Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Hołd Papieżowi na meczu z Groclinem << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Luk Luk
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8024 dni

**

Odp: Hołd Papieżowi na meczu z Groclinem - 10/04/2005 01:29

Helmut napisał:  
chciałbym tylko powiedzieć że nie tylko MW brało udział w akcji... pomagała cała masa osób, których w tym miejscu nie wymienie bo zwyczajnie nie jestem w stanie, sam pomysł też wyszedł od kogo innego ;)
Ze swojej strony dziękuje wszystkim, którzy brali w tym udział, czy to pomagając, czy poprostu przynosząc znicz...

to jednak widze nie tak czasem zdarza Ci sie tutaj pisac. i nie pal tyle, to szkodzi zdrowiu :P

"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
Jarasija
Kibic
Na forum od 8774 dni

*

Odp: Hołd Papieżowi na meczu z Groclinem - 10/04/2005 10:17

RUDY18 napisał:  
falga była super podobało mi się to jak piłkarze Pogońi podeszli pod 11 i 12 i oddali hold papiezowi, barka była w przerwie meczu

Pisze się Pogoni jak już a nie Pogońi ... naucz sie tego na pamięć OK?

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Maroon 55
Kibic
Na forum od 7683 dni

Odp: Hołd Papieżowi na meczu z Groclinem - 10/04/2005 17:47
PAP/10 kwietnia 2005 15:17

Kolejne incydenty z udziałem kibiców

Do dwóch incydentów z udziałem kibiców drużyn piłkarskich doszło w trakcie mijającego weekendu na terenie województwa świętokrzyskiego - poinformowała w niedzielę rzeczniczka świętokrzyskiej policji nadkom. Elżbieta Różańska-Komorowicz.

W sobotę na meczu w Ostrowcu Świętokrzyskim doszło do "zadymy" między kibicami Kolportera Korony Kielce i KSZO Ostrowiec. Kibice Korony podpali trzy szaliki z barwami KSZO, na co kibice z Ostrowca ruszyli w kierunku ich sektora. Policja rozdzieliła zwaśnionych szalikowców. Kielczanie wyrwali kilka ławek z trybun - oznajmiła rzeczniczka.

Natomiast w niedzielę doszło do incydentu z udziałem kibiców Legii, którzy jechali pociągiem na mecz z Cracovią do Krakowa. Podczas postoju pociągu na peronie w Kielcach kibice obrzucili kamieniami stojące pod dworcem samochody. W trakcie podróży pociąg dwukrotnie zatrzymywał się, gdyż ktoś pociągnął za hamulec bezpieczeństwa - dodała.

Mijający tydzień obfitował w gesty pojednania między kibicami zwaśnionych drużyn piłkarskich w całym kraju. W środę zwaśnieni kibice Korony Kielce, KSZO Ostrowiec i Radomiaka Radom wspólnie uczestniczyli w mszy świętej w intencji papieża Jana Pawła II w klasztorze na Świętym Krzyżu. Przedstawiciele warszawskich klubów - Legii i Polonii wspólnie uczcili pamięć papieża we wtorek.

Tak miało być??? Potępmy tych debili żeby Nasz Papa nie wstydził sie za nas

[...] i przyszedł Pan i spojrzał
na prace naszą,
i był zadowolony,
a gdy spytał o zarobki nasze,
usiadł i zapłakał [...]

z Listu św.Pawła Apostoła do Pracowników
barcish
Kibic
Na forum od 7921 dni

**

Odp: Hołd Papieżowi na meczu z Groclinem - 10/04/2005 17:50

Marcello napisał:  

eee zamknij morde?

POGOŃ SZCZECIN!
Maroon 55
Kibic
Na forum od 7683 dni

Odp: Hołd Papieżowi na meczu z Groclinem - 10/04/2005 18:01

BarcisH napisał:  

Marcello napisał:  

eee zamknij morde?

troche lat dzieciaku przeżyłem, jak bedziemy tolerowac występki nas i naszych przyjacół, to na marne poszły nauki Jana Pawła II modle sie za ciebie synu

na prace naszą,
i był zadowolony,
usiadł i zapłakał [...]

barcish
Kibic
Na forum od 7921 dni

**

Odp: Hołd Papieżowi na meczu z Groclinem - 10/04/2005 18:02

Marcello napisał:  

BarcisH napisał:  

Marcello napisał:  

eee zamknij morde?

troche lat dzieciaku przeżyłem, jak bedziemy tolerowac występki nas i naszych przyjacół, to na marne poszły nauki Jana Pawła II modle sie za ciebie synu

dzieciaku? ... ale odwagi zeby na gg odpisac to nie masz ...

