Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Zwolnienie Płatka - słuszna decyzja?! / Płatek odsuniety od druzyny na 2 mecze przed koncem. << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
ZIOMEK Łukasz
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 5659 dni

Odp: Zwolnienie Płatka - słuszna decyzja?! - 29/05/2011 23:33
A teraz pokaże wam tabele która pokazuje cały okres pracy Artura Płatka:
Tabela pokazująca okres pracy Artura Płatka

pogoniarz96
Kibic
Na forum od 5505 dni

Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 11/12 - 30/05/2011 00:50
Takie ostatnie zdanie o trenerze. Potwierdził swoje słowa o odejsciu, podkreslajac, ze ta zmiana klubu uwarunkowa, jest tym, ze:
  Cytat:  
Ta decyzja nie jest spowodowana tym, że nie chcę pracować z Pogonią. Na dzień dzisiejszy nie mam żadnej oferty pracy z innego klubu. Nauczyłem się w Cracovii tego, że dwa razy nie wchodzi się do tej samej, gdy pewni ludzie ciebie nie chcą. Nie widzę poparcia, jakie miałem we władzach klubu, u niektórych osób, twierdzących, że zespół gra słabo i prezentuje nieciekawą piłkę. Życzę powodzenia w przyszłym sezonie, ja dziękuję. Szkoda mi tylko chłopaków, którymi wykonaliśmy kawał dobrej roboty. (...)Decyzja ta ma związek z tym, że pewne osoby szukają innych rozwiązań. Dowiedziałem się o tym i nie zamierzam pracować z takimi ludźmi, bo to jest nie fair w stosunku do mnie i zawodników, którzy stanowią bardzo mocną grupę - wyjaśnił Artur Płatek.

. Niestety chyba gastro zaczeli mieszac sie do zespołu.

electric01
Kibic
Na forum od 5920 dni

Odp: Zwolnienie Płatka - słuszna decyzja?! - 30/05/2011 10:03
http://sport.tvp.pl/pilka-nozna/i-liga/aktualnosci/pogon-juz-wie-kto-zastapi-platka/4603735

Marcin Sasal zastąpi Płatka...

kęsik
*uciszony
Na forum od 6059 dni

Odp: Zwolnienie Płatka - słuszna decyzja?! - 30/05/2011 10:04
Gdy ja się dowiedziałem, że Płatek odchodzi to moją reakcją było idiota. Jak dla mnie lepszego trenera nie znajdziemy a jakiś Sasal na pewno nie awansuje do E-klasy. Zespół jest poukładany, jest jednym z najlepszych wiosną w lidze ale trenera wywalamy nie? Już dawno nie stałem tak murem za trenerem Pogoni. Dla mnie najlepszy trener Pogoni od lat. Wydaję mi się, że z nim awans byłby pewniejszy niż to było w analogicznym okresie rok temu z Mandryszem. Duża strata jak dla mnie.

spagetti
Kibic
Na forum od 8137 dni

*

Odp: Zwolnienie Płatka - słuszna decyzja?! - 30/05/2011 10:46
Sasal? Teraz to juz nawet wedlina opada,bo rece juz dawno zdazyly:/

,,Vi är överallt,,- POGON
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8954 dni

Odp: Zwolnienie Płatka - słuszna decyzja?! - 30/05/2011 13:16

Junior napisał:  

Eds napisał:  
Spotkałem się dziś z zarządem klubu i zakomunikowałem, że nie jestem zainteresowany przedłużeniem umowy. Nic więcej w tej kwestii nie powiem.--czyli to nie nasi włodarze nie chcą przedłużyć umowy z nim, tylko ona sam :| szkooooda

bzdura kurwa to jest, niech prezesi pokaza ze maja jaja i przyznaja jak bylo. Pozbyli sie trenera co robil kawal zajebistej roboty, zespol gra bardzo dobrze, strzela bramki a co najwazniejsze zdobywa cenne punkty. Pierdolenie takie teraz!

Zrobil dobra druzyne, 2-3 pilkarzy i walka o awans bylaby, a teraz ? bedzie wielka lipa.

To klub zrezygnował z trenera, a nie trener z klubu!

ps. Sasal trenerem - zadnej giełdy nie ma.

i niestety wszystko się dzisiaj potwierdziło...

