Odp: Sparingi przed sezonem 2009/2010 - 18/07/2009 14:44
Petasz już od dłuższego czasu swoją grą zamknął usta wszystkim krytykom którzy na od początku zarzucali mu brak zaangażowania w grę czy przechodzenie obok meczu. Z perspektywy czasu jeden z najlepszych transferów do Pogoni ostatnich 5 lat.
Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili
Najbardziej cieszy, iz byly dlugie fragmenty kiedy to Portowcy przeważali i pokazywali ładną piłkę. Z Pietruszki będzie pożytek. Ładnie trzymał się na nogach w kontakcie z przeciwnikiem Prędota, widać u niego spokój i dobre wyszkolenie techniczne. Słabiej zagrali moim zdaniem Dziuba i Rogalski. Cała reszta bardzo pozytywnie.
Tak przy okazji - Jacck widzę, iż Trzcianeczka to faktycznie nie tylko Lech Jak bys był zainteresowany to daj znać, jakies piwko zrobimy i pogadamy o Dumie Pomorza. Trzeba wyjść z podziemi i zewrzeć szeregi fanów z Wielkopolski Serdecznie pozdrawiam.
PS) Ten jeden z szali Pogoni we Wronkach to moja skromna osoba. Zamieniłem pare zdań z Robertem Dymkowski, który był mile zaskoczony, iz są sympatycy Pogoni w tyj rejonach
Meczyk całkiem niezły. W pierwszej połowie Lechia praktycznie oddała jeden strzał w swiatło bramki i zdobyła gola. Akcja poszla prawą stroną , Janukiewicz wyszedł ale nie miał najmniejszcyh szans. W pierwszej połowie wiecej walki w środku pola ze wskazaniem na Lechię.Po przerwie natomiast po zajebistej bramce Petasza z wolnego(piłka odbiła się jeszcze od prawego slupka bramki Lechii i wpadła do siatki) zarysowała się przewaga Pogoni tak do 80 minuty, końcówka znowu należała do Lechii. Były nawet okazje na wygranie meczu , przede wszystkim strzał Lebedyńskiego z głowy. Lechia po przerwie miała jedną klarowną sytuację. Parę zdjęc z meczu pod tym linkiem:
http://www.sendspace.com/file/r2kbx3
Na trybunach dwa szale Lechii i dwa szale Pogoni razem gdzieś sto osób na meczu
Ciekawa fotka z naszą ławką rezerwowych Portowcy w skupieniu obserwują meczyk a za ich plecami wielki promocyjny baner poznańskiego leszka
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: Sparingi przed sezonem 2009/2010 - 18/07/2009 20:02
Tak zgadzam się , Dziuba i Rogalski chyba najsłabsi na boisku wejście Petasza ,Prędoty i Lebedyńskiego znacząco poprawiło jakośc gry i stworzyło znaczące zagrożenie w ataku.
PS) Ten jeden z szali Pogoni we Wronkach to moja skromna osoba. Zamieniłem pare zdań z Robertem Dymkowski, który był mile zaskoczony, iz są sympatycy Pogoni w tyj rejonach
Heh, ja akurat jadąc do Warszawy, we Wronach widziałem autokar Pogoni(prawie godzinka przed meczem). Tak mnie korciło by wysiąść z pociągu i looknąć meczyk ale niestety... siła wyższa
Heh, ja akurat jadąc do Warszawy, we Wronach widziałem autokar Pogoni(prawie godzinka przed meczem). Tak mnie korciło by wysiąść z pociągu i looknąć meczyk ale niestety... siła wyższa
Odp: Sparingi przed sezonem 2009/2010 - 19/07/2009 17:19
Zdjęcie robione na chwilę przed bramką Petasza , z tego miejsca walnął po prawym słupku samo okno. Kapsa był bez szans, ale trzeba też powiedziec ,że popełnił błąd w ustawieniu muru. Co nie zmienia faktu , że uderzenie było przedniej marki.
Ostatnio edytowany przez: Jacck, 19 lipca 2009, 17:28 [3 raz(y)]
Odp: Sparingi przed sezonem 2009/2010 - 19/07/2009 22:31
w Magazynie Sportowym pokazywali bramki i parę akcji. Bramka Petasza przednia (powiedzieli, że nie zagra z Katowicami ze względu na żółte kartki z poprzedniego sezonu). Ze skrótu wynika, że powinniśmy jeszcze przynajmniej 2 bramki strzelić, ale Lechia też coś tam miała, więc wynik w sumie sprawiedliwy.
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Zdjęcie robione na chwilę przed bramką Petasza , z tego miejsca walnął po prawym słupku samo okno. Kapsa był bez szans, ale trzeba też powiedziec ,że popełnił błąd w ustawieniu muru. Co nie zmienia faktu , że uderzenie było przedniej marki.
Jak kiedys Dzwigala na 1:0 z Odra(okolo 90minuty)...moze ciut dalej...no ładnie
edit: to 2:1, 8 lat minelo to mozna sie pomylic...ale szał byl niesamowity
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768762187 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.