POGOŃ SZCZECIN!
P.
Do końca!
Na forum od 8128 dni

Odp: Hołd Papieżowi na meczu z Groclinem - 10/04/2005 18:04

Marcello napisał:  

BarcisH napisał:  

Marcello napisał:  

eee zamknij morde?

A ja przezylem troche mniej lat,ale tez proponowalbym Ci sie nie udzilac...po co plakac na necie - misje poczules??

Sami przeciw wszystkim!!!
Maroon 55
Kibic
Na forum od 7683 dni

Odp: Hołd Papieżowi na meczu z Groclinem - 10/04/2005 18:12

Patyk84 napisał:  

Marcello napisał:  

BarcisH napisał:  

Marcello napisał:  

eee zamknij morde?

A ja przezylem troche mniej lat,ale tez proponowalbym Ci sie nie udzilac...po co plakac na necie - misje poczules??

nie czuje żadnej misji tylko myslalem, ze ten spokój którego wszyscy oczekujemy na stadionach troche potrwa i ktos to oprócz mnie potepi te wybryki ,ale widze ze wam na tym nie zalezy

do BarcisH za szybko sie wyłaczyles zeby pogadac pzdr

na prace naszą,
i był zadowolony,
usiadł i zapłakał [...]

Shivan
Kibic
Na forum od 8543 dni

**

Odp: Hołd Papieżowi na meczu z Groclinem - 10/04/2005 18:39
Nie wiesz dokladnie jak bylo, czerpiesz informacje tylko z sieci a tam pisza to co chca pisac i co wzbudzi sensacje.

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Maroon 55
Kibic
Na forum od 7683 dni

Odp: Hołd Papieżowi na meczu z Groclinem - 10/04/2005 20:10

Shivan napisał:  
Nie wiesz dokladnie jak bylo, czerpiesz informacje tylko z sieci a tam pisza to co chca pisac i co wzbudzi sensacje.

ogladaliscie fakty albo wiadomości, to nie sa chyba żadne sensacje tylko fakty

na prace naszą,
i był zadowolony,
usiadł i zapłakał [...]

P.
Do końca!
Na forum od 8128 dni

Odp: Hołd Papieżowi na meczu z Groclinem - 10/04/2005 20:29

Marcello napisał:  

I teraz media po wielkim szumie przy "pojednaniu" maja kolejny goracy temat - zlamanie "pojednania" i jacy ci kibice sa be

Sami przeciw wszystkim!!!
Maroon 55
Kibic
Na forum od 7683 dni

Odp: Hołd Papieżowi na meczu z Groclinem - 10/04/2005 20:52

Patyk84 napisał:  

Marcello napisał:  

I teraz media po wielkim szumie przy "pojednaniu" maja kolejny goracy temat - zlamanie "pojednania" i jacy ci kibice sa be

to nie był wielki szum ,tylko moim zdaniem wielka nadzieja, ze sie chociaż w sporcie coś poprawi i to nie kibice tylko garstka debili chce zepsuć, to czego tak naprawde wszyscy pragniemy .Spokoju na trybunach !

na prace naszą,
i był zadowolony,
usiadł i zapłakał [...]

Ambasador
Moderator**
Na forum od 7820 dni

Odp: Hołd Papieżowi na meczu z Groclinem - 10/04/2005 20:58

Patyk84 napisał:  

Marcello napisał:  

A nie wkurzyło Was żę, pokazali tylko złe oblicze kibiców???Nie mówie żeby wogóle nie pokazywali:)ale mogli by trochę przystopować. Jako dobry przykład pokazali tylko Cracovie, a gdzie Pogoń, Amica i Wisła Płock???
A złych przypadków pokazali 3(3 na 3). Media same robią szum, pokazują swoje oblicze, tak samo było z Ś.P Janem Pawłem II, tylko żerowalni na Jego śmierci, kto pierwszy poda info o śmierci itp.:(:(

Ps. Nie będzie lepszego od Jana Pawła II!!!

