Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 17/05/2012 20:16
Ale mnie kurwica wzieła jak zobaczyłem powtórki.Po powrocie z Bydgoszczy nie mogłem zasnąć taki byłem wkurwiony,dzisiaj po obejrzeniu powtórek jest jeszcze gorzej.Kurwa... aż mnie trzęsie jak widzę tego kurwe Nula i jego babola i naszego golkipera w akcji.Jak można wpuścic sygnalizowany,nie mocny strzał.Pajac rzucił się jak piłka była praktycznie w siatce.Radek usiadł na ławce po 1 błędzie pajac Fabiniak miał 2.....czekamy na zmianę bramkarza,chyba że Rychu nie wytrzezwieje i ten sam skład wybiegnie na mecz z Wisłą.Ręce opadają i już sam nie wiem czy chcę tego awansu.....bo na awans nie zasługują.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 17/05/2012 20:25
Zobacz strzal Straka z poczatku meczu.Fabiniak rzucil sie jak pilka minela juz slupek Poprostu chlop nie ma wyczucia i refleksu. Ale od tego jest trener,ktory tego nie widzi i wyglada jak wrak czlowieka.A czemu Radek nie gra? Pewnie Taras przeklada prywatne niuanse nad dobro druzyny..
Ostatnio edytowany przez: spagetti, 17 maja 2012, 20:35 [1 raz(y)]
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 17/05/2012 20:40
tak sobie mysle po ostatnim meczu w Bydgoszczy i ustawieniu podstawowej 11 naszej druzyny (Noll,Fabiniak, William, Kucharski w srodku pomocy) oraz zmain dokonanych w trakcie meczu (Edi wchodzi na ostatnie 2 min, z boiska schodzi Pietrucha zamiast drewniany Noll) ilu z tych wielkich krytykow Sasala juz zaluje, ze wywalczyli jego zwolnienie.... ?? i za to jest Taraś super taktyk
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Co do Radka to wydaje mi się że ta decyzja to odroczona kara za wywiad w Elblągu..Doszedł do tego klops ze Stróżami i argument nie do podważenia gotowy.. Od razu po wywiadzie taki ruch spowodowałby wpierdolenie Smolnego na śniadanie przez kiboli, więc ten sobie odczekał i BUM!!!Czyż nie??
Mocne. Dzięki za wrzutkę Fakty mówią same za siebie, jak było z bramkami w Bydgoszczy każdy widział. Jednakże niektórzy widzą co chcą i jak im wygodnie. Defensywa Pogoni to napewno nie jest I liga nawet polskiej piłki nożnej.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 17/05/2012 22:33
Skończcie już pierdolić na temat Radka i Bartka, bo we łbie się Wam przewraca. Za Płatka Radek siedział na ławce i miał zajebiste do niego pretensje, podczas gdy My, uważaliśmy Płatka za zajebistego trenera. Błedy popełnił ostatnio i jeden i drugi. Gdyby był takim asem Radek, to by wybronił w Elblągu i klopsa u nas, a Bartek w Bydgoszczy. Niestety, nie udało się, a brami tak naprawdę zjebała nam obrona - NuLL i s-ka
Zobacz strzal Straka z poczatku meczu.Fabiniak rzucil sie jak pilka minela juz slupek Poprostu chlop nie ma wyczucia i refleksu. Ale od tego jest trener,ktory tego nie widzi i wyglada jak wrak czlowieka.A czemu Radek nie gra? Pewnie Taras przeklada prywatne niuanse nad dobro druzyny..
Powiem ci tyle ze bramkarz powinien isc z rzutem do kazdej pilki
Skończcie już pierdolić na temat Radka i Bartka, bo we łbie się Wam przewraca. Za Płatka Radek siedział na ławce i miał zajebiste do niego pretensje, podczas gdy My, uważaliśmy Płatka za zajebistego trenera. Błedy popełnił ostatnio i jeden i drugi. Gdyby był takim asem Radek, to by wybronił w Elblągu i klopsa u nas, a Bartek w Bydgoszczy. Niestety, nie udało się, a brami tak naprawdę zjebała nam obrona - NuLL i s-ka
I tak samo przeszkadzało mi to, jak przeszkadza teraz.
