Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> 5:0 z Piastem << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
W F H
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8686 dni

Odp: 5:0 z Piastem - 16/05/2004 16:39
a teraz wszyscy gromkie -WYPIERDALAJ! :D

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
olo84
Kibic
Na forum od 8858 dni

Odp: 5:0 z Piastem - 16/05/2004 16:43
Może ten fan57 to ojciec Klebersona :D

Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
Aras Capone
Kibic
Na forum od 8296 dni

Odp: 5:0 z Piastem - 16/05/2004 17:08
Wynik niezły, ale mogło paść więcej. pierwsza połowa zawalona, nudna i wogle beznadzieja, jakby w pierwszej grali jak w drugiej to byłaby i dwócyfrówka. Piast nic niegrał.

Poza tym szkoda, że mecz nie zaczął się od 20, byłoby więcej ludzi, bo by zobaczyli, że już nie pada i szybciutko na stadionik. Z dopingiem było niestety kiepsko, ale wszystko się naprawi w meczu z gieksą, to będzie feta z okazji awansu, już się nie mogę doczekać.

Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
Mick
Kibic
Na forum od 8119 dni

Odp: 5:0 z Piastem - 16/05/2004 17:33
mecz b.dobry, z poczatku sie przeraziłem frekwencją ale sie myliłem ludzi było tyle ile powinno...
gołe płoty dały sie zauwazyc ale rozumiem że to część akcji
i przyłaczam sie do protestów odnośnie muzyki... i tak mysle że przydałby sie przynajmniej jeden koles na sektorze co zna i dobrze słyszy piosenki z 12 sektora... bo często nie byłem wstanie dosłyszeć co na młynie krzyczą...

> A widzieliscie jak przed mlynem na murawie lezala czerwona trabka :)chyba ktos
> wyjebal ja trabkarzowi +za akcje :)ale na innych sektorach tez by sie przydalo
> np na 9 byl dosc glosny trebacz u gory a co do alkoholu to na dal widzialem jak
> wiele osob pilo a ilu zajebanych cos akcja policji nie skutkuje .

no ja byłem na 3 i wytrzymac sie nie dalo bo naliczyłem 4 trąbki co zagłuszały okrzyki z 12 i wychodził bełkot... a co do alkoholu to rząd nademną grupa pikników miała tego troche

Obrazek jpg wstawiony na forum
eF^
Kibic
Na forum od 8051 dni

*

Odp: 5:0 z Piastem - 16/05/2004 17:59
Mecz bardzo fajny :] 1 połowa w wykonaniu Portowców nie była zla, dobrze ze udalo sie strzelic szybko bramke - to troche ustabilizowalo przebieg polowy. Druga połowa znacznie lepsza, a co wazniejsza zywsza i obfitujaca w bramki, moze nie cudnej urody ale w koncu nie to sie liczy ;]

Co do piosenek puszczanych w czasie meczu - rowniez jestem kategorycznie przeciwny!! Nawet po meczu normalnie nie mozna pilkarzom podziekowac tylko jakies badziewne ,, we are the champions " ;P.

Doping mimo niskiej frekfencji stal na bardzo dobrym poziomie - brawo za akcje odswiezania starych przyspiewek.

Pit.
Kibic
Na forum od 8039 dni

Odp: 5:0 z Piastem - 16/05/2004 19:19
> Ty Piterek_ jesteś dobrze szczeniaku pojebany, na ciebie nie policji trzeba a
> wręcz wykluczyć cie ze środowiska!!!!!!!!

Dobrze że mnie tu nie było (nie zależało to odemnie, ale od "sił wyższych";)). Ale widze, że wątek z panem "fan57" jest już zakończony i nie trzeba zabierać już w nim głosu:) Pozdro for all
[Ostatnio edytowane przez Piterek_: 2004-05-16 19:19] [Ostatnio edytowane przez Piterek_: 2004-05-16 19:21]

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
prax
Kibic
Na forum od 8200 dni

