W obronie zle nie graja.Tylko niepewna bardzo Lewa strona Williamsa i Radlera. Na srodku w miare ok,Aka gra ofensywnego.Z przodu juz gorzej.Nikt nie wie do kogo zagrac,nikt nikomu nie wychodzi na pozycje.Nie ma komu odegrac,za malo ruchu z przodu.Jesli nie strzelimy po stalym fragmencie to nie wiem jak mamy strzelic bramke
w drugiej połowie zaczna gryźć trawe i przeciwników
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 09/05/2012 17:23
Co te parówy robią z tymi wolnymi?! Zostawać po treningach i ćwiczyć stałe fragmenty gry, tutaj w przeciągu kilku spotkań czy to z wolnych czy z rożnych ZERO zagrożenia dla bramki rywala.
A dziś te strzały Ławy i Rogalskiego to wołały o pomstę do nieba.
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 09/05/2012 17:26
Panowie komentujacy ten mecz sa takimi zawodowcami jak nasi pilkarze , slucham ich nie pierwszy raz i zastanawiam sie co oni robia tam -.- . Juz wole sluchac trenera bogdanki ktory ciagle wydziera pape ,, kur.. maC
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 09/05/2012 17:27
jak dla mnie poziom meczu to jest raczej podworkowy a nie zawodowy. Pogon zero skladnej akcji, przypadkowe przejecia pilki i slepy bieg do przodu bez pomyslu. Brak jakiejkolwiek techniki przyjecia pilki i jej prowadzenia przy nodze a o strzalach celnych to nawet nie wspomne. poprostu staraja sie kopnac w strone bramki i moze cos sie trafi... zawodowa pilka
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 09/05/2012 17:32
Nie jest tak źle, ale to niestety trzeba wygrać, a przede wszystkim trzeba zacząć stwarzać konkretne okazje, bo wszystko co groźne u nas kończy się na 20 metrze.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 09/05/2012 17:36
Tak na chlodno po 1 polowie. Obrona w miare ok , niepewna tylko strona Radlera i Williamsa. Srodek przyzwoicie,Lawa biega, Aka gra ofensywnego.Srodkiem szaleje Rogalski.Pietruszka gra dobrze z tylu i ladnie wlacza sie w ofensywne tyle ze z naszych akcij nic nie wynika, a stale fragmenty to porazka. Ogolnie ciezko bedzie strzelic bez prostopadlych pilek w pole karne takich jak np .miala Leczna. Skoro po stalych fragmentach jest mizernie to jak mamy im strzelic bramke... Licze ze ktos sie indywidualnie obudzi
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757316211 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.