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
Paulinus
Kibic
Na forum od 8541 dni

Odp: Hołd Papieżowi na meczu z Groclinem - 10/04/2005 21:09

Marcello napisał:  

Patyk84 napisał:  

Marcello napisał:  

to nie był wielki szum ,tylko moim zdaniem wielka nadzieja, ze sie chociaż w sporcie coś poprawi i to nie kibice tylko garstka debili chce zepsuć, to czego tak naprawde wszyscy pragniemy .Spokoju na trybunach !

To niestety był wielki szum i balon pompowany przez media ile sie tylko da...balon pękł bardzo szybko bo nie da się od "paprykarze ch...Wam w twarze " przejść błyskawicznie do a ja kocham Pogoń.....( czysto teoretyczny przykład). Słowo zgoda było bardzo nadużywane przez media, które na siłe chciały "pogodzić" kibiców....

"CSWD" i to się nie zmieni....
Safe
Kibic
Na forum od 7791 dni

Odp: Hołd Papieżowi na meczu z Groclinem - 11/04/2005 17:50

Marcello napisał:  

Patyk84 napisał:  

Marcello napisał:  

BarcisH napisał:  

Marcello napisał:  

eee zamknij morde?

nie czuje żadnej misji tylko myslalem, ze ten spokój którego wszyscy oczekujemy na stadionach troche potrwa i ktos to oprócz mnie potepi te wybryki ,ale widze ze wam na tym nie zalezy

A slowami : "potepmy tych debili..." to myslisz ze Jan Pawel II by tak chcial abys mowil tak oi blizniemu ? oni zrobili wedlug ciebie zle to sie nie mieszaj jezeli cie to nie dotyczy - proste

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
Maroon 55
Kibic
Na forum od 7683 dni

Odp: Hołd Papieżowi na meczu z Groclinem - 11/04/2005 19:26

KloceK napisał:  

Marcello napisał:  

Patyk84 napisał:  

Marcello napisał:  

BarcisH napisał:  

Marcello napisał:  

eee zamknij morde?

A slowami : "potepmy tych debili..." to myslisz ze Jan Pawel II by tak chcial abys mowil tak oi blizniemu ? oni zrobili wedlug ciebie zle to sie nie mieszaj jezeli cie to nie dotyczy - proste

http://www.legialive.pl/news.php?NewsID=14051

prosze was zebyscie przeczytali komentarze co pisza kibice Legii o zajsciach w kielcach

ciekawe czy byscie tak jechali na swoich kolegów to co ja napisałem

na prace naszą,
i był zadowolony,
usiadł i zapłakał [...]

fan57
Kibic
Na forum od 8182 dni

Odp: Hołd Papieżowi na meczu z Groclinem - 13/04/2005 21:56
Jednego dnia oddaje się hołd wielkiemu człowiekowi, a cztery dni później beszcześci się to miejsce, braaaaaawo!!!!!!!!!

Pozdrawiam normalnych kibiców!!!

:) Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
berety dwa
Kibic
Na forum od 7641 dni

Odp: Hołd Papieżowi na meczu z Groclinem - 13/04/2005 22:07
mecz z podbeskidziem dowiódł temu że pod zegarem siedzą same debile!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Maroon 55
Kibic
Na forum od 7683 dni

Odp: Hołd Papieżowi na meczu z Groclinem - 13/04/2005 22:08

fan57 napisał:  
Jednego dnia oddaje się hołd wielkiemu człowiekowi, a cztery dni później beszcześci się to miejsce, braaaaaawo!!!!!!!!!

Pozdrawiam normalnych kibiców!!!

Dzieki myslalem ,ze na tym forum nie znajde kogos kto mysli tak samo jak ja . Ale to pewnie ,że jesteśmy w jednym wieku . Pozdro dla fan 57

na prace naszą,
i był zadowolony,
usiadł i zapłakał [...]

Jarasija
Kibic
Na forum od 8774 dni

*

Odp: Hołd Papieżowi na meczu z Groclinem - 13/04/2005 22:15

Mario74 napisał:  
mecz z podbeskidziem dowiódł temu że pod zegarem siedzą same debile!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

A powiesz to odpowiednim ludziom w twarz??

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768856447 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.12 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005