odnosci.

Co takiego zrobil Baran? :D

Obrazek gif wstawiony na forum
Luk Luk
Kibic
Na forum od 8024 dni

**

Odp: Pogoń-Wisła Płock 2:0 - 27/07/2005 02:00

Jay-J napisał:  
Tak to jest - nie trzeba na sile szukac wzmocnien. Fabi dostal szanse (jestem pewien ze Panik wolalby kogos straszego sprowadzic niz Fabiemu dac szanse jesli Boris by mial kontuzje) i juz w 2 meczu ja wykorzystuje. Batate wole w obronie - nie bedzie mial okazji pieprzyc setek i ciagle kontuzji odnosci.

Co takiego zrobil Baran? :D

przemowil :)

"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
Jay-J
Kibic
Na forum od 8409 dni

Odp: Pogoń-Wisła Płock 2:0 - 27/07/2005 05:40
Domyslam sie ale co?

Obrazek gif wstawiony na forum
muniek
Kibic
Na forum od 8341 dni

*

Odp: Pogoń-Wisła Płock 2:0 - 27/07/2005 07:58

Jay-J napisał:  
Domyslam sie ale co?

Po "...zamknij sie" powiedzial "...i nawzajem" :D

Kto nie pije ten donosi....
P.1948.S
Kibic
Na forum od 7672 dni

Odp: Pogoń-Wisła Płock 2:0 - 27/07/2005 09:02
lidera mamy do końca go nie oddamy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eF^
Kibic
Na forum od 8050 dni

*

Odp: Pogoń-Wisła Płock 2:0 - 27/07/2005 09:27
Jeden z lepszych meczy jakie ostatnio Pogon rozegrala, wiekszosc graczy wykazala naprawde duza chec walki i ambicje, przy wielu sytuacjach rece az same skladaly sie do oklaskow. I wreszcie moglismy zaspiewac mamy Lidera. Ocena poszczegolnych graczy :
- Fabiniak - bronil wszystko co mial obronic, raczej pewny w bramce no i normalny wykop mial nie to co Peskovic
- Batata - swietnie sie sprawdzal na nowej pozycji, czasami tylko za chaotycznie zagrywal pilke
- Julcimar - jak zwykle bardzo pewnie w bloku obronnym
- Labedzki - bardzo ambitnie, nie bylo dla Niego przegranych pilek
- Michalski, Bugaj, Divecki,Celeban- ambitnie i raczej bezblednie
- Elokan - bardzo mi sie spodobal tez zawodnik, gral bardzo rozwaznie i co najwazniejsze myslal na boisku, widac troche bylo braki szybkosciowe ale mysle ze sie rozegra (najlepsza byla Jego akcja gdy kolo Niego stalo w z Plocka i skakali do glowki, a Elokan spokojnie wyczekal i pilka spadla mu pod noge)
- Milar - no nie mozna o Nim zaponiec, wczoraj chyba rozegral jeden z lepszych meczy w Pogoni, gdyby jeszcze wykorzystal ta setke w ostatnich minutach 1 polowy (kurwa czemu On nie strzelal?!) to bylby to Jego wystep marzen, ambitnie, duzo biegal jedyny minus to to ze pod koniec spotkania juz troche opadl z sil
- Kazmierczak - wreszcie pokazal sie z bardzo dobrej strony, swietne strzaly (chyba ze 3 w ktorych Wierzchowski albo dobrze obronil albo minimalnie obok bramki) , pare trikow, swietne crossy - malo biegal ale moze sie rozkreci
- Tralka - hm chyba jeden z gorszych na boisku, jakos zagubiony chociaz w paru akcjach wykazal sie boiskowym sprytem

Dobra byla sytuacja z Baranowskim, wczoraj nie dal sobie w kasze dmuchac i odwzajemnil sie jakze inteligentnym ,, nawzajem " po serii ,, ... zamknij sie " ;)
Ogolnie kto nie byl na meczu niech zaluje bo Portowcy rozegrali naprawde swietna partie.
Na uwage zasluguje tez to ze na trybunach mozna bylo zobaczyc wielu bylych Portowcow : Bilinski, Moskalewicz, Walburg, Pokladowski - prawdziwi Portowcy ..

Artur10
Kibic
Na forum od 7598 dni

Odp: Pogoń-Wisła Płock 2:0 - 27/07/2005 09:45
Mecz dobry mógł się podobać dziesięcio-tysiecznej widowni. Pogon grała szybko i mile dla oka. Myśle, że przy takiej grze jest szansa na marzenia :D
Pozdro dla Plusa ;)

http://pomorzanin.nd.pl -> Pomorzanin Nowogard Fans
eJay
Kibic
Na forum od 7849 dni

**

Odp: Pogoń-Wisła Płock 2:0 - 27/07/2005 09:54
Swietny meczyk choc z błędami. Ale zwyciezcow sie nie karci:) Swietny Batata (te wybicia z nozyc...yummy:D) i Michalski - poprostu kapitalny mecz, nie do przejscia, wypady ofensywne i czyste zagrania. Kazek wraca do formy, moze w pierwszej polowie szlo mu srednio, ale w drugiej swietnie, bo zaczal biegac:) Bardzo dobre zmiany (szczegolnie Celeban). Na wyroznienie zasluzyl jeszcze Grzelak - z taka forma moze niedlugo przebic sie do reprezentacji. Fabiniaka nie oceniam - mial jedna ciezka interenwecje. Ogolnie pewny punkt, wiec nie trzeba sciagac nowego bramkarza.

