Do dwóch incydentów z udziałem kibiców drużyn piłkarskich doszło w trakcie mijającego weekendu na terenie województwa świętokrzyskiego - poinformowała w niedzielę rzeczniczka świętokrzyskiej policji nadkom. Elżbieta Różańska-Komorowicz.
W sobotę na meczu w Ostrowcu Świętokrzyskim doszło do "zadymy" między kibicami Kolportera Korony Kielce i KSZO Ostrowiec. Kibice Korony podpali trzy szaliki z barwami KSZO, na co kibice z Ostrowca ruszyli w kierunku ich sektora. Policja rozdzieliła zwaśnionych szalikowców. Kielczanie wyrwali kilka ławek z trybun - oznajmiła rzeczniczka.
Natomiast w niedzielę doszło do incydentu z udziałem kibiców Legii, którzy jechali pociągiem na mecz z Cracovią do Krakowa. Podczas postoju pociągu na peronie w Kielcach kibice obrzucili kamieniami stojące pod dworcem samochody. W trakcie podróży pociąg dwukrotnie zatrzymywał się, gdyż ktoś pociągnął za hamulec bezpieczeństwa - dodała.
Mijający tydzień obfitował w gesty pojednania między kibicami zwaśnionych drużyn piłkarskich w całym kraju. W środę zwaśnieni kibice Korony Kielce, KSZO Ostrowiec i Radomiaka Radom wspólnie uczestniczyli w mszy świętej w intencji papieża Jana Pawła II w klasztorze na Świętym Krzyżu. Przedstawiciele warszawskich klubów - Legii i Polonii wspólnie uczcili pamięć papieża we wtorek.
Tak miało być Potępmy tych debili żeby Nasz Papa nie wstydził sie za nas
[...] i przyszedł Pan i spojrzał
na prace naszą,
i był zadowolony,
a gdy spytał o zarobki nasze,
usiadł i zapłakał [...]
troche lat dzieciaku przeżyłem, jak bedziemy tolerowac występki nas i naszych przyjacół, to na marne poszły nauki Jana Pawła II modle sie za ciebie synu
na prace naszą,
i był zadowolony,
usiadł i zapłakał [...]
eee zamknij morde?
troche lat dzieciaku przeżyłem, jak bedziemy tolerowac występki nas i naszych przyjacół, to na marne poszły nauki Jana Pawła II modle sie za ciebie synu
dzieciaku? ... ale odwagi zeby na gg odpisac to nie masz ...
eee zamknij morde?
A ja przezylem troche mniej lat,ale tez proponowalbym Ci sie nie udzilac...po co plakac na necie - misje poczules??
eee zamknij morde?
A ja przezylem troche mniej lat,ale tez proponowalbym Ci sie nie udzilac...po co plakac na necie - misje poczules??
nie czuje żadnej misji tylko myslalem, ze ten spokój którego wszyscy oczekujemy na stadionach troche potrwa i ktos to oprócz mnie potepi te wybryki ,ale widze ze wam na tym nie zalezy
do BarcisH za szybko sie wyłaczyles zeby pogadac pzdr
na prace naszą,
i był zadowolony,
usiadł i zapłakał [...]
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
ogladaliscie fakty albo wiadomości, to nie sa chyba żadne sensacje tylko fakty
I teraz media po wielkim szumie przy "pojednaniu" maja kolejny goracy temat - zlamanie "pojednania" i jacy ci kibice sa be
to nie był wielki szum ,tylko moim zdaniem wielka nadzieja, ze sie chociaż w sporcie coś poprawi i to nie kibice tylko garstka debili chce zepsuć, to czego tak naprawde wszyscy pragniemy .Spokoju na trybunach !
na prace naszą,
i był zadowolony,
usiadł i zapłakał [...]
I teraz media po wielkim szumie przy "pojednaniu" maja kolejny goracy temat - zlamanie "pojednania" i jacy ci kibice sa be
A nie wkurzyło Was żę, pokazali tylko złe oblicze kibicówNie mówie żeby wogóle nie pokazywaliale mogli by trochę przystopować. Jako dobry przykład pokazali tylko Cracovie, a gdzie Pogoń, Amica i Wisła Płock
A złych przypadków pokazali 3(3 na 3). Media same robią szum, pokazują swoje oblicze, tak samo było z Ś.P Janem Pawłem II, tylko żerowalni na Jego śmierci, kto pierwszy poda info o śmierci itp.
to nie był wielki szum ,tylko moim zdaniem wielka nadzieja, ze sie chociaż w sporcie coś poprawi i to nie kibice tylko garstka debili chce zepsuć, to czego tak naprawde wszyscy pragniemy .Spokoju na trybunach !
To niestety był wielki szum i balon pompowany przez media ile sie tylko da...balon pękł bardzo szybko bo nie da się od "paprykarze ch...Wam w twarze " przejść błyskawicznie do a ja kocham Pogoń.....( czysto teoretyczny przykład). Słowo zgoda było bardzo nadużywane przez media, które na siłe chciały "pogodzić" kibiców....
eee zamknij morde?
nie czuje żadnej misji tylko myslalem, ze ten spokój którego wszyscy oczekujemy na stadionach troche potrwa i ktos to oprócz mnie potepi te wybryki ,ale widze ze wam na tym nie zalezy
A slowami : "potepmy tych debili..." to myslisz ze Jan Pawel II by tak chcial abys mowil tak oi blizniemu ? oni zrobili wedlug ciebie zle to sie nie mieszaj jezeli cie to nie dotyczy - proste
eee zamknij morde?
A slowami : "potepmy tych debili..." to myslisz ze Jan Pawel II by tak chcial abys mowil tak oi blizniemu ? oni zrobili wedlug ciebie zle to sie nie mieszaj jezeli cie to nie dotyczy - proste
http://www.legialive.pl/news.php?NewsID=14051
prosze was zebyscie przeczytali komentarze co pisza kibice Legii o zajsciach w kielcach
ciekawe czy byscie tak jechali na swoich kolegów to co ja napisałem
na prace naszą,
i był zadowolony,
usiadł i zapłakał [...]
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768856447 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.