Odp: 5:0 z Piastem - 16/05/2004 19:19
nigdy nie zrozumiem tych kretynów, którzy bluzgają podczas dopingu...
dzięki nim przychodzi mniej ludzi na stadion

prax

ekil
Kibic
Na forum od 8144 dni

Odp: 5:0 z Piastem - 16/05/2004 20:08
> > Pogoń łączy a nie jednoczy

ekil chyba cos ci sie pomylio... ;)
Pozdro dla
> wszystkich poza fanem :P

fajtycznie :D hehe Pogoń jednoczy a nie dzieli :) poprawka

ekil
Kibic
Na forum od 8144 dni

Odp: 5:0 z Piastem - 16/05/2004 20:14
> Ja pierdziele mam już dosyć tego zasranego 6 sektora mam na niego karnet i
> poprostu jak już wykorzystam go do końca to zmieniam sektor bo tyen 6 sektor to
> w sumie większe pikniki niż 1 i 2 chyba może ze dwa razy były sytuacje że 3/4
> sektora śpiewało.
A co do meczu nareszcie Batata się przełamał brawo!!
Wypas
> akcja przeciwko policji congratulations!!
Piłkarze grali dobrze doping też
> niezły poza 6 sektorem :/

hm.....wiem coś o tym siedziałem na samej górze i ja z kumplem tylko spiewalismy !!

silver_woman19
Kibic
Na forum od 7941 dni

Odp: 5:0 z Piastem - 16/05/2004 20:27
> nigdy nie zrozumiem tych kretynów, którzy bluzgają podczas dopingu...
dzięki
> nim przychodzi mniej ludzi na stadion

Dwóch podpitych kibiców zacznie spiewac SĘDZIA HU...a po 3 sekundach juz cały sektor...Ale z drugiej strony ten sedzina był do bani...:)

" You will never walk alone" MKS...MKS...MKS
P.
Do końca!
Na forum od 8129 dni

Odp: 5:0 z Piastem - 16/05/2004 21:35
> > nigdy nie zrozumiem tych kretynów, którzy bluzgają podczas dopingu...dzięki
> nim przychodzi mniej ludzi na stadion

>Dwóch podpitych kibiców zacznie
> spiewac SĘDZIA HU...a po 3 sekundach juz cały sektor...Ale z drugiej strony ten
> sedzina był do bani...:)
Na ostatnim meczu "takowych akcji nie stwerdzono"...ogolnie bluzgow brak:D..."Pozdro dla kumatych":P

Sami przeciw wszystkim!!!
Orło
Kibic
Na forum od 8315 dni

*

Odp: 5:0 z Piastem - 16/05/2004 21:41
Aha i jedna sprawa mnie troszkę śmeszyła. Nie powinniśmy krzyczeć: Raz, dwa, trzy..... mało, tylko: JEDEN, dwa, trzy..... mało. Bo niema wyniku raz do zera, tylko jest JEDEN do zera. Pozdro dla rozkręcaczy dopingu którzy naprawdę spisali się świetnie.

P.S. Na tym meczu nie było tak ze jak ktoś śpiewał mało znaną piosenkę to nagle wyrywał się jakiś debil i krzyczał POGOŃ, jak ktoś nie znał to zamknoł wtedy japę np. JA:D

Babilon Team
Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8156 dni

**

Odp: 5:0 z Piastem - 16/05/2004 21:49
A ja sie moge pochwalić że tylko jednej przyśpiewki nie znałem :D jedna była taka ze prawie nikt nie znał...:P wiec ja też heheh :( chyba bylem za młody jak to spiewali by moc poznac ;)

Z daleka nie będzie widać.
P.
Do końca!
Na forum od 8129 dni

Odp: 5:0 z Piastem - 16/05/2004 22:08
> A ja sie moge pochwalić że tylko jednej przyśpiewki nie znałem :D jedna była
> taka ze prawie nikt nie znał...:P wiec ja też heheh :( chyba bylem za młody jak
> to spiewali by moc poznac ;)

