Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 27/05/2012 16:01
Kursy na dzisiejszy mecz: Arka - 6.00, remis - 4.00, Pogoń - 1.53. Moim zdaniem troche jednak przesadzone. Tak samo było w finale LM, gdzie bukmacherzy jako zdecydowanego faworyta typowali Bayern (kurs na Chelsea był ok 4.70).
"Każdy sobie powinien z nas zadać pytanie, Czy kurwa chce grać dla Pogoni Szczecin, czy nie? Jak nie, to kurwa wypierdalać i tyle"
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 27/05/2012 16:25
84. Radosław Janukiewicz
9. Adam Frączczak
19. Emil Noll
44. Hernani
8. Peter Hricko
27. Takafumi Akahoshi
14. Wojciech Golla
20. Bartosz Ława
5. Edi Andradina
11. Robert Kolendowicz
82. Vuk Sotirović
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 27/05/2012 16:25
84. Radosław Janukiewicz
9. Adam Frączczak
19. Emil Noll
44. Hernani
8. Peter Hricko
27. Takafumi Akahoshi
14. Wojciech Golla
20. Bartosz Ława
5. Edi Andradina
11. Robert Kolendowicz
82. Vuk Sotirović
Skład dobry, bez 2 defensywnych pomocników. Rozjebiemy ich!
Nie wiem. Po prostu na ekstraklasie gość podał wycinek z jakiejś relacji w której pisało, że nasi opuszczają sektor na znak protestu. Nie wiem czy too prawda czy gość sieje ferment.
Nie wiem. Po prostu na ekstraklasie gość podał wycinek z jakiejś relacji w której pisało, że nasi opuszczają sektor na znak protestu. Nie wiem czy too prawda czy gość sieje ferment.
Pilkarze Pogoni na rozgrzewce. Do Gdyni przybylo okolo 1000 kibicow Pogoni! Nie wszyscy zostali wpuszczeni i na znak solidarnosci fani Dumy Pomorza na chwile opuscili stadion
Przed meczem jeszcze kilka miłych akcentów. Po pierwsze pamiątki klubowe zostały wręczone choremu chłopcu, takie akcje bardzo dobrze wpływają na wizerunek klubu, a przy okazji fajnie, ucieszyć chłopaka, który ma Arkę w sercu. Po drugie, pamiątkową koszulkę otrzymał Bartosz Ława, koszulkę niezwyczajną bo z numerem 174 czyli liczbą jego meczów rozegranych w żółto-niebieskich barwach.
Przed meczem jeszcze kilka miłych akcentów. Po pierwsze pamiątki klubowe zostały wręczone choremu chłopcu, takie akcje bardzo dobrze wpływają na wizerunek klubu, a przy okazji fajnie, ucieszyć chłopaka, który ma Arkę w sercu. Po drugie, pamiątkową koszulkę otrzymał Bartosz Ława, koszulkę niezwyczajną bo z numerem 174 czyli liczbą jego meczów rozegranych w żółto-niebieskich barwach.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.