| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Wyjazd do Gdyni - 28/04/2004 22:54
MAM PYTANIE WAŻNE!!!
mam już bilet i wszystko ale
O KTÓREJ GODZINIE I Z JAKIEGO DWORCA ODJEŻDŻA TEN POCIĄG SPECJALNY??!!!
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wyjazd do Gdyni - 28/04/2004 23:23
Slawekk sory za pismo !!! Mi sie wydawalo , ze Arka udostepnia nam 300 miejsc !!! Potem slyszalem ze 300 + 150 osob !!! A teraz slysze od Cibei ze jedzie 700 osob !!!! Ja niestety nie jade do Gdyni !!!
|
Pogoń Szczecin & Legia Warszawa
|
|
|
|
Odp: Wyjazd do Gdyni - 28/04/2004 23:50
THX za info
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
Odp: Wyjazd do Gdyni - 28/04/2004 23:56
Nie chcialo mi sie dzisiaj stac w tej kolejce aby odebrac bilet. Cieszy mnie to, ze dzisiaj zapisywaly sie nowe osoby i szykuje sie nawet niezla ekipa na wyjazd. Wiekszosc znajomych jedzie...
A zapisy trwaja nawet do niedzieli jak dobrze slyszalem??
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wyjazd do Gdyni - 29/04/2004 00:09
> Właśnie mam pytanko gdzie można teraz odebrać te bilety na Gdunie jeśli nie
> odebrałem na RKS-sie
w Liderze
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: Wyjazd do Gdyni - 29/04/2004 00:13
> Właśnie mam pytanko gdzie można teraz odebrać te bilety na Gdunie jeśli nie
> odebrałem na RKS-sie
Mi sie nieche isc nawet do Lidera, ale moi wyslannicy pojda tam je oddebrac...W sobote i niedziele chyba bedzie mozna je odebrac w Falii
Dzieki za sprostowanie... [Ostatnio edytowane przez Pszczółek: 2004-04-29 16:41]
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wyjazd do Gdyni - 29/04/2004 14:23
To ja już kurde niewiem koleś mi mówił że z Dworca Niebuszewo ale niewiem o której na forum piszą że o 12:00 a jak zadzwoniłem dla pewności do sekretariatu to ziom powiedział że o 9:45
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wyjazd do Gdyni - 29/04/2004 19:04
Siemka ! Mam pytanko czy koś z was w gdyni bedzie robił zdjęcia ?? jak tak to jab bym poprosił zdjęcia z oprawą !! z góry dzięki !!
|
Przyjaciele Nie Tylko z Trybun !
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wyjazd do Gdyni - 29/04/2004 20:15
> Siemka ! Mam pytanko czy koś z was w gdyni bedzie robił zdjęcia ?? jak tak to
> jab bym poprosił zdjęcia z oprawą !! z góry dzięki !!
A da się wnieść tam aparat bo mi się wydaje że będą porządnie przeszukiwać...
|
|
|
|
|
Odp: Wyjazd do Gdyni - 29/04/2004 20:22
No i niestety już 3-1 dla Bełchatowa Ale miejmy nadzieje że Arka się jeszcze przebudzi
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wyjazd do Gdyni - 29/04/2004 20:34
> Raczej sie przebudzi i zmobilizuje i mozliwe ze pokaze co potrafi !!
Pozdro
> Pieterek !!!
No niestety chyba się nie przebudzi....5-1 dla GKS....No Arka słabo, bardzo słabo...
[Ostatnio edytowane przez Piterek_: 2004-04-29 20:38]
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
Odp: Wyjazd do Gdyni - 29/04/2004 20:50
bramke w 75 minucie na 5-1 strzelil ...........Maciek KACZOROWSKI!!!!
KTO JEST BOSKI KACZOROWSKI!!!!!!!!!!!!!!!
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wyjazd do Gdyni - 29/04/2004 21:01
> bramke w 75 minucie na 5-1 strzelil ...........Maciek KACZOROWSKI!!!!
KTO
> JEST BOSKI KACZOROWSKI!!!!!!!!!!!!!!!
O proszę a jednak potrafi grać na przyzwoitym poziomie :biglaugh:
|
2003/2004- Mistrzostwo Klasy B juniorów z Chrobrym Lisie Pole
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4