| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 12:51
> Rafał_MKS
> Skoro to nie jest Wasza Pogoń, to po jakiego huja sie czepiacie ??
Aaaaaa, i to jest ZAJEBIŚCIE TRAFNE PYTANIE. Przecież to nie jest wasza Pogoń... Więc o co walczycie?
Odpowiedź jest prosta - o to, żeby wyszło na to że mieliście rację w ocenie Ptaka... Inaczej sobie tego nie wyobrażam, proszę mnie oświecić jaki macie w tym interes.
P.S. Rafał_MKS -> widzę, że odpowiedziałeś. Tylko że z tej odpowiedzi gówno wynika. Można jaśniej?
[Ostatnio edytowane przez 666shawn666: 2004-01-17 12:52]
|
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 12:54
cytat:""Nie zrobiliśmy fuzji z żadnym innym klubem. My tylko przenieśliśmy siedzibę spółki do Szczecina i zmieniliśmy jej nazwę. Poza tym, to wciąż jest ta sama Piotrcovia"-Antoni Ptak...więc dlaczego aż tak bardzo walczycie o dobro tego klubu?...
|
Better dead than red!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 13:02
Bardzo możliwe że to jest taki "chwyt dziennikarski".Chcą nas sprawdzić co naprawde sądzimy o Ptaku...Czy te wypowiedzi Ptaka były przez kogoś potwierdzone oprócz dziennikarzy??
P.S.: A ta konferencja prasowa to może na temat planów na tą runde, na temat transferów? Może na niej oficjalnie przedstawią nam Pietrzaka i Tomaszewskiego??
Ja wierze w to że to tylko plotka....
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 13:03
> Ciągle nie widzę odpowiedzi... Typowe dla Anty-Ptakowców. Ptak jest be i koniec.
> A dlaczego? Bo tak.
Bo gdyby to była czysta Pogoń nie napisałbym ani jednego złego słowa...a tak wbijam w niego i w ten jego śmieszny cyrk...dzisiaj tu,jutro tam...
|
Better dead than red!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 13:09
> Jak odejdzie Ptak, to Pogoń będzie "czysta"? :biglaugh: LOOOOOLL!!! 
Rafal_Mks juz wszystko wyjasnil
[Ostatnio edytowane przez Harlem: 2004-01-17 13:14]
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 13:17
Ten cały konflikt wokół Ptaka to chyba prasa wymyśliła(nie dziwie się, bo sezon ogórkowy w pełni). A my jesteśmy naiwni i czytamy te bzdury. Ja nie wierze w żaden konflikt na lini Ptak-Baniak, nie uważam, że odejście Drumlaka znacząco osłabi Pogoń, nic nie mam do Pietrzaka. Poprostu uważam, że ten cały szum wokół Pogoni jest niepotrzebny. Przecież podpisaliśmy umowę z Bosmanem, jesteśmy liderem, zespół pozostał w prawie niezmienionym składzie(więc się bardziej zgrał), do rozpoczęcia ligi jeszcze 1,5 miesiąca, może przez ten czas Ptak znajdzie następce Drumlaka. Jedynym nieporozumieniem jak narazie jest sprawa Adamskiego, ale czy to powód, żeby od razu bluzgać Ptaka?Na jego miejscu też zagroziłbym odejściem, bo klimat wokół niego nie jest najlepszy. Ale myślę, że każdy ma prawo do krytyki, ale bez przesady. Najpierw się zastanówmy, czy ta krytyka ma podstawy
|
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 13:17
Podczas odbywającej się właśnie konferencji prasowej w siedzibie klub przy ul. Karłowicza, Antoni Ptak ogłosił, że na razie zostaje w Szczecinie i będzie wspomagał Pogoń.
Jednocześnie podkreślił, że jeżeli atmosfera wokół klubu się nie zmieni odejdzie. /mb/
Wkrótce więcej informacji na ten temat!
Źródło : v.pl
-------------
Uffffff... Muszę zajarać...
|
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 13:23
Dobrze że zostaje. Więc teraz te pierdolone gazety.pl, Kuriery, Wyborcze itp i ich jebani w dupe redaktorzy powinni se dać na luz z plotkami. A my powinniśmy się cieszyć tym co jest.
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 13:25
Nie ma lepsej reklamy pod wzgledme marketingu niz zrobieni glosno wokol siebie,Napewno nei wydal 5 000 000, ale mowil cos Ptaszek ze glowy poleca.Wiec niech leca-neich zacznei od Czesnego.
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 13:27
> Aha. Czyli jest tak jak przypuszczałem. Z Ptakiem Pogoń jest "brudna", bez Ptaka
> także. WIĘC CO WAM PTAK PRZESZKADZA?
dobre pytanie ale mi sie wydaje ze tych najwierniejszych najbardziekumatych drazni wszytko 17 tyś ludz na meczu Ptak i wogule bo odszedla ich ukochany klub to ich w sumie rozumiem tylko niech sie odczepią od Pogoni Ptaka
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 13:27
wiedzialem, ze ta konferencja to bedzie farsa, i ze chcial tylko postraszyc, ale bedzie zalował takich numerow, no i czekamy na te glowy, a w ptaka chuj wbijam
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 13:31
Dobra... Proponuję zakończyć tą dyskusję...
Dość z tymi bluzgami na Ptaka, dość z hasłami "PTAK TAK TAK TAK" Oceńmy go przed rundą jesienną... Jak koleś będzie robił źle, będę śpiewał w jednym chórze z Wami. W końcu tylko krowa nie zmienia poglądów. Trzeba dać mu szansę i tyle w tym temacie...
P.S. Przed rundą jesienną 2004/05 oczywiście ![:]](grafika/emoticons/krzywy.gif)
[Ostatnio edytowane przez 666shawn666: 2004-01-17 13:32]
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7