Zgadza sie Junior, tylko pytanie czy rzeczywiście jest lepszy od Radlera? Martwi mnie faworyzowanie Nolla bo nie uważam żeby Pietruszka by był gorszym kopaczem a nawet sądzę, iż jest bardziej ogarnientym. Dziś Aka dostaje szanse grania na pozycji rozgrywającego i zobaczymy co z tego wyjdzie i jak poradzą sobie nasi bez Ediego.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 18/04/2012 16:14
Niestety ale Tarasiewicz nie ma całkowitej władzy jesli chodzi o to kto gra w pierwszej ''11'' i to trzeba sobie powiedziec prawda Panie Smolny ? Bo jak wytłumaczyc to,że Tarasiewicz jest zatrudniony w klubie w poniedziałek a we wtorek juz było wiadome kto zagra ?
Ostatnio edytowany przez: P.1948.S, 18 kwietnia 2012, 16:20 [1 raz(y)]
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 18/04/2012 16:22
Posadzenie Ediego na ławce myślę, że nie jest najgorszym pomysłem bo i tak ostatnio ze względu na wzmożone jego krycie niewiele z niego było pożytku a po drugie może w końcu akcje w ofensywie nie będą przechodzić przez jednego zawodnika
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Posadzenie Ediego na ławce myślę, że nie jest najgorszym pomysłem bo i tak ostatnio ze względu na wzmożone jego krycie niewiele z niego było pożytku a po drugie może w końcu akcje w ofensywie nie będą przechodzić przez jednego zawodnika
Trzeba teraz kombinować bo dotychczasowe warianty wyjątkowo się nie sprawdzały.... nawet jak mają przegrać niech pokażą że im zależy na wygranej i powalczą a nie remisują wszystko lub przegrywają bez stylu i zacięcia....
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.