Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 16/09/2009 20:31
poniosło mnie to tej asyście Pyskatego,ale tak sie nie robi-10 min do końca meczu,Górnik gra padline. Jak nie był pewny do łapania to sie piąstkuje wszak doświadczenie zobowiązuje. Rozumiem że wynudził sie setnie w tym meczu. Zabrzanie słabi idą na "logo". My mecz bardzo dobey,mało błędów,jedno co mnie drażniło to źle,nomen omen wykorzystywane wolne po których szły szybkie kontry (czerwień Roglskiego m.in.) Parzy jeden z lepszych meczy w ostatnim czasie. Dzis dostałem piękny prezent,przede wszystkim dlatego jaką antypatia darze zespół z Zabrza.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 16/09/2009 20:32
Heh, jak widziałem kontuzjowanego i zmęczonego Hrymowicza parę min przed bramką to zastanawiałem się dlaczego go jeszcze nie zdjęto. Ale bramkę dał taką z rzędu niezapomnianych
Bardzo dobrze dziś Pogoń grała i z wielką determinacją.
Aha no i czekam na komentarze tych co wieszali psy na Mandryszu i piłkarzach po Kluczborku (niejakiego Łojsona z avatarem Pogoni Walczącej w szczególności).
no tak, chwile wczesniej pokazywali jak Hrymowicz kuleje i ledwo zipie ... na pewno byłby lepszym napastnikiem niż Dziuba czy Ropiejko od kilku spotkań chłopak łapie coraz wyższą formę, powraca do tego co pokazywał we Flocie. Jego gra może się bardzo podobać - coś w stylu Lucio - silny środkowy obrońca potrafiący pojsc za akcją
Cała linia obrony rewelacja, Górnik stworzył 1! dogodną sytuacji z akcji. Bardzo dobry występ Wróbla na prawej mańce, a to był jego debiut w tej lidze i to jeszcze w Zabrzu. Parzy się rozgrywa, już widać było ostatnio na Zniczu, że pomału wraca do odpowiedniej formy - dziś to potwierdził. Petasz o dziwo dziś dynamiczny, poszarpał parę razy lewą stroną, kilka dobrych strzałów. Ogólnie duży + dla każdego. Chociaż z drugiej strony Górnik grał straszną padlinę
Teraz na tej samej determinacji z Łęczną i HEJ POGOŃ GOL!
Pyskaty dobrze grał cały mecz ale bramka ewidentnie obciąża jego konto niestety .
Gol Hrymowicza stadiony świata .
Moskalewicz zasłużenie piłkarzem meczu , dzisiaj był typowym plejmejkerem .
Co do Petasza , Mandrysz chyba powinien popracować z nim nad grą zespołową
Ogółem brawa dla całej drużyny . Zaprezentowali piłke na wysokim poziomie , umiejętnie się asekurowali i przede wszystkim grali dokładnie piłką bez większych strat . Sam Górnik nie taki straszny jak go malują a Besta to niezły kapuś który powinien wylecieć z czerwoną kartką za brutalny faul ( sytuacja z Rogalskim ) . Górnik właściwie miał może dwie klarowne sytuacje przez caly mecz ( min. lob Piterego ) .
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 16/09/2009 20:39
Hrymowicz kozak, w każdym meczu pokazuje jak jest bardzo dobrym obrońcą! super transfer, i jeszcze ta dzisiejsza akcja.. miodzio!! cały zespol zagrał bardzo mądrze.. oby tak dalej!!
sędziowie dali dupy jak zwykle, frajerzy, skurwy**ny.. sędziowali pod Górnik i to było widać bardzo dobrze.. Rogalski nawet nie zasłużył na czerwoną.. założyłbym się że gdyby nie czerwień Pogoń już by strzeliła wcześniej 1,2 bramki.. bo Górnik dziś był żenujący.. brawo POGOŃ w SOBOTE KAŻDY NA MECZ!!
Co do Petasza to dodam, ze zaczal wracac za akcja - super asekurowal Wozniaka i ratowal kilka razy sytuacje w polu karnym - az nie dowierzalem w to co widze.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.