Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 18/04/2012 17:14
ja nie wiem, co wy się tak dopierdalacie do tych co komentują? przecież to są jacyś amatorzy, co wy byście oczekiwali, żeby jak mówili? bardzo duży plus dla klubu, że w ogóle coś takiego ma miejsce, może z czasem podniesie się poziom, ale nawet jak NIE, to i tak kurwa dobrze, że jest! czy się mylę? ciekawi mnie jak nie jeden z was by się sprawdził na komentatorze, z słuchawkami na uszach i świadomością, że kilka tysięcy was słucha?
a tak poza tym, to co słyszę o ławie, to albo kurwa że podał do tyło, albo że został minięty:/ jebany chuj
no ale coś słychać, że cisną...
ja nie wiem, co wy się tak dopierdalacie do tych co komentują? przecież to są jacyś amatorzy, co wy byście oczekiwali, żeby jak mówili? bardzo duży plus dla klubu, że w ogóle coś takiego ma miejsce, może z czasem podniesie się poziom, ale nawet jak NIE, to i tak kurwa dobrze, że jest! czy się mylę? ciekawi mnie jak nie jeden z was by się sprawdził na komentatorze, z słuchawkami na uszach i świadomością, że kilka tysięcy was słucha?
a tak poza tym, to co słyszę o ławie, to albo kurwa że podał do tyło, albo że został minięty:/ jebany chuj
no ale coś słychać, że cisną...
Nie słucha tego kilka tysięcy tylko maks 500 osób.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 18/04/2012 17:18
Niech ślepy trener zdejmie Nolla i wprowadzi w jego miejsce Pietruszkę bo idiota z Demokratycznej Republiki Konga jeszcze czerwoną zarobi jak tak będzie grał.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.