Apropo bramkarzy - widzialem wystep Pilarza w Belchatowie. Dla mnie chyba juz jest skonczony, mial swietne interwencje, a pod koniec meczu glupia czerwona kartka za zlapanie pilki za polem karnym...Chyba znowu bedzie siedzial na lawie. Milo bylo zobaczysz aktwnego Chifona - szkoda, ze nie ma go w Pogoni.

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Pit.
Kibic
Na forum od 8038 dni

Odp: Pogoń-Wisła Płock 2:0 - 27/07/2005 10:30
w Przeglądzie Sportowym do "11 kolejki" trafił Łabędzki,Grzelak i Edi.

Punktacja PS za ten mecz:

Pogoń: Fabiniak 7 - Michalski 6, Batata 6, Julcimar 6, Łabędzki 6 - Elokan 6, Trałka 6, Kaźmierczak 7, Grzelak 7 - Edi 8, Milar 7, rezerwa: Bugaj 5, Celeban 5, Dicecky bez oceny

Wisła: Wierzchowski 5 - Zivkovic 4, Belada 3, Pekovic 3, Colakovic 2 - Rachwał 4, Dzikija 5, Gęsior 5, Gevorgian 4 - Jeleń 6, Sobczak 3, rezerwa: Zilic 5, Peszko 3

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Szczeper
Kibic
Na forum od 7610 dni

Odp: Pogoń-Wisła Płock 2:0 - 27/07/2005 12:01

PiteRski napisał:  
w Przeglądzie Sportowym do "11 kolejki" trafił Łabędzki,Grzelak i Edi.

Punktacja PS za ten mecz:

Pogoń: Fabiniak 7 - Michalski 6, Batata 6, Julcimar 6, Łabędzki 6 - Elokan 6, Trałka 6, Kaźmierczak 7, Grzelak 7 - Edi 8, Milar 7, rezerwa: Bugaj 5, Celeban 5, Dicecky bez oceny

Wisła: Wierzchowski 5 - Zivkovic 4, Belada 3, Pekovic 3, Colakovic 2 - Rachwał 4, Dzikija 5, Gęsior 5, Gevorgian 4 - Jeleń 6, Sobczak 3, rezerwa: Zilic 5, Peszko 3

nic dodac nic ujac tylko nie wiem czy bym nie dal elokanowi 7, ciezko powiedziec

###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
Szczeper
Kibic
Na forum od 7610 dni

Odp: Pogoń-Wisła Płock 2:0 - 27/07/2005 12:06
nie rozumiem czemu niektorzy krytykuja za ten mecz milara strat mial malo, strzelil gola kilka ladnych podan i co najwazniejsze bylo u niego widac chec strzelenia bramki, chec gry(nie wiem czy pamietacie taka sytuacje z boiska, w koncowce meczu chyba kazek dosrodkowal troche za daleko od milara, milar nie mial szans na dojsci do pilki a mimo to skoczyl do pilki i przelecial chyba 5 metrow w powietrzu, az go noga bolala
ja upadl bo przez chwile kulal)

###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
x-pack
Kibic
Na forum od 7763 dni

Odp: Pogoń-Wisła Płock 2:0 - 27/07/2005 12:16

kamil334 napisał:  
nie rozumiem czemu niektorzy krytykuja za ten mecz milara strat mial malo, strzelil gola kilka ladnych podan i co najwazniejsze bylo u niego widac chec strzelenia bramki, chec gry(nie wiem czy pamietacie taka sytuacje z boiska, w koncowce meczu chyba kazek dosrodkowal troche za daleko od milara, milar nie mial szans na dojsci do pilki a mimo to skoczyl do pilki i przelecial chyba 5 metrow w powietrzu, az go noga bolala
ja upadl bo przez chwile kulal)

Jego wszystko zawsze boli i sporo jeździ na...bartsimpson_pogon dupie. Fajnie stzrelil barme ok ale mogl jeszcze jedna spokojnie dolozyc tylko ,ze jak ktos go lekko dotknie to on odrazu lezy ,macha i pokazuje. Dzisiaj wyjatkowo biegal:) i naprawde gral bardzo dobrze moze sie poprawi a moze nie w koncu to Urugwajczyk............pozdro

Szczecińska albo Zadna
Adriano
Kibic
Na forum od 8120 dni

Odp: Pogoń-Wisła Płock 2:0 - 27/07/2005 12:19
za dużo w Managera co niektórzy grają :D ...dobry mecz - zwycięstwo ! (szczegóły bedzie mozna zobaczyc wieczorem na TVN) Doping też całkiem przyzwoity...

P.S Pozdrowienia dla Pani Kasjerki brawa

"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."

"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"

"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768848703 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005