Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 18/04/2012 19:17
Miałem wątpliwa przyjemnosc obejrzenia tego spotkana na zywo..to co graja ci pseudo piłkarzyki przechodzi najsmielsze oczekiwania. Do przerwy przegrywaja 1-0 a oni schodza do szatni w wybitnych humorach kopiac w kepy trawy na murawie i rozkladajac ręce ze na takim boisku juz sie chyba lepiej nie da zagrac. Na obronia banda krązących we mgle murzynow..noll z Wiliamsem wywalaja sie o siebie w naszym polu karnym i tylko dzieki "wyborowej" skutecznosaci cidrów nie przegrywamy 3 lub nawet 4 bramkami.Nasza wygadana gwiazda z KFC moze z 2 razy dotknela pilki ale ogolnie nie chcialo mu sie biegac bo po co..zostal zmieniony na kolejnego ciemnego no i dalej kabaret..pare razy wyszli z naszej polowy z kontra ale ogolnie skupili sie na obronie wyniku. Po meczu piąteczki kazdy zadowolony i jakos to bedzie z tym awansem albo nie bedzie.Gówno a nie druzyna
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 18/04/2012 19:36
Powiedzcie mi ludzie jak mimo takiej chujowej gry jesteśmy na miejscu premiowanym awansem z taką samą liczbą puntów co lider.. a mogliśmy tak odskoczyć że już byśmy mieli awans w kieszeni
A więc mnie uspokoił, my nie mamy serii spotkań bez zwycięstwa (5) tylko PASSĘ meczów bez porażki (2). Jesteśmy na fali, która prowadzi nas szybkim nurtem do ekstraklasy,a potem? kto wie, moze jak podtrzymamy PASSĘ to i o majstra powalczymy?
Żeby nie było, ze jestem obroncą Smolnego, no ale na papierze te transfery były naprawdę dobre. To o co można się czepiać to zwolnienie Płatka ewentualnie.
W sumie to całe szczęście że piłkarzyki pojechali na te treningi do Turcji. Strach pomyśleć co by grali, gdyby tam się nie przygotowywali...
@Lemon, nie ma chyba takiego piłkarza jak Smolny w składzie?
Wystarczy,że odpowiada za to kto gra
Żeby nie było, ze jestem obroncą Smolnego, no ale na papierze te transfery były naprawdę dobre. To o co można się czepiać to zwolnienie Płatka ewentualnie.
Na papierze może i wyglądały dobrze, ale podobno wpierdala się sztabowi trenerskiemu i każe wystawić tego i tamtego w pierwszym składzie.
Noll do rezerw ! Kiedy w koncu ktos sie opamieta?
Widzewiak roku, KFC i Edi tez na dluzej powinni odpoczac od gry!
Noll,Sotirovic,Budka,Williams nie powinni w ogole wychodzic na boisko juz nigdy wiecej !!! Za nich Radler,Fraczczak,Pietruszka,Djousse i moze jeszcze o cos zawalczymy
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 18/04/2012 20:22
Mnie rozpierdala, że przyjeżdżają z Wisły najprawdopodobniej oglądać Pietruchę ale oczywiście drewNoll w pierwszym składzie. Każdy kurwa kto kopał w piłkę więcej niż 5 razy w życiu widzi, że ten niedojeb to tak się nadaje do 1 ligi jak KFC do biegania maratonów. Nie wierzę, że kolejny z rzędu trener tego nie widzi. W sobotę doping dla Floty chyba się bardziej należy , ale z tym że się nam położy to nie sądzę.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Mnie rozpierdala, że przyjeżdżają z Wisły najprawdopodobniej oglądać Pietruchę ale oczywiście drewNoll w pierwszym składzie. Każdy kurwa kto kopał w piłkę więcej niż 5 razy w życiu widzi, że ten niedojeb to tak się nadaje do 1 ligi jak KFC do biegania maratonów. Nie wierzę, że kolejny z rzędu trener tego nie widzi. W sobotę doping dla Floty chyba się bardziej należy , ale z tym że się nam położy to nie sądzę.
Jeslu juz Wisla mialaby kogos z Pogoni ogladac to tylko Janukiewicza
Piłkarze Floty nigdy nam nie odpuszczali, ale tak słabi jak są w tym sezonie to jeszcze nigdy nie byli. Poziom ligi jest bardzo żałosny i to naprawde wstyd nie awansować w tym sezonie. "Wystarczyło" wygrać z Olimpiami z Elbląga i Grudziądza + remis z Niecieczą a nasza sytuacja była by zupełnie inna.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.