| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: III edycja vlepek! - 26/07/2006 16:06
w castoramie na ku słoncu przy wejsciu na automacie z puszkami coca coli jest vlepka zawiszy a nad morzem w świętoujściu widzewa łodz
|
Ostatnio edytowany przez: ...MKS..., 26 lipca 2006, 21:25 [1 raz(y)]
|
|
|
|
|
Odp: III edycja vlepek! - 28/07/2006 11:06
w Niechorzu i Pogorzelicy niesamowita ilosc vlep Lecha, sa na kazdym znaku drogowym, w miejscach gdzie tylko sie da, no ale po mojej wizycie zostalo ich juz znacznie mniej a w ich miejsce 3 najnowsze arkusze
|
|
|
|
|
Odp: III edycja vlepek! - 28/07/2006 23:53
W miedzyzdojach mało naszych vlep zauwarzyłem Wisły , radomiaka , Piasta Gliwice , Lecha , Legii ,Azs Czestochowa ale w malych ilosciach i juz nadrapane albo zdrapane .
Przed chwila błem u nas na dworcu i w przejsciu podziemnym jest graf/napisy PARTIZAN szerkosci 4 m na niecałe 1,5
|
Przyjaciele Nie Tylko z Trybun !
|
|
|
|
Odp: III edycja vlepek! - 30/07/2006 16:06
TORUŃ: Zerwane po 2 vlepy Widzewa i Śląska Wrocław (zerwane w ladnym stanie) i rozdrapanie 2 vlep Cracovi i 1 Arki Rozlepiony 1 arkusz 3 serji Vlep + pare vlep Legii
Stacja POZNAŃ: zerwane White Power Arki i okolo 7 innych vlep cracovi arki lecha itd. Rozlepiony arkusz III serii i pare vlep Legii.
Co ciekawe było to w dzień meczu Łks-Pogoń i na stacji w Poznaniu oprócz naszych vlep było sporo innych VLEP Pogoni z I, II i III serii )) Czyżby nasi chłopcy mieli tam przystanek?? bo vlepy całkiem świeże
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: III edycja vlepek! - 02/08/2006 11:59
W Zakopanym też pełno vlepek. Z dwie Pogoni, a tak to Ruch, Widzew, Gks, Podhala i jeszcze pare jakiś
|
Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy...a pamięć pozostanie na zawsze!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: III edycja vlepek! - 05/08/2006 18:15
Ja właśnie wróciłem z pod samiutkich Taterów ( ) Poszło 6 arkuszy, z czego 4 w górach, Zakopane itp, a 2 pozostałe w Krakowie. Aha i jeszcze kilka vlep na Słowacji.
P.S Plus kumpel drugie tyle
|
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: III edycja vlepek! - 06/08/2006 10:45
W Kołobrzegu widziałem jedną vlepke Pogoni-,,byle do soboty".Jest na dworcu PKS.W Darłowie widziałem 2 vlepy z 2 edycji oraz vlepke Wisły krakowskiej,aha no i pare gwardii,które zgineły w moich rekach...
|
Siła Płynie Z Krwią , Duma Razem Z Nią ->Duma Pomorza
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: III edycja vlepek! - 07/08/2006 20:56
Na wiadukcie na Rugiańskiej vlepa krakowskiej Wisły.
Ps. W Dziwnowie poza gościami w koszulkach ŁKS-u "Łodzianie", paroma wlepkami Stilonu i Lecha, atrakcji kibicowskich nie stwierdzono.
|
|
|
|
|
Odp: III edycja vlepek! - 10/08/2006 00:00
Ja niestety mieszkam w mieście, w którym przeważają kibice Śląska Wrocław więc pełno vlep się nazrywałem Z racji tego, że lubie sobie chodzić po mieście ze słuchawkami w uszach to można powiedzieć, że wszystko mam " pod kontrolą " i jak tylko pojawi się jakaś vlepa to jej żywot nie będzie zbyt długi Oprócz Śląska widać było vlepy Lechii Gdańsk, Lecha Poznań i Legii. Ostatnio ostro wziąłem się za przyklejanie vlep Pogoni
P.S.
Seeedzik czy Twój numer gg jest aktualny ? :>
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6