| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Bardzo ładnie!!!!!!!!!!!!!!! - 22/08/2004 15:19
:nie_nie_nie: POJEBANY :nie_nie_nie: POJEBANY :nie_nie_nie: POJEBANY :nie_nie_nie: POJEBANY :nie_nie_nie: POJEBANY :nie_nie_nie: POJEBANY :nie_nie_nie: POJEBANY :nie_nie_nie: POJEBANY :nie_nie_nie: POJEBANY :nie_nie_nie: POJEBANY :nie_nie_nie: POJEBANY :nie_nie_nie: POJEBANY :nie_nie_nie: POJEBANY :nie_nie_nie: POJEBANY :nie_nie_nie: POJEBANY :nie_nie_nie: POJEBANY :nie_nie_nie: POJEBANY :nie_nie_nie: POJEBANY :nie_nie_nie: POJEBANY :nie_nie_nie: POJEBANY :nie_nie_nie: POJEBANY :nie_nie_nie: POJEBANY :nie_nie_nie: POJEBANY :nie_nie_nie: POJEBANY :nie_nie_nie: POJEBANY :nie_nie_nie: POJEBANY :nie_nie_nie: POJEBANY :nie_nie_nie: POJEBANY
[Ostatnio edytowane przez Ma$t€®™: 2004-08-22 15:21]
|
|
|
|
|
Odp: Bardzo ładnie!!!!!!!!!!!!!!! - 22/08/2004 15:21
No do chuja wacława! Wiedziałem że jest bardzo popierdolony, pojebany i jest chamskim skurwielem, ale usuwać stronę?? Coś czuje że niedługo gazety będzie kazał usuwać pod groźbą i w kioskach będzie tylko gazetka "Pogoń" o tematyce sportowej. Najdziwiniejsze jest to że cała ta sytuacja ma miejsce po wygranym meczu, teraz kiedy obie strony cieszyły się z sukcesu. Propaganda jednym słowem, ludzie mają wiedzieć tylko tyle co mówi oficjalka i prawdy już się nie można dowiedzieć (niech PogonOnLine się strzeże). Zobaczycie że znów rozpocznie wojne z gazetami... jak tylko coś złego się wydarzy. Zniknął najlepszy serwis o Pogoni i mam nadzieje że nie na długo (może uruchomią się pod inną nazwą? może jakaś fuzja ). Chciałbym poznać zdanie pana RAFka na ten temat bo przecież był częstym gościem tamtego forum jak zresztą inni z PW...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Cenzura wraca - 22/08/2004 15:22
Kurwa Ptak to jebany cwaniak kurwa jak mozna tak chamsko zaszantazowac serwis ktory byl prowadzony przez 5 lat, zawsze gdy sie budzilem pierwsza strona jaka otwieralem byla wlasnie ta! Jak dla mnie to oficjalka byla robiona na podstawie "fałki", stopniowo zaczeli dodawac komentarze tak jak na Ś.P. Pogoń.v.pl, pozniej doszlo cos podobnego do Ligi Typerow... jednym slowem robili serwis na wzor naszej strony na ktora z przyzwyczajenia jeszcze nie raz zajze! Nie chce mi sie pisac nic wiecej poprostu PTAK JEST dla mnie ZEREM!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 22/08/2004 15:26
skandal!!!!
to świadczy tylko o tym że dni naszego klubu są ponownie policzone!!!!
każdy pretekst na poziomie dzieci z piaskownicy będzie dobry.
a ta sobie myśle jak by tak Millar nagle straciłby formę i siadl na ławie to pewnie nalezało by zamknac oficjalna i ponownie otworzyć v.pl...zresztą czym glupszy tekst tym bardziej będzie akceptowany przez gniazdo sezonowych ptaków.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Cenzura wraca - 22/08/2004 15:26
Czekam - i myślę że nie jestem jedyny - na oficjalne stanowisko Pogońonline.pl - i może niech się w końcu informacja jakaś ukaże na waszej stronce, że najbardziej zasłużony serwis Pogońi został usunięty za pomocą szantażu Ptaka.
|
a gdybym miał urodzić się znów, to tylko w Szczecinie i tylko tu!!!
www.merx.biz.pl
|
|
|
|
Odp: Cenzura wraca - 22/08/2004 15:27
Może jakiś transparent na Wiśle ?? K... tak sie wkurwiłem że chyba sam z kolegami coś napisze i wywiesze na płocie.....
|
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 22/08/2004 15:27
Czekam - i myślę że nie jestem jedyny - na oficjalne stanowisko Pogońonline.pl - i może niech się w końcu informacja jakaś ukaże na waszej stronce, że najbardziej zasłużony serwis Pogońi został usunięty za pomocą szantażu Ptaka.
|
www.merx.biz.pl
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Bardzo ładnie!!!!!!!!!!!!!!! - 22/08/2004 15:28
|
www.merx.biz.pl
|
|
|
|
Odp: Bardzo ładnie!!!!!!!!!!!!!!! - 22/08/2004 15:28
Ludzie co się dzieje?!?!?!
Czy aby pan Ptak trochę nie przesadza, jeżeli tak dalej pójdzie to pozamyka wszystkie nieoficjalne strony, jeżeli tylko któraś napisze coś co się jemu nie spodoba pod groźbą zwinięcia ineresu, tak dalej być nie może.
PANIE PTAK NIE TĘDY DROGA,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MIAŁEM PANA ZA POWAŻNEGO CZŁOWIEKA I BIZNESMANA ALE TO CO PAN ODWALIŁ NIWECZY MOJE CAŁE ZAUFANIE KTÓRYM PANA DAŻYŁEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jESTEM ZAWIEDZIONY I ZNIESMACZONY!!!!!!
[Ostatnio edytowane przez fan57: 2004-08-22 15:30]
|
Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6