W obronie zle nie graja.Tylko niepewna bardzo Lewa strona Williamsa i Radlera. Na srodku w miare ok,Aka gra ofensywnego.Z przodu juz gorzej.Nikt nie wie do kogo zagrac,nikt nikomu nie wychodzi na pozycje.Nie ma komu odegrac,za malo ruchu z przodu.Jesli nie strzelimy po stalym fragmencie to nie wiem jak mamy strzelic bramke
w drugiej połowie zaczna gryźć trawe i przeciwników
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 09/05/2012 17:23
Co te parówy robią z tymi wolnymi?! Zostawać po treningach i ćwiczyć stałe fragmenty gry, tutaj w przeciągu kilku spotkań czy to z wolnych czy z rożnych ZERO zagrożenia dla bramki rywala.
A dziś te strzały Ławy i Rogalskiego to wołały o pomstę do nieba.
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 09/05/2012 17:26
Panowie komentujacy ten mecz sa takimi zawodowcami jak nasi pilkarze , slucham ich nie pierwszy raz i zastanawiam sie co oni robia tam -.- . Juz wole sluchac trenera bogdanki ktory ciagle wydziera pape ,, kur.. maC
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 09/05/2012 17:27
jak dla mnie poziom meczu to jest raczej podworkowy a nie zawodowy. Pogon zero skladnej akcji, przypadkowe przejecia pilki i slepy bieg do przodu bez pomyslu. Brak jakiejkolwiek techniki przyjecia pilki i jej prowadzenia przy nodze a o strzalach celnych to nawet nie wspomne. poprostu staraja sie kopnac w strone bramki i moze cos sie trafi... zawodowa pilka
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 09/05/2012 17:32
Nie jest tak źle, ale to niestety trzeba wygrać, a przede wszystkim trzeba zacząć stwarzać konkretne okazje, bo wszystko co groźne u nas kończy się na 20 metrze.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 09/05/2012 17:36
Tak na chlodno po 1 polowie. Obrona w miare ok , niepewna tylko strona Radlera i Williamsa. Srodek przyzwoicie,Lawa biega, Aka gra ofensywnego.Srodkiem szaleje Rogalski.Pietruszka gra dobrze z tylu i ladnie wlacza sie w ofensywne tyle ze z naszych akcij nic nie wynika, a stale fragmenty to porazka. Ogolnie ciezko bedzie strzelic bez prostopadlych pilek w pole karne takich jak np .miala Leczna. Skoro po stalych fragmentach jest mizernie to jak mamy im strzelic bramke... Licze ze ktos sie indywidualnie obudzi
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.