Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 19/05/2012 20:02
Na Pogońszczecin.info jak sie wejdzie w relacje podany jest sklad Pogoni(dzien przed meczem ,dziwne troche ale jakby nie byli pewni to by chyba nie podawali)i ten sklad wyglada nastepujaco:
Janukiewicz-Fraczczak-Wiliams-Noll-Hricko-Budka-Aka-Edi-Golla-Kolenda-Vuk
Podalem w takiej kolejnosci jak bylo podane na stronie ale w takim razie kto zagra na lewej obronie no bo chyba nie Fraczczak a jezeli mialby tam grac Noll to kto w srodku obrony?Malo prawdopodobny sklad,mam nadzieje.
Ewentualnie jeżeli Ława będzie w stanie grać to Aka na prawe skrzydło, Ława do środka a Budka na ławkę. Na pewno lepiej Kolendowicz będzie wyglądał na lewej z Pietruchą niż Pietrucha z Nollem, ja się dziwię że tak rzadko wychodzi w 1 składzie.
No ale po co kupować kogoś przed 30?
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Na Pogońszczecin.info jak sie wejdzie w relacje podany jest sklad Pogoni(dzien przed meczem ,dziwne troche ale jakby nie byli pewni to by chyba nie podawali)i ten sklad wyglada nastepujaco:
Janukiewicz-Fraczczak-Wiliams-Noll-Hricko-Budka-Aka-Edi-Golla-Kolenda-Vuk
Podalem w takiej kolejnosci jak bylo podane na stronie ale w takim razie kto zagra na lewej obronie no bo chyba nie Fraczczak a jezeli mialby tam grac Noll to kto w srodku obrony?Malo prawdopodobny sklad,mam nadzieje.
No ale skąd niby ci na Pogońszczecin.info mieliby wiedzieć jaki będzie skład? Równie dobrze mogli napisać, że będzie grał Matuszczyk i Mosnikov...
Szczegolnie Pietrucha musi uwazac.Zolta kartka Williamsa bedzie wzmocnieniem przed Gdynia Ciekawie bedzie tez jak spacerowicz albo Djousse zlapia kartki
Ps.Z racij ze nie ma opcij zebym obejrzal dzisiejszy mecz na zywo.Zamiast o 17 w tv...pojade po 5 latach przerwy do kosciola...
Najwazniejsze zeby z kartkami uwazali. Zagrozeni sa: Djousse,Sotirovic,Matuszczyk,Lawa,Pietruszka,Williams.
Szczegolnie Pietrucha musi uwazac.Zolta kartka Williamsa bedzie wzmocnieniem przed Gdynia Ciekawie bedzie tez jak spacerowicz albo Djousse zlapia kartki
Wielbiciel Arki celowo wyłapie kartonik ,bo nie chce być smutny jak Arka przegra z Portowcami .....problem będzie miał z głowy.Jak kulawe małpy z Afryki wyłapią kartoniki, to będzie wzmocnienie,za czarnego któremu się nogi rozjeżdżają zagra nasz chłopak Zwoliński.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 20/05/2012 10:33
Tylko że Ława chyba nie zagra. Nie wiem jak poważna jest to kontuzja, ale w Bydgoszczy sam z boiska nie schodził.
Co do innych to ważne aby nie dostali Donald, Vuk, Pietrucha.
Tylko że Ława chyba nie zagra. Nie wiem jak poważna jest to kontuzja, ale w Bydgoszczy sam z boiska nie schodził.
Vuk i Donald by dostali to może wreszcie Zwolakowi by dał pograć
Vuk i Donald by dostali to może wreszcie Zwolakowi by dał pograć
W ewentualnym meczu o awans ? W zyciu . Przesunie pewnie Fraczczaka do ataku w razie czego.Donaldowi kartka raczej nie grozi bo On w tej rundzie na boisku glownie stoi . No chyba , ze znowu bedzie chcial wymusic rzut wolny lub karny i sedzia widzac nieudolność w tych probach , zlituje sie nad nim i pokaze kartke.
Najwazniejsze zeby z kartkami uwazali. Zagrozeni sa: Djousse,Sotirovic,Matuszczyk,Lawa,Pietruszka,Williams.
Ps.Z racij ze nie ma opcij zebym obejrzal dzisiejszy mecz na zywo.Zamiast o 17 w tv...pojade po 5 latach przerwy do kosciola...
Ja już trzeciego meczu pod rząd nie będę mógł obejrzeć w Szczecinie na żywo mimo posiadanego karnetu ani w tv. Cóż służba nie dróżba. Mam nadzieję, że jednak siły wyższe nie są przeciwko mnie i Pogoni, trochę pocierpieć trzeba, oby nie za dużo
Jeżeli w obronie nie będzie grał Nol, szczególnie na boku, a w ataku SATYRowić nie będzie osamotniony, to wierzę, że będzie zwycięstwo
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 20/05/2012 13:30
Mam nadzieje, że nie wyjdziemy na Wisłe defensywnym ustawieniem, gramy u siebie i powinniśmy na nich siąść od pierwszej minuty a nie jak to było w niektórych meczach, że oddawaliśmy inicjatywe rywalowi tak jakby satysfakcjonował nas "cenny" remis
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.