Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 06/05/2012 11:44
Szkoda tylko Mroczka ,bo chłopina ma złote serce i tylko jemu zależy.Oby tylko w zdrowiu przeżył tą upokarzającą wiosnę.Zobaczymy w środę ,jeszcze zostało parę ciekawych meczów i wszystko może się zdarzyć .
W Turcji do ktorej pojechalismy grac sparingi a na miejscu okazalo sie , ze polowa jest odwolana a druga polowa to szukane na sile przypadkowe druzyny . Zaj... zorganizowane zgrupowanie. Ja rozumiem , ze mozna latac do cieplych krajow zeby zagrac z powaznymi rywalami . Ale mielismy takich rywali , ze rownie dobrze mozna bylo siedziec w ktorejs z naszych nadmorskich miejscowosci i grac z Kotwica, Flota , Gryfem Slupsk czy innym zespolem z okolicy. Poziom zblizony do naszych sparingpartnerow.
Szkoda tylko Mroczka ,bo chłopina ma złote serce i tylko jemu zależy.Oby tylko w zdrowiu przeżył tą upokarzającą wiosnę.Zobaczymy w środę ,jeszcze zostało parę ciekawych meczów i wszystko może się zdarzyć .
e tam, matematycznie sie juz utrzymaliśmy, więc co sie ma jeszcze zdarzyć? więc będzie nuda,nic nie będzie sie działo, więc wychodzę z kina (czytaj-sezon zasadniczo dobiegł końca, bo mnie juz wisi czy skończymy na trzecim miejscu czy polecimy na jakieś ósme)...
ja jestem ciekaw ruchów na koniec sezonu, bo po ewentualnym odejściu Mroczka, co mnie nie zdziwi, miasto tez wypnie sie tyłkiem, to pewne. No i wtedy bedzie zgroza.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
a propo kibiców na młynie Pytanko : Czy aby Wam sie też nie pojebało z frakwencją ? Na wyjazdach jest więcej niz dzisiaj na młynie.Gdzie ci co tak krzyczą ?? na necie ? Ale dziękujemy za próby głośnego dopingu i zagrzewaniu innych i przyłaczaniu się do inych .Dla tych co wola na tv oglądać a później krzyczeć że Pogoń to My serdecznie dziękuje .Dużo mieliśmy juz farbowanych lisów .Dobranoc i niech gromy spadaja na moje spokojne lico
Pierwszy gol to jakaś katastrofa na miarę zatonięcia Titanica. Najpierw Frączczak fauluje Nitkiewicza (ewidentny karny), a ten upadając czubkiem buta kopie piłkę, która przetacza się po nodze Janukiewicza.
Drugi to istna masakra piłą łańcuchową, znowu makabryczny w skutkach indywidualny błąd. Każdy wie, że jeśli jest miejsce to jest strzał w tej odległości od bramki i tak właśnie się stało. Grają jak drużyna podwórkowa i to za takie pieniądze.
Nie uważam, żeby awans oddalił się, nie chcę też, żeby ktokolwiek nam współczuł. Jeszcze nie ma czego.
Nie ma mowy o współczuciu, jest za to maksymalny wkurw u wszystkich poza piłkarzami, którzy wciąż bredzą o braku szczęścia...
Panowie, przestańcie się mazgaić, bo to tylko dodatkowo wszystkich wokół denerwuje!!!
Zadamy aby kolejne obozy zimowe odbywaly sie w polskich gorach lub nad polskim morzem !
a ja tam bym tych frajerów wysłał w przerwie zimowej, na wysypisko śmieci, niech w smieciarach smieci zbierają, do huty trochę w szkło podmuchać, do kopalni wyjebać węgiel albo coś w podobie. niech pozapierdalają trochę jak normalni ludzie to może zrozumieją co nie co i nabiorą trochę pokory do życia...taaaa kurwa jasne...
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 06/05/2012 12:11
radze, jak ktoś nie oglądał puścić sobie dzisiejszy cafe futbol, jest w nim jako gość Wojciechowski z Poloni. Jego piłkarze tez cos o presji i zajechaniu deliberowali.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
radze, jak ktoś nie oglądał puścić sobie dzisiejszy cafe futbol, jest w nim jako gość Wojciechowski z Poloni. Jego piłkarze tez cos o presji i zajechaniu deliberowali.
Dobrze Wojciechowski powiedział. U nas to działa w przypadku takich kopaczy jak Ława, Vuk, i Ci co maja grube kontrakty. Najważniejsze, że kaska na koniec miesiąca wpada i rozłam w drużynie gotowy. Kopacze mówicie, że nie macie w nas wsparcia to najpierw udowodnijcie, że na to zasługujecie!
o czym my mówimy ? jaki brak szczescia ? jak sie nie trafia w bramkę to gole same nie wpadną dla porównania Kolejarz 6 strzałów 2 gole my 14 strzałów 1 gol rzuty rożne my 12 - 0 zagrożenia oni 2 i po jednym gol... dno i tyle... przeciez oni nawet na rozgrzewce maja problem z trafieniem do bramki ;]
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 06/05/2012 12:48
Niech te pedały nauczą się kurwa wykonywać stałe fragmenty gry. Rzuty wolne, rożne - przecież kurwa większość piłek wrzucanych w pole kończyła się na pierwszym lepszym piłkarzu z Kolejarza. No do kurwy nędzy dzieci w szkole podstawowej lepiej piłki w pole wrzucają.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 06/05/2012 12:56
Jacy zajechani pilkarze? Ludzie co wy piszecie? Zajechani po czym? Po opalanku w Turcij,hoteliku,drinkach,sweet foteczkach, ruchanku? Bez jaj. Jeszcze nie slyszalem zeby ktos po wakacjach byl zajechany.Maja za lajtowe treningi.Truchciki i gre w dziada phhhhhh.
A co do meczu.Jak ktos pisal.Zero srodka ktorys raz zrzedu.Gramy tylko jednym skrzydlem ciagle tak samo schematycznie-po lini jak ktos wybiegnie i dosrodkowanie na oslep a w polu karnym i tak nikogo nie ma.Zero prostopadlych pilek,srodek pomocy gra do tylu,obronca na skrzydlo i znow to samo...dramat.....
może nas nie zostawi i bedzie kolejny sezon
Ostatnio edytowany przez: ArP, 6 maja 2012, 13:29 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.