Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 29/04/2012 17:42
Trzeba kopaczom poprawić fryzury i zapewnić nowy makijaż pod oczyma do następnego spotkania.Może wtedy coś sobie przemyślą.Ten Tarasiewicz też huja warty jak ten Sasal!
Siła Płynie Z Krwią , Duma Razem Z Nią ->Duma Pomorza
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 29/04/2012 17:44
Mosnikovi nawet szansy nie dali.Amatorka...Null ciagle pchany w sklad.Edi bez formy od pierwszej minuty,Sotirovic co mecz w wyjsciowej 11 , a dwa razy pilke dotknie przez 60 minut. JAKAS paranoja
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Dokladnie i tak juz nic innego nie pozostalo.Dac szanse mnaprawde mlodym chlopakom z rezerw.Skoro w innych klubach zawodnicy ,,z nikad,, potrafia sie pokazac to sadze ze nasi gorzej sie nie zaprezentuja
P.S Po chuj doszedł Mosznikov ? Chybia priorytetem jest awans rezerw.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Jak Tarasiewicz ustala sklad to za chuja nie wiem , czy on nie widzi tego jak oni chujowo graja? Zmiany kurwa tez z chuja, prawy pomocnik za lewego obronce itd.
Juz mnie kurwa chuj strzela, dla mnie to moga zatrudnic Zenka z pod monopola i bedzie taki sam efekt
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757316102 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.