Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
franek
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7872 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 22/08/2004 15:17
pierdolony skurwysyn z tego ptaka byle pretekst i juz go nie ma i tak stad odejdzie i tak

loker
Kibic
Na forum od 7948 dni

*

Odp: Gdzie jest strona www.pogon.v.pl ???!!!! - 22/08/2004 15:18
ale cenzor bedzie mial wiecej do roboty ;p

Po prostu kumam schemat, jak wszyscy liżą się po dupach, to progresu nie ma.
Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8156 dni

**

Odp: Bardzo ładnie!!!!!!!!!!!!!!! - 22/08/2004 15:18
Antoś, znowu ?

Z daleka nie będzie widać.
Szymek
Kibic
Na forum od 8578 dni

Odp: Bardzo ładnie!!!!!!!!!!!!!!! - 22/08/2004 15:18
Zle postapil i jak ma tak postepowac to WON ZE SZCZECINA. Chyba jedyna osoba, ktora go dalej lubi jest Bartollo :)

ZDR
Kibic
Na forum od 8395 dni

**

Odp: Bardzo ładnie!!!!!!!!!!!!!!! - 22/08/2004 15:19
:nie_nie_nie: POJEBANY :nie_nie_nie: POJEBANY :nie_nie_nie: POJEBANY :nie_nie_nie: POJEBANY :nie_nie_nie: POJEBANY :nie_nie_nie: POJEBANY :nie_nie_nie: POJEBANY :nie_nie_nie: POJEBANY :nie_nie_nie: POJEBANY :nie_nie_nie: POJEBANY :nie_nie_nie: POJEBANY :nie_nie_nie: POJEBANY :nie_nie_nie: POJEBANY :nie_nie_nie: POJEBANY :nie_nie_nie: POJEBANY :nie_nie_nie: POJEBANY :nie_nie_nie: POJEBANY :nie_nie_nie: POJEBANY :nie_nie_nie: POJEBANY :nie_nie_nie: POJEBANY :nie_nie_nie: POJEBANY :nie_nie_nie: POJEBANY :nie_nie_nie: POJEBANY :nie_nie_nie: POJEBANY :nie_nie_nie: POJEBANY :nie_nie_nie: POJEBANY :nie_nie_nie: POJEBANY :nie_nie_nie: POJEBANY

[Ostatnio edytowane przez Ma$t€®™: 2004-08-22 15:21]

Jay-J
Kibic
Na forum od 8410 dni

Odp: Bardzo ładnie!!!!!!!!!!!!!!! - 22/08/2004 15:21
No do chuja wacława! Wiedziałem że jest bardzo popierdolony, pojebany i jest chamskim skurwielem, ale usuwać stronę?? Coś czuje że niedługo gazety będzie kazał usuwać pod groźbą i w kioskach będzie tylko gazetka "Pogoń" o tematyce sportowej. Najdziwiniejsze jest to że cała ta sytuacja ma miejsce po wygranym meczu, teraz kiedy obie strony cieszyły się z sukcesu. Propaganda jednym słowem, ludzie mają wiedzieć tylko tyle co mówi oficjalka i prawdy już się nie można dowiedzieć (niech PogonOnLine się strzeże). Zobaczycie że znów rozpocznie wojne z gazetami... jak tylko coś złego się wydarzy. Zniknął najlepszy serwis o Pogoni i mam nadzieje że nie na długo (może uruchomią się pod inną nazwą? może jakaś fuzja ;)). Chciałbym poznać zdanie pana RAFka na ten temat bo przecież był częstym gościem tamtego forum jak zresztą inni z PW...

Obrazek gif wstawiony na forum
henx
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Gdzie jest strona www.pogon.v.pl ???!!!! - 22/08/2004 15:21
Przyjebany ten Ptak, wkurwia mnie, jak go na ulicy spotkam to mu chyba w lampe wyjebie.

POGOŃ SZCZECIN 4EVER
el_presidente
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Cenzura wraca - 22/08/2004 15:21
[email protected] - mail do dupolizów z oficjalnej :D

a gdybym miał urodzić się znów, to tylko w Szczecinie i tylko tu!!!
www.merx.biz.pl
kln
Kibic
Na forum od 7868 dni

Odp: Cenzura wraca - 22/08/2004 15:22
Kurwa Ptak to jebany cwaniak kurwa jak mozna tak chamsko zaszantazowac serwis ktory byl prowadzony przez 5 lat, zawsze gdy sie budzilem pierwsza strona jaka otwieralem byla wlasnie ta! Jak dla mnie to oficjalka byla robiona na podstawie "fałki", stopniowo zaczeli dodawac komentarze tak jak na Ś.P. Pogoń.v.pl, pozniej doszlo cos podobnego do Ligi Typerow... jednym slowem robili serwis na wzor naszej strony na ktora z przyzwyczajenia jeszcze nie raz zajze! Nie chce mi sie pisac nic wiecej poprostu PTAK JEST dla mnie ZEREM!!!