Mimo wszystko cenie sobie umiejętności Radka bardziej, a gdyby powrócił niechciany i uważany za słabego Długosz to może by Janukiewicz wrócił do formy kiedy doprowadził nas swoimi interwencjami do finału PP
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 18/05/2012 05:00
15 marzec 2012 roku, śmieszny prezesina pzpn-u Lato, wizytuje na zaproszenie ozpn stadion i klub Pogoni. Po wizytacji w jednej z najbardziej ekskluzywnych hotelowych szczecińskich restauracji odbywa się zakrapiana biba. A że prezesina za kołnierz nie wylewa, napierdolił się jak świnia. Wszyscy nad nim skaczą, na czele z włodarzami Pogoni i Bednarkiem. Tylko biesiadujący nie wiedzą że kelnerzy to zagorzali kibice Pogoni, a ściany mają uszy. Lato: - Pogoń w tym roku nie awansuje do Ekstraklasy, nie ma szans. Brak stadionu i innych brakujących spraw, nie pozwala na awans. Macie kontrolować tabele. Awansuje Piast i Zawisza bo ma nowoczesne stadiony.
Kto by się spodziewał że te słowa będą prawdziwe. Wygrywamy z Piastem, i zaczyna się seria meczów przegranych. Gdy bezspośredni rywale do awansu wygrywają, My też. Gdy dostają w pizdeczkę, lub remisują My też. Musimy przecież kontrolować tabelę.
Usłyszane dzisiaj od kibica który jest poważnym dorosłym człowiekiem, i który jako kelner obsługiwał tą libację!
To co oglądamy i w co wierzymy to jeden wielki teatr!!!!! Awansu nie będzie.
Ok.błędy popełnili jeden i drugi......ja wolę tego jednego.Fabik (jak go nazywa Wójcik) heheh zjebał mecz w Bydgoszczy i każdy kto był to widział.Niech wraca ten jeden.Jeżeli nie wróci, to znaczy że najlepszemu dyrektorowi sportowemu w Polsce nie podobał się kurwa wywiad udzielony przez Radka w Elblągu.Jeżeli ten kelner mówi prawdę i kurwa jak tak się stanie.......to nie chciałbym być w skórze Smolnego ....oj będzie się działo.Przede wszystkim Taraś musi spojrzeć na to wszystko po trzezwemu.....kurwa co on pije ,spirytus lotniczy?
15 marzec 2012 roku, śmieszny prezesina pzpn-u Lato, wizytuje na zaproszenie ozpn stadion i klub Pogoni. Po wizytacji w jednej z najbardziej ekskluzywnych hotelowych szczecińskich restauracji odbywa się zakrapiana biba. A że prezesina za kołnierz nie wylewa, napierdolił się jak świnia. Wszyscy nad nim skaczą, na czele z włodarzami Pogoni i Bednarkiem. Tylko biesiadujący nie wiedzą że kelnerzy to zagorzali kibice Pogoni, a ściany mają uszy. Lato: - Pogoń w tym roku nie awansuje do Ekstraklasy, nie ma szans. Brak stadionu i innych brakujących spraw, nie pozwala na awans. Macie kontrolować tabele. Awansuje Piast i Zawisza bo ma nowoczesne stadiony.
Kto by się spodziewał że te słowa będą prawdziwe. Wygrywamy z Piastem, i zaczyna się seria meczów przegranych. Gdy bezspośredni rywale do awansu wygrywają, My też. Gdy dostają w pizdeczkę, lub remisują My też. Musimy przecież kontrolować tabelę.
Usłyszane dzisiaj od kibica który jest poważnym dorosłym człowiekiem, i który jako kelner obsługiwał tą libację!
Tak też od samego początku myślałem. Wyszło, że nie handlowali ale oddawali punkty dla Zawiszy i Piasta przegrywając z jakimiś wioskami. I przykro mi to stwierdzić ale póki nie będzie e-klasy ja na sprzedane (darmo) mecze chodził nie będę.
Mam nadzieję, że ta plotka mija się z prawdą chociaż patrząc na tabelę, zgadza się to w 100%.
Wychodzi na to, że zrobiono nas w ch**a - bez mydła.
To trzeba przeżyć, żeby to zrozumieć, żeby w to uwierzyć !!
Tak też od samego początku myślałem. Wyszło, że nie handlowali ale oddawali punkty dla Zawiszy i Piasta przegrywając z jakimiś wioskami. I przykro mi to stwierdzić ale póki nie będzie e-klasy ja na sprzedane (darmo) mecze chodził nie będę.
Mam nadzieję, że ta plotka mija się z prawdą chociaż patrząc na tabelę, zgadza się to w 100%.
Wychodzi na to, że zrobiono nas w ch**a - bez mydła.
Człowiek nigdy by w to nie wierzył , ale wszystkie gwiazdy na niebie wskazuja ze tak moze wlasnie byc wystarczy luknac na tabele i scenariusz " Lato " jak w morde strzelił.
No ale skoro nie mamy stadionu i puki co miec nie bedziemy to extraklasa oddala sie nie tylko w tym roku !!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.