ZIOMEK Łukasz
Kibic
Na forum od 5659 dni

Odp: Zwolnienie Płatka - słuszna decyzja?! - 30/05/2011 13:20
Ktoś ma relacje z konferencji prasowej co miała sie odbyc o 13??

waski247
Kibic
Na forum od 6175 dni

Odp: Zwolnienie Płatka - słuszna decyzja?! - 30/05/2011 13:25
Dostaję relację sms od kolegi. Trenerem Sasal, Edi zawodnikiem Pogoni, a Płatek chciał przedłużyć kontrakt, ale nie chcieli tego panowie prezesi :/

ZIOMEK Łukasz
Kibic
Na forum od 5659 dni

Odp: Zwolnienie Płatka - słuszna decyzja?! - 30/05/2011 13:28

waski247 napisał:  
Dostaję relację sms od kolegi. Trenerem Sasal, Edi zawodnikiem Pogoni, a Płatek chciał przedłużyć kontrakt, ale nie chcieli tego panowie prezesi :/

debile, kurde debile prezesi. Czyli walka o utrzymanie w przyszłym sezonie???????? Chyba tak!!!!!

loker
Kibic
Na forum od 7946 dni

*

Odp: Zwolnienie Płatka - słuszna decyzja?! - 30/05/2011 13:38
Ehh, jako fani Pogoni odkąd pamiętam jesteśmy skazani na trudny i wyczerpujący egzamin z fanatyzmu, no bo w jakim większym mieście są cały czas takie cyrki ? Jak nie jebany nielot z czarnuchami, jak nie wieczne problemy ze stadionem czy miastem to zawsze coś. Ale nie raz próbowali nas zniszczyć, nieważne jaki trener, która liga,jakie represje ze strony rządu itd ważne żebyśmy my jako fani DUMY POMORZA nie zawiedli i godnie reprezentowali nasze kochane barwy... Pamiętajcie - oni odejdą, my zostaniemy..

Po prostu kumam schemat, jak wszyscy liżą się po dupach, to progresu nie ma.
Kumaty Piknik
Kibic
Na forum od 8192 dni

Odp: Zwolnienie Płatka - słuszna decyzja?! - 30/05/2011 13:44
Proponuję ochłonąć. Jak przychodził Płatek, tez były głosy, że to kipeski trener, bo wywalony z Jagi i cracovii. Wiadomo lepsze jest wrogiem dobrego, ale to wcale nie znaczy, że Sasalowi się nie uda. Nie rozumiem skąd to przeświadczenie, że z Sasalem będziemy bronić się przed spadkiem. Ja bym Płatka nie wywalił, ale trudno, stało się. Mogli wybrać gorszego trenera, ja obdarzam Sasala kredytem zaufania. Grajki pokazały, że umieją grać, więc w przyszłym sezonie nie ma zmiłuj sę tylko ZAPIERDALAĆ, bo porażek nie będę upatrywał w zmianie szkoleniowca, tylko w formie piłkarzy !

ktn
Ultraoptymista
Na forum od 8139 dni

Odp: Zwolnienie Płatka - słuszna decyzja?! - 30/05/2011 13:47
Po prostu nie chcemy awansować w przyszłym sezonie.tyle i aż tyle.golasów nie stać na e-klasę bez stadionu, a co za tym idzie nowych sponsorów itp

Better dead than red!
AntyC
Kibic
Na forum od 6084 dni

**

Odp: Zwolnienie Płatka - słuszna decyzja?! - 30/05/2011 13:48
http://www.90minut.pl/newsMarcin Sasal nowym trenerem Pogoni

No co się czepiacie... zwolnili Płatka bo... nie awansował a takie były założenia przed sezonem :D teraz to tylko możemy szyderczo się śmiać

Ambasador
Moderator**
Na forum od 7819 dni

Odp: Zwolnienie Płatka - słuszna decyzja?! - 30/05/2011 13:55

Grc. napisał:  
Proponuję ochłonąć. Jak przychodził Płatek, tez były głosy, że to kipeski trener, bo wywalony z Jagi i cracovii. Wiadomo lepsze jest wrogiem dobrego, ale to wcale nie znaczy, że Sasalowi się nie uda. Nie rozumiem skąd to przeświadczenie, że z Sasalem będziemy bronić się przed spadkiem. Ja bym Płatka nie wywalił, ale trudno, stało się. Mogli wybrać gorszego trenera, ja obdarzam Sasala kredytem zaufania. Grajki pokazały, że umieją grać, więc w przyszłym sezonie nie ma zmiłuj sę tylko ZAPIERDALAĆ, bo porażek nie będę upatrywał w zmianie szkoleniowca, tylko w formie piłkarzy !

