| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: VLEPY MW - 24/04/2004 20:07
Małe pytanie,a mianowicie:
1. Vlepy bedą do nabycia na najbliższym meczu z RKS?? A jak tak to czy w przerwie meczu, przed meczem i po meczu jak to miało miejsce na KSZO??
2. Zostały do sprzedania jakieś legijne vlepki, a jak tak czy bedzie można je kupic na meczu z RKS??
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
Odp: VLEPY MW - 24/04/2004 20:22
Oczywiscie vlepy beda tez na meczu z RKSem...Ogarniemy sie z dystrybuja i vlepki beda sprzedawane przy wejsciach na stadion, przy sektorach na wysokiej trybunie i przez caly mecz w sklepie z pamiatkami od ul. Karłowicza. Co do Legijnych vlep to zostalo ich naprawde niewiele - sprzedamy je na meczu w srode, a wiec kto pierwszy ten lepszy...
|
Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
|
|
|
|
Odp: VLEPY MW - 27/05/2004 00:04
jako że do meczu z Bełchatowem coraz bliżej, a pieniądze na godną oprawę tego spotkania bardzo potrzebne przypominam że ciągle nabywać można nasze vlepki. Vlepki będą do nabycia na stadionie podczas meczu reprezentacji, oraz w kasach podczas przedsprzedaży biletów na mecz z Bełchatowem. Zostało ponad tysiąc arkuszy więc dla nikogo nie zabraknie (życzcie żeby jednak zabrakło ) - pieniądze z vlep są obecnie głównym źródłem finansowania naszej grupy, więc jeszcze raz zachęcam
PS.vlepki do nabycia również podczas piątkowego oficjalnego treningu reprezentacji
PS2. JuN jakby można było umieścić newsa o podobnej treści na głównej to byłbym wdzięczny 
[Ostatnio edytowane przez helmut: 2004-05-27 00:31]
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: VLEPY MW - 27/05/2004 09:52
KUPUJCIE VLEPY!!!!!!!!! POGOŃ-GKS BĘDZIE EMITOWANA NA ŻYWO W POLSAT SPORT!! WIĘC JAK KUPICIE VLEPY TO BĘDZI MOŻNA SIĘ POKAZAĆ Z DOBREJ STRONY ŻE NAJLEPSI ULTRASI SĄ TYLKO W SZCZECINIE!!!! DZIŚ DNIA 27.05. VLEPY BĘDZIE MOŻNA NABYĆ TAKŻE NA TRENINGU POGONI NA BOISKU NR 5 O GODZ.17 !!! W MIEJSCU PRZY WEJSCIU NA BOISKO NR 5!!!!!!! ZACHECAM NA KUPOWANIE !!!!!!!!:luxhello:
|
ja kocham POGON la la la ,pierdole LECHA la la la!
|
|
|
|
Odp: VLEPY MW - 27/05/2004 10:54
> PS2. JuN jakby można było umieścić newsa o podobnej
> treści na głównej to byłbym wdzięczny 
OK, podeslij mi na Pogoń@home.pl pelen tekst newsa juz poprawny wraz z tematem itp... i moze z foto vlepek.. pozdro
|
|
|
|
|
Odp: VLEPY MW - 28/05/2004 00:33
> OK, podeslij mi na Pogoń@home.pl
> pelen tekst newsa juz poprawny wraz z tematem itp... i moze z foto vlepek..
> pozdro
dzieki... jutro z rana podeśle bo dziś straszny melanż w głowie 
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
-
|