Jay-J
Kibic
Na forum od 8410 dni

Odp: Bardzo ładnie!!!!!!!!!!!!!!! - 22/08/2004 15:23
Chciałem postawić świeczke ale pomyślałem że często Ptakowi przechodzi i pokazuje jaki on jest dobry ;) Tylko to już chyba nigdy nie będzie ta sama strona...

Obrazek gif wstawiony na forum
Pit.
Kibic
Na forum od 8039 dni

Odp: Bardzo ładnie!!!!!!!!!!!!!!! - 22/08/2004 15:23
Obrazek gif wstawiony na forum dla pana ptaka. Temu panu już dziękujemy...

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
fenster
Kibic
Na forum od 8580 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 22/08/2004 15:26
skandal!!!!
to świadczy tylko o tym że dni naszego klubu są ponownie policzone!!!!
każdy pretekst na poziomie dzieci z piaskownicy będzie dobry.

a ta sobie myśle jak by tak Millar nagle straciłby formę i siadl na ławie to pewnie nalezało by zamknac oficjalna i ponownie otworzyć v.pl...zresztą czym glupszy tekst tym bardziej będzie akceptowany przez gniazdo sezonowych ptaków.

Obrazek jpg wstawiony na forum
spagetti
Kibic
Na forum od 8139 dni

*

Odp: Bardzo ładnie!!!!!!!!!!!!!!! - 22/08/2004 15:26
Tylko nie dac temu zyzolcowi powodu zeby przyjebal sie do tej strony...bo mysle ze to juz byla by przesada

,,Vi är överallt,,- POGON
el_presidente
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Cenzura wraca - 22/08/2004 15:26
Czekam - i myślę że nie jestem jedyny - na oficjalne stanowisko Pogońonline.pl - i może niech się w końcu informacja jakaś ukaże na waszej stronce, że najbardziej zasłużony serwis Pogońi został usunięty za pomocą szantażu Ptaka.

www.merx.biz.pl

Kibic
Na forum od 7952 dni

Odp: Cenzura wraca - 22/08/2004 15:27
Może jakiś transparent na Wiśle ?? K... tak sie wkurwiłem że chyba sam z kolegami coś napisze i wywiesze na płocie.....

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
el_presidente
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 22/08/2004 15:27
Czekam - i myślę że nie jestem jedyny - na oficjalne stanowisko Pogońonline.pl - i może niech się w końcu informacja jakaś ukaże na waszej stronce, że najbardziej zasłużony serwis Pogońi został usunięty za pomocą szantażu Ptaka.

www.merx.biz.pl
km
Kibic
Na forum od 7911 dni

*

Odp: Cenzura wraca - 22/08/2004 15:27
. [Ostatnio edytowane przez MaślaK ®: 2004-08-22 15:33]

el_presidente
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Bardzo ładnie!!!!!!!!!!!!!!! - 22/08/2004 15:28

www.merx.biz.pl
fan57
Kibic
Na forum od 8183 dni

Odp: Bardzo ładnie!!!!!!!!!!!!!!! - 22/08/2004 15:28
Ludzie co się dzieje?!?!?!

Czy aby pan Ptak trochę nie przesadza, jeżeli tak dalej pójdzie to pozamyka wszystkie nieoficjalne strony, jeżeli tylko któraś napisze coś co się jemu nie spodoba pod groźbą zwinięcia ineresu, tak dalej być nie może.

PANIE PTAK NIE TĘDY DROGA,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MIAŁEM PANA ZA POWAŻNEGO CZŁOWIEKA I BIZNESMANA ALE TO CO PAN ODWALIŁ NIWECZY MOJE CAŁE ZAUFANIE KTÓRYM PANA DAŻYŁEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jESTEM ZAWIEDZIONY I ZNIESMACZONY!!!!!!

[Ostatnio edytowane przez fan57: 2004-08-22 15:30]

:) Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
fenster
Kibic
Na forum od 8580 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 22/08/2004 15:29
a tak sobie znowu pomyślałem.Może jakiś kibic np.Craxy czy Lecha załozy stronke o Pogoni I SKRYTYKUJE WSZECHWIELEBNYCH MIŁOŚCIWIE NAM PANUJACYCH!!!!!
Pewnie będzie sprawcą upadku Pogońi. uwaga!!! realne zagrożenie.

Obrazek jpg wstawiony na forum
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 45  - 46  - 47  - 48  - 49  - 50  - 51  - 52  - 53  - 54  - 55  - 56  - 57  - 58  - 59  - 60  - 61  - 62  - 63  - 64  - 65  - 66  - 67  - 68  - 69  - 70  - 71  - 72  - 73  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768895354 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005