Człowieku, ja już nie pamiętam kiedy ktoś ostatnio dostał blaszkę To już od dawna nie jest taki Młyn co kiedyś, że strach nie śpiewać. Teraz nawet jak gniazdowy gada do stojących na górze, to ci go mają w dupie i totalna olewka i nikt im nic nie robi. Tam na Młynie już od dawna nikt nikomu nie zwraca uwagi w taki sposób. Co najwyżej gniazdowy bez rezultatu parę słów do kogoś powie.
Edit: Klub przeznaczył dodatkowe tysiąc biletów.
Ostatnio edytowany przez: Icar, 7 kwietnia 2016, 15:09 [1 raz(y)]
Temat może nie odpowiedni, ale nawiązanie pasujące do tematu .
Weteran, nie znam Pana i nie chcę oceniać dokonań czy też tego co Pan nie zrobił, ale czy zastanawiał się Pan dlaczego tylko w Szczecinie tak to wygląda?(w porównaniu do miast z potencjałem kibicowskim oczywiście). Zastanawiał się Pan dlaczego na Legii panowie 50 letni nie wstydzą się zatańczyć walczyka z 16 latkami? A może zastanawiał się Pan dlaczego na Legii panowie 50-letni mobilizują małolatów do działania? (od razu mówie że wiem jak jest tam i wiem jak jest u nas, żeby nie było że jestem nie ogarnięty w tych tematach).
Jakieś 5 może więcej lat temu jak chciałem zacząć troche aktywniej działać, nie jakoś mocno po prostu coś zrobić(jestem ze Szczecinka, w Szczecinie zjawiałem się na weekendy meczowe) szukałem ze znajomymi na osiedlu ludzi od których można by się było dowiedzieć czegoś nauczyć, "jak powinien wyglądać prawdziwy fanatyk, co powinien robić", niestety do dziś trwają takie poszukiwania... Tymczasem gdy zacząłem się bardziej wkręcać, zapoznałem ludzi z Warszawy zobaczyłem jak to wygląda u nich, młodzi słuchają poleceń właśnie takich ludzi jak Pan,uczą sie od nich a co ważniejsze dosyć regularnie spotykają, zwłaszcza na meczach.
I Teraz wracamy do Szczecina, niech pan powie od kogo Ci małolaci mają się uczyć zachowania? kto im ma kazać biegać z plakatami, kto im ma powiedzieć żeby szukali zgody na graffiti? A co gorsze Ci młodzi którym zostawiano kultywowanie tej tradycji słyszą od takich ludzi jak Pan że wstyd się z nimi pokazywać, że się nie nadają, że młyn to jest pośmiewisko. Na prawdę w Szczecinie są wyjątkowi starsi kibice? że wstydzą się stanąć z młodymi? mną za moich czasów nie miał kto kierować, ale nie uważam że wszystko jest stracone i kolejne pokolenie 16 latków nie musi uczyć się samo albo od kogoś takiego jak ja(który nie przeżył zapewne 1/100 tego co Pan). Dajmy sobie wszyscy szanse, niech chociaż raz staną małolaci wśród starszyzny i niech obserwują, dopingują i nie wstydzą się jeden drugiego.
Tyle chciałem przekazać, wytłumaczyć. Nie mam za złe że Pan nie chodzi, ale nie może być takiej sytuacji że jest ciągłe wyśmiewanie tego młyna w sytuacji gdy samemu się nawet nie podjęło próby zrozumienia dlaczego taka sytuacja się dzieje(i to wyłącznie w naszym mieście).
Pozdrawiam, Do zobaczenia na stadionie!
Ja mam prośbę do każdego kto to czyta i będzie na stadionie - potraktujmy to jako okazję do podziękowania piłkarzom za te 30 kolejek i pokażmy im, że jesteśmy z nimi przed rudną finałową - fanatyczny doping niezależnie od wyniku
Ja mam prośbę do każdego kto to czyta i będzie na stadionie - potraktujmy to jako okazję do podziękowania piłkarzom za te 30 kolejek i pokażmy im, że jesteśmy z nimi przed rudną finałową - fanatyczny doping niezależnie od wyniku
Ten co sędziował nasz mecz z nożownikami w Krakowie gdzie dostaliśmy 1:4. Osobiście nie rozumiem tego. Koleś sędziował ledwo 6 meczy w Ekstraklasie w tym sezonie a teraz dostał taki mecz na szczycie. Mam wrażenie że sobie biedak nie poradzi. Musiał sobie ledwo radził gdy wygraliśmy za Kociana a teraz takiego żółtodzioba wysyłają?
@mlostaaa0: To nie jest dziwne, że "zwykli" ludzie nie chcą iść na młyn skoro mają szansę otrzymać blaszkę. Nie mówię, że to źle (wręcz popieram: jakość a nie ilość), ale nie ma co się zbytnio dziwić, że inne sektory zapełniają się szybciej przy popularnym przeciwniku.
Człowieku, ja już nie pamiętam kiedy ktoś ostatnio dostał blaszkę To już od dawna nie jest taki Młyn co kiedyś, że strach nie śpiewać. Teraz nawet jak gniazdowy gada do stojących na górze, to ci go mają w dupie i totalna olewka i nikt im nic nie robi. Tam na Młynie już od dawna nikt nikomu nie zwraca uwagi w taki sposób. Co najwyżej gniazdowy bez rezultatu parę słów do kogoś powie.
na ostatnim meczu z cracovią jednak typek dostał blaszke ode mnie bo zaczął pogawedki z kolega
@mlostaaa0: To nie jest dziwne, że "zwykli" ludzie nie chcą iść na młyn skoro mają szansę otrzymać blaszkę. Nie mówię, że to źle (wręcz popieram: jakość a nie ilość), ale nie ma co się zbytnio dziwić, że inne sektory zapełniają się szybciej przy popularnym przeciwniku.
na ostatnim meczu z cracovią jednak typek dostał blaszke ode mnie bo zaczął pogawedki z kolega
No i brawo pilnujcie siebie i swoje otoczenie - każdy
Michniewicz mówił, że na dzisiaj jest 10500 sprzedanych.
na stronie http://biletynapogon.pl/ nie ma pokazanych sprzedanych biletów nowych , bo są do nabycia tylko na miejscu brak online sprzedaży, online zostało juz tylko z 1 puli czyli 2 sektor.
Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 07/04/2016 21:40
Panowie: Legia ma zajebisty młyn, ale w sobotę młynem u nas będzie CAŁY STADION ! Nie ma innej opcji, zanosi się na historyczny mecz pod względem kibicowskiego pierdolnięcia. Coś co odbije się echem na całą Polskę na długo!
Panowie: Legia ma zajebisty młyn, ale w sobotę młynem u nas będzie CAŁY STADION ! Nie ma innej opcji, zanosi się na historyczny mecz pod względem kibicowskiego pierdolnięcia. Coś co odbije się echem na całą Polskę na długo!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757359859 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.