Napisz mniej wiece jak sie brzmiala...na pewno napisze jej slowa

Kibic
Na forum od 8156 dni

**

Odp: 5:0 z Piastem - 16/05/2004 22:40
Własnie w tym problem ze nie slyszlem tylko ze 4 słowa z niej (poniewaz megafon odwrocony byl w strone 11) i do tego jeszcze nie wyraznie ale po rytmie i po kilku slowach skumalem ze nie znam...
moge jedyne powiedziec ze były one spiewane pod koniec 1 polowy i na gniezdzie nastopi ponich u prowadzacych smiech polczany z politowaniem w kierinku nas , poniewaz praktycznie nikt tego nie śpiewał...moze to przypomni... [Ostatnio edytowane przez Ziemniak: 2004-05-16 22:40]

Pszczółek
Kibic
Na forum od 8279 dni

**

Odp: 5:0 z Piastem - 16/05/2004 22:50
> Własnie w tym problem ze nie slyszlem tylko ze 4 słowa z niej (poniewaz megafon
> odwrocony byl w strone 11) i do tego jeszcze nie wyraznie ale po rytmie i po
> kilku slowach skumalem ze nie znam...
moge jedyne powiedziec ze były one
> spiewane pod koniec 1 polowy i na gniezdzie nastopi ponich u prowadzacych smiech
> polczany z politowaniem w kierinku nas , poniewaz praktycznie nikt tego nie
> śpiewał...moze to przypomni...

Pewno chodzi o dzis zgodnym rytmem, bo ona najgorzej wypadla :( Poza mna i paroma kolesiami to prawie nikt jej nie spiewal. Inna sprawa, ze jej tekst byl na karteczkach, czyzby mlodzi czytac nie umieli??

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Kibic
Na forum od 8156 dni

**

Odp: 5:0 z Piastem - 16/05/2004 23:13
Nie no co ty w tej chwili mnie obrazileś ze tego nie znam :P tej piosenki juz dawno chyba na Pogońi nie spiewali bo mało mi sie zdaza opuszczac Pogoń i prawie zawsze jestem na młynie od juz prawie dwoch lat...i tego nie słyszałem jeszcze :P

Adriano
Kibic
Na forum od 8121 dni

Odp: 5:0 z Piastem - 16/05/2004 23:59
> Nie no co ty w tej chwili mnie obrazileś ze tego nie znam :P tej piosenki juz
> dawno chyba na Pogońi nie spiewali bo mało mi sie zdaza opuszczac Pogoń i prawie
> zawsze jestem na młynie od juz prawie dwoch lat...i tego nie słyszałem jeszcze
> :P

Umyj uszy :D ...bo ta piosenka była na dwóch ostatnich meczach !

P.S. Tak sobie czytam wypowiedzi i doszedłem do wniosku że forumowicze to strasznie porządne osoby ! Nikt nie bluzga, wszyscy dopingują... ciekawe, ciekawe !

"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."

"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"

"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
P.
Do końca!
Na forum od 8129 dni

Odp: 5:0 z Piastem - 17/05/2004 00:22
Z reszta wkrotce(kwestia 2-3 dni)...wkleje tu wszystkie piosenki,ktore bedziemy probowac spiewac.Bedzie tez dostepne cos a 'la spiewnik do sciagniecia w formacie A4-Ci co maja mozliwosc beda to drukowac i kserowac, dostarcza to szakalom i sie rozda na mlynie(musi byc tego duuuzo)....a temat sie podklei...i UCZYMY SIE KURWA:D:D:D

Kibic
Na forum od 8156 dni

**

Odp: 5:0 z Piastem - 17/05/2004 07:18
>Umyj uszy :D ...bo ta piosenka była na dwóch ostatnich meczach !

>;P.S. Tak sobie czytam wypowiedzi i doszedłem do wniosku że forumowicze to
> strasznie porządne osoby ! Nikt nie bluzga, wszyscy dopingują... ciekawe,
> ciekawe !

No ciekawe, a ty chyba troche kiepsko mnie zrozumialeś bo jeśli chodzi Ci o dzis zgodnym rytmem to sobie wejdz w tym temacie na 2 strone i przeczytaj moja wypowiedz...a jesli o ta której ja nie znałem to moze osiwiecisz nas jej treścią
PS Po co mnie oceniasz skoro nigdy nie widzialeś...?
PS 2 Patyk napewno bede mógł pomoc z drukowaniem wiekszy ilość...:)

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768903585 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005