Tu nie o to już chodzi, też podchodziłem z dystansem do Płatka, jednak swoją pracą pokazał, że potrafi odpowiednio zmotywować co po niektórych. Tak jak też pisałem wcześniej, Sasal jest stosunkowo młodym trenerem i może się okazać, że za jego kadencji, też będą tak grali, ale kurwa, dalej nie rozumiem toku myślowego prezesów przez który podejmują decyzję. Takimi decyzjami dobitnie pokazują, że są totalnymi ignorantami jeśli chodzi o prowadzenie klubu. Profesjonalizm pełną gębą, zamiast doszukiwać się problemów tam, gdzie ich nie ma, to wzięli by się za prawdziwe problemy. Fatalny marketing klubu, fatalna organizacja meczów, fatalna frekwencja... ale co tam. Lepiej jeszcze bardziej zrażać do siebie kibiców.

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
syrob
Kibic
Na forum od 5648 dni

Odp: Zwolnienie Płatka - słuszna decyzja?! - 30/05/2011 13:57
chmm...

Zmiana trenera wydaje się być dość kuriozalna, zwłaszcza że w końcu zaczęliśmy oglądać Pogoń jakiej nie mogliśmy się doczekać po okresie z Kurasem , Mandryszem i Stolarczykiem , jednak sam Sasal nie jest wcale takim beznadziejnym trenerem na jakiego wykreowało go już forum. Po objęciu Korony o ile mnie pamięć nie myli zajął 6 miejsce , a w minionym sezonie Korona byla w dobrej formie , pod koniec jedynie spuścili z tonu. Wcześniej Sasal trenował Dolcan który jak na swoją ówczesną kadrę prezentowal się naprawde nieźle (wszystko posypało się po odejściu Sasala), można by powiedzieć że zna zatem klimat tej kartoflanej ligi .
Szkoda trenera Płatka bo wykonal kawał dobrej roboty po bagnie zostawionym przez Mandrysza . Decyzja prezesów conajmniej dziwna, podejmują spore ryzyko ale co z tego wyjdzie, czas pokaże.

joint2us
Kibic
Na forum od 6159 dni

Odp: Zwolnienie Płatka - słuszna decyzja?! - 30/05/2011 13:58
A jak to jest z tym gosciem od przygptowania fizycznego??Tez odchodzi???

Jestem paprykarzem i jestem z tego dumny!!!!
Kumaty Piknik
Kibic
Na forum od 8192 dni

Odp: Zwolnienie Płatka - słuszna decyzja?! - 30/05/2011 14:03
Dodam tylko, że niektórzy piłkarze powiedzieli prezesom : Albo MY albo ON ! - nie będę wymieniał nazwisk, bo nie wiem, czy to prawda, po prostu tak słyszałem.

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8954 dni

Odp: Zwolnienie Płatka - słuszna decyzja?! - 30/05/2011 14:04

joint2us napisał:  
A jak to jest z tym gosciem od przygptowania fizycznego??Tez odchodzi???

raczej tak

manisz
Kibic
Na forum od 7608 dni

Odp: Zwolnienie Płatka - słuszna decyzja?! - 30/05/2011 14:11
Dobrze napisane wyżej, jednak nasi kopacze potrafią grać i gryźć trawę 90 minut, chwała dla Płatka za to że wszystkim to udowodnił. Teraz od nich zależy czy nie obniżą lotów. Słowa uznania dla Płatka i powodzenia na przyszłość. Decyzja w każdym bądź razie kuriozalna, ale nie ma co płakać już nad rozlanym mlekiem, tylko mieć nadzieje że następca udźwignie ciężar.

mefisto1969
Kibic
Na forum od 5650 dni

*

Odp: Zwolnienie Płatka - słuszna decyzja?! - 30/05/2011 14:20
No a teraz czekamy na następną konferencje na temat:Nie podpisaliśmy nowych umów z następującymi piłkarzami ..............Oj będzie się działo strach

Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768731462 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005