to ja uszczypliwie tylko tyle w ten deseń - Levadia Tallin ;p
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 16/04/2012 11:59
Plm to juz nie chodzi czy Mosnikow jest jakis zajebisty czy nie ale nawet nie dano mu szansy.A przy formie obecnych grajkow wypadalo by dac chlopakowi szanse
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 16/04/2012 17:49
Mecz 27. kolejki I ligi pomiędzy Pogonią Szczecin i Flotą Świnoujście odbędzie się 21 kwietnia (sobota) o godz. 17:00.Pierwotnie spotkanie zaplanowano na godz. 19:48. Powodem przełożenia jest transmisja meczu hiszpańskiej ekstraklasy, w którym zagrają ze sobą FC Barcelona i Real Madrid CF. bartus obejrzy mecz swojej ukochanej druzyny
Mecz 27. kolejki I ligi pomiędzy Pogonią Szczecin i Flotą Świnoujście odbędzie się 21 kwietnia (sobota) o godz. 17:00.Pierwotnie spotkanie zaplanowano na godz. 19:48. Powodem przełożenia jest transmisja meczu hiszpańskiej ekstraklasy, w którym zagrają ze sobą FC Barcelona i Real Madrid CF. bartus obejrzy mecz swojej ukochanej druzyny
Jak dla mnie to jest żenujące. Jak ktoś woli Gran Derbi od meczu Pogoni to niech lepiej w ogóle nie przychodzi :/
Wg mnie również dobra decyzja. Fajnie byłoby rozegrać mecz o 19:48 ale fajnie jest też oglądnąć klasyk ligi hiszpańskiej Pisanie "niech lepiej w ogóle nie przychodzi" jest śmieszne Mając do wyboru patrzenie na te męki kopaczy a mecz na szczycie ligi hiszpańskiej raczej wybrałbym to drugie.
Jak dla mnie to jest żenujące. Jak ktoś woli Gran Derbi od meczu Pogoni to niech lepiej w ogóle nie przychodzi :/
Pierdolisz bzdury. Dla klubu lepiej, bo przyjdzie więcej kibiców. Sądzę, że wiele osób wolałoby oglądać Gran Derbi niż jakąś ogórkową ligę z tymi pajacami na boisku.
Tak gadacie ciągle o tej grze dwoma napastnikami, a jak dla mnie to wcale to nie będzie żadne rozwiązanie. Spójrzcie na wszystkie klasowe ekipy na świecie. Zdecydowana większość z nich gra jednym napastnikiem! o jest charakterystyczne dla dzisiejszego footballu.
Jak grają jednym napastnikiem to na pewno gracze pomocy są dużo bardziej ofensywni niż w Pogoni, gdzie napastnik zostaje sam bezradny.
Zresztą jak już było pisane wcześniej Tarasiewicz planował w meczu z Olimpią przejść na 2 napastników, szkoda że tak się nie stało, może lepiej by wyglądała gra ofensywna.
Ja jakoś za Płatkiem nie tęsknie zbytnio jak większość z piszących na forum. Jak gościu nie rozumiał czemu kibice nie przychodzą tłumnie na Pogoń jak grała gdzieś w okolicach środka tabeli, a nawet poniżej zamiast o awans do ekstraklasy i miał do nich pretensje, że nie przychodzą, to musiał być bardzo głupi.
Pierdolisz bzdury. Dla klubu lepiej, bo przyjdzie więcej kibiców. Sądzę, że wiele osób wolałoby oglądać Gran Derbi niż jakąś ogórkową ligę z tymi pajacami na boisku.
czytając taki komentarz i inne ktoś sobie pomyśli co oznacza dla prawdziwego kibica data - 21 kwietnia!
niby to nie okrągła rocznica, ale przez tą symboliczną godzinę rozpoczęcia meczu można byłoby w jakiś sposób to uczcić
więcej kibiców? tych, którzy mają Canal+ w domu i tłumnie będą siedzieć w pubach, bo leci liga hiszpańska. piszesz o lidze ogórkowej i obrażasz piłkarzy, którzy graja jak graja ale reprezezntuja barwy klubu, ktoremu kibicujesz, chyba kibicujesz?
a może po prostu o zmianie godziny meczu zadecydował pan Smolny, bo chce się na żywo podniecać grą Ronaldo czy Messiego? może jakiś transfer nam się szykuje z Barcelony czy Realu.
a przypierdalać się można do wszystkiego. czemu z Grudziądzem zagrali o 19 a nie o 17. Może wtedy przyszłoby więcej kibiców z regionu, może tak, może nie. a może byłoby jasno, a może cieplej
a news o zmianie godziny meczu przez jakieś tam grand derbi poszedł w świat i kibice przez duże K w Polsce mają z tego jak widać polewkę.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 16/04/2012 19:35
@Król Lew, obrażam tych piłk...., tfu pajacy, bo na to zasługują. Kibicuje Pogoni tak jak sądze każdy na tym forum, ale wkurwia mnie permanentna fuszera w ich wykonaniu i nie widzę powodu, żeby użalać się nad tymi gamoniami. To co grają Ci frajerzy przechodzi najśmielsze moje i innych oczekiwania. Zważając na ich horrendalne zarobki jako kibic mam prawa wymagać od nich zwycięstw, a nie upokorzeń z ogórkami pokroju Olimpii. Pisze o tej lidze jak o ogórkowej, bo to jest liga ogórkowa i chyba każdy zdaje sobie z tego sprawę. A tych przebierańców obrażam, ponieważ Oni obrażają mnie swoją postawą na boisku jako kibica Pogoni Szczecin. Plują mi swoją grą w twarz, to mam się z Nimi szczypać?
Odnośnie przełożenia godziny, to fakt jest taki, że wielu ludzi wolałoby Gran Derbi. I taki jest fakt. Z tego względu klub przełożył godzinę meczu, ponieważ na stadion przyszło by mniej kibiców z tego powodu. Taka sjest prawda. Mniej kibiców, mniej pieniędzy w kasie. Prosty rachunek.
a skąd masz taką informację bo na żadnej stronie nie moge tego znaleźć. Mam nadzieję że to nie jest info potwierdzone bo nie będzie mi dane obejrzeć tego meczu
a skąd masz taką informację bo na żadnej stronie nie moge tego znaleźć. Mam nadzieję że to nie jest info potwierdzone bo nie będzie mi dane obejrzeć tego meczu
Info już potwierdzone zostało podane na 90minut a zmiana godziny meczu jest dla tego tak podaja lesne dziady ze wzgledu na Gran Derbi żałosne ale prawdziwe pozdrawiam
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.