Odp: Pogoń - Groclin - 15/04/2006 17:37
co do fany lampart to nikt sie nie zglasza!!
no coz..... a zreszta bez komentarz bo zaraz Patyk sie odezwie hehehhehe
CIEKAWE JAK NASZE GWIAZDY ZOSTANĄ UMOTYWOWANE NA MECZE Z LECHEM LUB ARKĄ
WTEDY GRA SIĘ DO KOŃCA,GRYZIE SIĘ PO PROSTU TRAWĘ, A ONI DALI POPIS IGNORANCJI SIEBIE I KIBICÓW.......TEN GRCLIN NA PEWNO NIE BYL NA TYLE GENIALNY W GRZE ,BY CHOCIAŻ REMISU NIE WYCIĄGNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!
Siła Płynie Z Krwią , Duma Razem Z Nią ->Duma Pomorza
W ramach pocieszenia: Moskalewicz strzelil gola szkoda tylko ze dla arki
CIEKAWE JAK NASZE GWIAZDY ZOSTANĄ UMOTYWOWANE NA MECZE Z LECHEM LUB ARKĄ
WTEDY GRA SIĘ DO KOŃCA,GRYZIE SIĘ PO PROSTU TRAWĘ, A ONI DALI POPIS IGNORANCJI SIEBIE I KIBICÓW.......TEN GRCLIN NA PEWNO NIE BYL NA TYLE GENIALNY W GRZE ,BY CHOCIAŻ REMISU NIE WYCIĄGNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!
Nie krzycz!!!!
żle sie czyta
no dobra!!
Odp: Pogoń - Groclin - 15/04/2006 17:43
Wiedziałem, że to będzie ciężki mecz, bo Groclin z kolejki na kolejkę wyraźnie się rozkręca. Podejrzewałem więc porażkę, ale nie w takim stylu - chyba nawet za Gondora nie przytafiło się nam 0:3 po 12 minutach gry, a w każdym razie czegoś takiego sobie nie przypominam.
Na meczu nie byłem i zawodników oceniać nie będę, ale jedno jest pewne - na chwilę obecną co najmniej siedmiu zawodnikom należy wręczyć bilet powrotny do Brazylii (Cleisson, Batata II, Wagner, Valdir, Junior, Anderson, Neneca), Panika wypierdolić na zbitą mordę, a cała reszta będzie musiała bardzo solidnie popracować w przerwie letniej. Ciężko zrozumieć tracenie goli seriami po stałych fragmentach, ale już paranoją jest to, że bramkę głową strzela nam gość, który mierzy półtora metra i to w kapeluszu.
Bednarz z Tuzimkiem będą mieli niezły ubaw, tym razem zresztą się nie dziwię.
Pewnie....wszystko musi byc pod kontrola....jak widac Twoj fanclub nie ma szans powodzenia...Z reszta I. w zalozonym przez Ciebie temacie wyjasnil ostatecznie...
ps.lampart staje sie gwiazda hahahah, oj gdzie czasy gdzie Gryfice reprezentowali H. i M.
Pewnie....wszystko musi byc pod kontrola....jak widac Twoj fanclub nie ma szans powodzenia...Z reszta I. w zalozonym przez Ciebie temacie wyjasnil ostatecznie...
ps.lampart staje sie gwiazda hahahah, oj gdzie czasy gdzie Gryfice reprezentowali H. i M.
Pozdrawiam patyka!!!!!!! he he
Odp: Pogoń - Groclin - 15/04/2006 17:49
ŻENADA
Takiego tragicznego meczu w wykonaniu "Pogoni" nie widzialem od czasow Gondora, i mowie to calkowicie serio po zastanowieniu, mecz byl po prostu tragiczny. Groclin gral zero, zadnego pomyslunku prawie tylko w pierwszych 20 min cos tam pokazali - jak widac starczylo to az nadto na Pogon w tym dniu, w 2 polowie kladli sie kiedy tylko mogli na boisku chyba uslyszeli ze mamy nowa trawe i chcieli zobaczyc czy wygodnie sie na niej lezy, rozbroil mnie rocki smiec jebany nawet z boiska nie umie zejsc z honorem pajac. W 1 polowie Pogon nie istniala, zadnej normalnej, sensownej akcji z pomyslunkiem, zero jakichkolwiek UDANYCH technicznych sztuczek, czy dryblingow
w 1 polowie - kompletne zero ambicji, zero pomyslunku, zero niczego. W 2 polowie odrobine lepsza gra, czasami nawet jakies niezle akcje wychodzily ale coz z tego jesli to wszystko konczylo sie na linii pola karnego. Jedynimi pilkarzami ktorzy zasluguja na jakiekolwiek pochwaly po tym meczu byli wg mnie : Matlak, Lilo, Kazmierczak i William - reszta dno i kompletna zenada.
