Autor |
Wiadomość | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: MOBILIZACJA : Pogoń Szczecin - Ruch Chorzów, 29 października godzina 18:00 - 23/10/2016 20:43
Błąd chyba wynikły rezerwacją większej ilości miejsc.
Nieistotne.
Jutro poniedziałek i zaczynamy wielkie odliczanie na sobotnie święto.
Taki ogrom ludzi zaangażowanych w promocję meczu i działania kibicowskie nie widziałem już ładnych parę lat. Zresztą zobaczycie pewnie po aktywności dzielnic, FC czy grup.
Dlatego każdy z Was, któremu na serduchu leży dobro Pogoni, ma możliwość olbrzymiego wpływu na to, jak wielkim sukcesem będzie nadchodząca sobota. Poinformujcie o tym wydarzeniu znajomych. Znajomych którzy zajęci są życiem, znajomych którzy z różnych przyczyn nie angażują się choćby uczestnictwem w meczach, w naszą Pogoń. Ale poinformujcie przede wszystkim tych, którzy tęsknią za atmosferą najlepszych lat naszego stadionu. To będzie ten mecz.
Pierwotnym założeniem była mobilizacja do przyjścia na młyn. Ja uważam że trzeba zacząć zapraszać już po prostu na łuk. Bo będzie nas bardzo dużo.
To będzie kibicowskie święto wszystkich pokoleń kibiców Pogoni Szczecin.
Jutro oficjalnie postaramy się potwierdzić możliwość zmiany strefy na ten mecz.
|
... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: MOBILIZACJA : Pogoń Szczecin - Ruch Chorzów, 29 października godzina 18:00 - 24/10/2016 15:05
A jako ciekawostka: przed naszym meczem o 16:00 w hali przy Twardowskiego swój mecz grają v-ce mistrzynie Polski Pogoni Baltica, z aktualnym mistrzem Selgrosem Lublin - ciekawe obrazki można będzie zobaczyć
ma być też bonus - swój udział w meczu zapowiedziała grupa 25 gości na trybunach, który na ostatnim meczu w lublinie przegonili i obrzucili kamieniami obecnych w lublinie kibiców ze Szczecina pikanteria będzie!
[KtoToTaki:
Komentarz ode mnie:
- w sobotę liczy się tylko mecz Pogoni z Ruchem;
- wolny czas ludzie niech poświęcą na osiedlowe zbiórki i szybszą obecność na stadionie;
- chuligańskiej pikanterii piknikowego święta jednak nie będę komentował. Skoro tamci za Selgrossm to niech się zbierze banda Makro.
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5