Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 15/09/2008 21:36
zespol potrzebowal zmian i dobrze sie stalo. Po 9 kolejkach widac bylo, ze Mario nie jest w stanie zmontowac z tych pilkarzy druzyny. Nowy trener oznacza zwyciestwo w pierwszym meczu, takze wygramy z Sosnowcem
i bardzo dobrze. wywalić na zbity łeb każdego,który olewa gre w Pogoni. Teraz trzeba do końca rundy zgromadzić tyle punktów ile sie da,nawet należy zmienić sposób grania na defensywny, bo jaka ofensywe mamy każdy widzi. i w przerwie realnie ocenić jakie mamy szanse wzmocnić zespół i zagrać jak najwięcej sparingów by zgrać zespół. Każdy wie że tym składem awansu nie będzie. cieszy mnie że przyszedł Mandrysz,on na twardą rękę i w kasze nadmuchać sobie nie da...
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 17/09/2008 21:17
pytanie,bardzo poważne-mamy szanse sie utrzymać z tym składem? 4 lecą bezposredno,4 baraże. nie piszmy już o awansie bo to mżonki. i chyba czas rozliczyć zawodników za gre...
pytanie,bardzo poważne-mamy szanse sie utrzymać z tym składem? 4 lecą bezposredno,4 baraże. nie piszmy już o awansie bo to mżonki. i chyba czas rozliczyć zawodników za gre...
dajcie na luz-co dadzą kary? przecież na zime większościi i tak nie będzie w klubie. trzeba postawić sobie pytanie-co dalej? mi tylko jedno przychodzi do głowy. rozgonić radykalnie towarzystwo,zacząć szukać tak jak było w zamiarach ludzi tylko i wyłącznie z regionu-z Chemika,Kotwicy etc i na nich stawiać. Bedzie kilka miechów na zime do zgrania. Dograć sezon spokojnie sie utrzymać sensownie wzmosnić jeszcze klub na wiosne i wtedy walczyć o awans. przecież to wszystko było budowane na wariackich papierach,bez obozu,kilka sparingów-na co my tak naprawde liczyliśmy? I najważniejsze-utrzymajmy sie bo spadku to my chyba wszyscy nie przeżyjemy... sorki-mocne słowa ale chyba czas na takowe,chłodne i wyrachowane. Kto chce sie łudzić to prosze bardzo,ja wysiadam...
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 17/09/2008 22:36
najlepiej to wypierdolić wszystkich juniorów i będą grały nowe nabytki, które się nie nadają na 3 lige !! jak można tak traktować juniorów.. zdobywaja 3 miejsce w Polsce a potem dostaja kopa w dupe i jedyne co dobrego dostali od klubu to medale w przerwie meczu .. jak dalej takie pajace będą u nas w zarządzie to my jeszcze długo będziemy się odbijać do dna ..
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 17/09/2008 22:38
Przykro mi to mówić, bo szanuje tych piłkarzy, ale Skrzypek i Biliński niestety już się nie nadają do gry.
I jestem w 100% za karami finansowymi. A dowalić karę jednemu, przenieść do rezerw, rozwiązać kontrakt z najszabszym... tak dla przykładu, żeby pokać, że czasy trenera, który wiele rzeczy odpuszcza się skończyły.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
najlepiej to wypierdolić wszystkich juniorów i będą grały nowe nabytki, które się nie nadają na 3 lige !! jak można tak traktować juniorów.. zdobywaja 3 miejsce w Polsce a potem dostaja kopa w dupe i jedyne co dobrego dostali od klubu to medale w przerwie meczu .. jak dalej takie pajace będą u nas w zarządzie to my jeszcze długo będziemy się odbijać do dna ..
ktoś tu ich sprowadził. Dymek umył ręce jako osoba współodpowiedzialna. pozatym przyznał sie że był za akstraklasą bo miałby materiał na młodą ekstraklasę,a tak wiekszości nie ma już w Szczecinie. Sorki moglismy być przygotowani na taki scenariusz. Miasto było za,zarząd też piłkarze również tylko my kibice na nie...nie chce nikogo posądzać o jakiś sabotaż ale coś mi tu smierdzi. i szkoda że jak zwykle my na tym tracimy.
a Pogon 14-ta, czyli mielibysmy zbierac chetnych z (obecnie !!) lepszych klubow??
Ot-takie realia :-(
PS tak "dla pocieszenie" to Czerwone Diably tj Man Utd tez ma problem - na koszulkach ma AIG, a byc moze czesc osob slyszala o problemach AIG i na pewno na finansowanie klubu sobie nie moga juz pozwolic !!!
Przykro mi to mówić, bo szanuje tych piłkarzy, ale Skrzypek i Biliński niestety już się nie nadają do gry.
I jestem w 100% za karami finansowymi. A dowalić karę jednemu, przenieść do rezerw, rozwiązać kontrakt z najszabszym... tak dla przykładu, żeby pokać, że czasy trenera, który wiele rzeczy odpuszcza się skończyły.
chyba juz za późno na to. coś czuje ze w przerwie zimowej znów będzie mocna rotacja. chcesz ukarać najsłabszych? to na kogo teraz postawimy w najblizszej kolejce? cały czas mówiłem by brać tych z brązowej ekipy to gadaliście że są za sałbi. a gorsi by nie byli,a co najważniejsze-żarli by trawe. tak czy siak sezon w plecy,więc póki jeszcze możemy cos zmienić,zróbmy to
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
PS tak "dla pocieszenie" to Czerwone Diably tj Man Utd tez ma problem - na koszulkach ma AIG, a byc moze czesc osob slyszala o problemach AIG i na pewno na finansowanie klubu sobie nie moga juz pozwolic !!!
co to za porownanie z dupy w ogole oni bez problemu znajda sponsora a co z nami?
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768762079 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.