Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 07/04/2012 18:42
SASAL WYPIERDALAJ !! wstyd i żenada... dziekuje dobranoc kolejny sezon w 1 lidze BRAWO !! spierdolic takie cos to trzeba byc specjalista !! Zajebiscie (nie)skuteczni ;/
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 07/04/2012 18:42
kurwa dajcie mi jakiś kontakt do tych idiotów bo nie mam na kim wyładować złości. Kurwa jego jebana w dupe pierdolona mać - JAK lider może przegrać z OSTATNIĄ drużyną? JAK lider może mieć 3 porażki pod rząd? JAK KURWA JEGO MAĆ?!!!
wiem , że mało ambitny post, ale już nie mam sił na nich. NO KURWA MAĆ !!!
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 07/04/2012 18:45
KIEDY PAROWA SASAL zrozumie ze zoltek moze grac tlyko w meczach u siebie.Jedna kosa i zoltek juz zaplakany biega .NIE MAMY SRODKA DO HUJA PANA. gramy do usrania tylko skrzydlami
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 07/04/2012 18:45
zaskoczenie? bynajmniej... szmaty grające w trykotach Pogoni po raz kolejny szczają (bo już nie plują tylko odlewają sie nam) na twarz i sie z tego śmieją. no nic. kolejna wiosna i mamy klasyczne, cykliczne de ja wu. my po prostu nie chcemy awansować i doszukuje sie wytycznych z góry. radze podejść do tematu zasadniczo i wg sloganu "chuj z wynikami" i to pisze bez szydery, tylko chodzi mi że przejmować sie kwestią sportową nie ma już co.
A Sasal? Róbmy dalej turne po Turcjach na bzykanko i chlanko. Bo to tylko robi sie w ciepłych krajach.
i jeszcze jedno, czy to przypadek że gracz który robił roznice w swoim poprzednim zespole w Pogoni odpierdala manane? Pytanbie z tych retorycznych.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.