Co się tak podniecasz?
Zaczekaj, aż skończą się pozostałe 3 mecze.
Gratuluje strzelenia pierwszej bramki w tym sezonie Idea?Orange Ekstraklasa...dobry początek Pogoni
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock - 26/07/2005 21:04
No i pierwsze zwycięstwo w tym sezonie - obiecujący poczatek
W końcówce mieliśmy okazje do podwyższenia wyniku,ale piłka minimalnie mijała bramkę Wisły.Milarowi (jak zwykle to bywa) sił pod koniec brakowało.
Cieszy mnie bardzo dobry mecz w wykonaniu Bartka Fabiniaka-oby tak dalej
Ostatnio edytowany przez: jns, 26 lipca 2005, 21:10 [1 raz(y)]
Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock - 26/07/2005 21:22
Cieszy wynik, gra też była całkiem całkiem. Ale niepodobało mi sę zbyt głębokie cofanie się do defensywy, wiele było momentów że po atakach Wisły nasi próbowali wyprowadzić jakąś akcję a tam z przodu był tylko Milar. Widac było to szczególnie w 2 połowie. Błędem było wg. mnie też wystawienie Bugaja na prawej pomocy. Bardzo dobrze zagrał Fabiniak (będą z niego ludzie). A piłkarzem meczu wyvrałbym Batate! Ja myślałem ze z niego już nic niebedzie, ale w obronie zagrał mistrzowsko. Była taka akcja że rzucał się na wszystkie strony byleby tylko wybic piłkę. Po 1 połowie chwaliłem do kolesia Milara, ze przestał gwiazdrzyć i wzioł się do roboty, ale w 2 połowie znów zaczoł pajacować, przewracać się i machać urugwajskimi przeszczepami. Na razie to wszystko, coś mi się przypomni to dopiszę
Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock - 26/07/2005 21:41
Witamy w Polsce! Hej Sandał witamy w Polsce! Hehehe brakowało nam Ciebie, wie ktoś może czy zostaje już na stałe? No i ta jego nowa przyśpiewka - zajebista. Mam lidera, na jak długo ? Cieszmy się chwilą
czekalem na tego typu wpisy...
A swoja droga I polowa zajebista w wykonaniu Pogoni, w drugiej sie zbytnio cofneli,ogolnie na +, doping wg mnie sredni, jak zawsze zreszta, bylo tylko kilka lepszych momentow. Szkoda ze za Milara Pietrzak nie wpuscil Kowala na koncowke, bo jemu w przeciwienstwie do naszej gwiazdy, chcialo by sie biegac i walczyc.
PS. To co zrobil bramkarz i obrona przy bramce Ediego mistrzostwo swiata przypomnial mi sie Barthez, jak se stanal z reka w gorze i nic nie robil, a many se pobiegl spokojnie i bramke strzelil
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock - 26/07/2005 22:02
Kurde, mamy lidera W najśmielszych snach się tego nie spodziewałem. Na meczu nie byłem, ale z tego co słyszałem w radiu to w pierwszej połowie graliśmy pięknie - a rywal powinien być w tym sezonie naprawdę mocny, może więc mocni będziemy i my? Zobaczymy w Lubinie - jeżeli stamtąd wywieziemy punkt to możemy myśleć o czołowej piątce ligi, jeżeli tam wygramy (będzie to bardzo, bardzo trudne) to droga do walki o puchary stoi otworem, bo 6 punktów na starcie dałoby zajebistego kopa.
Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock - 26/07/2005 22:13
Meczyk na prawde dobry, ale nie ma co sie podniecac Dzis gralismy parktycznie przeciwko Jeleniowi, zobaczymy co pokaza Portowcy z grozniejszymi rywalami. Fabiniak jesli zagra z Zaglebiem tak jak dzis ma nr1 w bramce Pogoni
Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock - 26/07/2005 22:15
wkoncu doczekalem sie dobrej gry Kazika i odrazu widac efekty Nie raz nasi grajkowie mieli przebłyski i grali jak z nut zawiodła mnie tylko gra Elokana ...
w sumie musi sie jeszcze zgrac z zespolem, ale pare dlugich rajdow zrobil, tylko musialby docwiczyc celnosc podan
ale rozjebala mnie obrona Wisly przy bramce Ediego. na moje oko niebylo spalopnego i sedzia mial racje, a Wierzchowski z ta lapa w gorze smiesznie wypadl.
byla tez kontrowersyjna sytuacja gdy Milar wychodzil na pozycje sptrzelecka i zostal zaatakowany lokciem w twarz przez gracza wisly. dla mnie ewidentna czerwona kartka.
"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
Odp: Pogoń-Wisła Płock 2:0 - 26/07/2005 22:25
To jak w końcu z tymi nowymi przepisami? Jednak można napierdalać łokciem po ryju w sytuacji sam na sam? W końcu Kaziu zaczął biegać (+) no i Bati pokazał że jeszcze sporo potrafi (w obronie), szkoda tylko że Milar pod koniec meczu traci kondychę - musi z chłopakami zacząc na balety smiagać Do pozytywów zaliczyłbym jeszcze występ naszego bramkarza - widać że chłopak jest konkretny
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768848701 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.