Moim zdaniem najlepiej jak będziemy śpiewać to co zna każdy i nie trzeba będzie się uczyć bo w takich momentach często zaczynają się rozmowy, śmiechy itp i tracimy na sile. Ale to moje zdanie. WAŻNE ŻEBY DOPING SIĘ NIÓSŁ PO MIEŚCIE!! ZROBIMY PIEKŁO
Kocham Pogoń szczecińską, dla Niej oddałbym wszystko!!
Proponuje na ten mecz piesn ktorej dawno juz u nas nie bylo. "Nie ma na co czekac pilkarze, trzeba w pilke grac, zycie tak krociutko trwa" Miala ona potencjal
Moim zdaniem najlepiej jak będziemy śpiewać to co zna każdy i nie trzeba będzie się uczyć bo w takich momentach często zaczynają się rozmowy, śmiechy itp i tracimy na sile. Ale to moje zdanie. WAŻNE ŻEBY DOPING SIĘ NIÓSŁ PO MIEŚCIE!! ZROBIMY PIEKŁO
Nie skomentuje tego "najlepiej jak będziemy śpiewać to co zna każdy i nie trzeba będzie się uczyć"
Jak byłeś na meczu z lechem to wiesz Są mecze kiedy lepiej poćwiczyć przyśpiewki a są takie na których najlepiej zapierdzielać tym co bardzo dobrze Nam wychodzi. Nie mówie żeby nie wprowadzać nic nowego bo przydałoby się.. A swoją drogą szacun dla tych co dziś w Niepołomicach.
Kocham Pogoń szczecińską, dla Niej oddałbym wszystko!!
Teraz czas, aby kibice stanęli na wysokości zadania! Z Ruchem możemy wygrać razem, ale do tego potrzebna jest Nasza obecność na trybunach! Kto jeszcze nie ma biletu już teraz wchodzi na stronę http://www.kupbilety.pogonszczecin.pl i zakupuje wejściówkę na sobotnie spotkanie!
RAZEM WSZYSCY! TYLKO POGOŃ!
... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
Mnie tylko zastanawia dlaczego na razie nie przekłada się to na wielkość sprzedaży biletów na Młyn.Dlaczego wszyscy czekają?
Na razie frekwencja zarówno na młynie jak i całym stadionie zapowiada się bardzo przeciętnie...
Czyżby znów słomiany zapał...bo ta liczba sprzedanych biletów nie powala...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757314943 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.