Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 18/04/2012 18:27
Gra sie ruszyla po zejsciu dwoch miernot z boiska, Nolla i Sotirovica. Niech juz kurwa nie wychodza wdo gry w tym seoznie., Za co kurwa ten wieprz ciagle gra w skladzie? Bramke strzelil ostatnio w tamtym roku do kurwy nedzy. Jeszcze cos w radiu gadali ze z kims sie poklucil?
noll był na tyle drewniany, że TYLKO jedną bramkę straciliśmy przez niego
ławe nie zjadła presja podczas wykonywania karnego bo on przecież biedny piłkarzyk tak bardzo zestresowany jest i np. nie przewrócił się podczas dobiegu do piłki
w ogóle udało im się chociaż zremisować mecz z takim potentatem
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.