Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 10/04/2012 11:48
zamiast cytować co lepsze kąski z tych szmatławców poczekajcie na opinię zarządu klubu a nie sami się niepotrzebnie kur*a nakręcacie ... jak zegarki...
Baniak powinien zostać sprowadzony w trybie pilnym, on się jakoś specjalnie nie pier**li i mówi co mu na sercu leży a i metody perswazji ma obcykane na 6 i trafi do tych pseudogwiazd ...
To trzeba przeżyć, żeby to zrozumieć, żeby w to uwierzyć !!
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 10/04/2012 11:49
Skoro zwolnili Sasala a pisza ciagle o Bartoszku to cudow sie nie spodziewajmy.Kurwa,oni nawet sie chwile nie zastanowia:/ Potem Smolny powie: chcieliscie nowego trenera to macie...uhm
Teraz czekamy na nowego. Swoją drogą to szybko go znaleźli, nie ma co...chociaż ja podejrzewam, że już po meczu z Termalicą mieli kogoś na jego miejsce.
A co w tym dziwnego ? W Polsce zatrudnianie trenera wyglada jak wybor miedzy dzuma a cholera . We wszystkich klubach maja chyba liste wolnych trenerowi i wybieraja na chybil trafil
Sasal zwolniony
O 17:00 przedstawią nowego. Gdzie jest ten trening o 18:00 wie ktoś?
i gitara !
Teraz czekamy na nowego. Swoją drogą to szybko go znaleźli, nie ma co...chociaż ja podejrzewam, że już po meczu z Termalicą mieli kogoś na jego miejsce.
A co w tym dziwnego ? W Polsce zatrudnianie trenera wyglada jak wybor miedzy dzuma a cholera .
dziwnego pewnie nic.
Jeżeli zatrudnią byle kogo to o awansie w tym sezonie możemy zapomnieć.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 10/04/2012 11:56
Powiem wam tak. Jeśli to naprawdę ma być Bartoszek, to trafiliśmy z deszczu pod rynnę. Moim zdaniem powinniśmy się dziś pojawić o 18:00 na treningu tego nowego.
Jeżeli zatrudnią byle kogo to o awansie w tym sezonie możemy zapomnieć.
A ilu trenerow w Polsce nie zalicza sie do grona "byle kto" ?. Szatnia bedzie chciala zrobic swoje to zrobi. No chyba , ze przyjdzie furiat w stylu Baniaka lub Arteniuka( nie chodzi mi konkretnie o nich ale o taki typ trenera) i na wejscie zrobi porzadek . Takiego Arteniuka byscie spotykali nocami czesto w dyskotekach. Ale nie imprezujacego a tropiacego zawodnikow hehe. Totalny zamordyzm, ale nie ma chyba odpowiednich papierow i nie potrafi wspolpracowac z otoczeniem .Fakt , ze to kolejny plus bo wyj... by zbednych ludzi z szeroko rozumianego pierwszego zespolu
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 10/04/2012 12:17
Kurwa niech mnie zatrudnia to ich zajezdze.Treningi kurwa 8 godzinne,30 min przerwy jak w robocie kurwa. Dawny Wojcik by sie przydal.On by kurwa ich pozabijal
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.