Matlak - jak dla mnie to jest jedyny normalny pilkarz z tej ferajny, ktorego mozna nazwac Portowcem i chuj mnie obchodzi ze kiedys gral w lechu, tutaj pokazuje ze mu na grze zalezy i chwala mu za to. Bardzo ladnie sie zachowal po meczu
Kazmierczak - cos tam probowal czarowac nie zawsze mu wychodzilo, ladne zachowanie na koniec (podziekowania)
Lilo - probowal na lewej flance, czaasmi nawet niezle mu to wychodzilo - brawo za podziekowanie za "doping"
POGOŃ to MY ! wyjebac na zbity pysk tych jebanych pseudo grajkow z brazylii
gdyby nie Panik dostalibysmy z 10:0 wiec nie wiem czemu wszyscy sie go tak czepili to wina tych gwiazdeczek co biegaja po boisku a tylko po czesci jego
Ostatnio edytowany przez: eF^, 15 kwietnia 2006, 17:59 [2 raz(y)]
Odp: Pogoń - Groclin - 15/04/2006 17:50
Obłęd ! zero zaangażowania jakiegokolwiek w grę nic kompletnie, stali w miejscu i w dupie mieli ten mecz a może zmiana klimatu i za gorąco tym razem ? Ehh. prezent świąteczny bardzo miły nie powiem.
Pogoń To My !!
Odp: Pogoń - Groclin - 15/04/2006 17:50
Należałoby wziąc przykład z fanów Interu i dać naszym kopaczom i ich swietnemu trenerowi do zrozumienia że nie zasługują aby reprezentować Nasz Klub!
Odp: Pogoń - Groclin - 15/04/2006 17:54
Banda paralityków i błaznów, w sumie nic dziwnego jakbym za opierdalanie się dostawał kilka tysięcy dolarów robiłbym to samo. Szacunek dla Matlaka i Kaźmierczaka, za to że podziękowsli po meczu, widać po nich, że mają takiej drużyny serdecznie dosyć tak jak my. I na koniec...PANIK! CO? OBRIGADO!!
Ps. Wesołych Świąt
Odp: Pogoń - Groclin - 15/04/2006 18:01
Ja tylko napisze jebac tych wszystkcih brazylijczykow oraz ptaka i panika.
POGOŃ TO MY!!!!!! Chcemy białej Pogoni i Szczecińskiej.
Odp: Pogoń - Groclin - 15/04/2006 18:01
Panie / Panowie.. spadamy na dno. Po takich meczach jak ten, widać jak wysokie umiejętności posiadają "nasi" perfekcyjni, niezawodni oraz nieobliczalni ( ! ) zawodnicy. Ahh zły świecie. Już nie mogę się doczekać artykułu z komentarzem spółki P&P "..nie zaklimatyzowali się.." bądź podobnych farmazonów.
Odp: Pogoń - Groclin - 15/04/2006 18:03
- wyjebac brazylijczykow, zostawic 1-2 ktorzy angazuja sie w gre i widac u nich checi do gry (Edi, Lilo)
- trenera nie ma co wyrzucac, bo zaden nie bedzie chcial przyjsc do takiej druzyny w ktorej sklad ustala Ptak
- stworzyc normalna druzyne oparta w glownej mierze na Polakach ! (niekoniecznie na graczach z regionu)
Dam sobie reke uciac ze druzyna z jesieni nie gralaby gorzej od tej "pseudo druzyny" grajacej teraz
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768806651 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.