Sandecja przycisnela i miała trochę szczęścia. Pogoń grała na przeczekanie 15 minut. Trochę za pasywne. Ale bez przesady. Żadnej wielkiej przewagi Sandecji nie było.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 24/03/2012 20:10
Ława to nie Kolendowicz, lewa strona śmiesznie słaba, brak szybkości i dobrych piłek. Dobrze, że Sandecja spuchła po 20 minutach. Obstawiam, że po 60 minutach polegną, a my damy radę
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 24/03/2012 20:12
Szkoda mi Donalda bo nie wykorzystujemy jego atrybutow. dwa razy dostal fajne pilki po ziemi a tak to lagi... ale mam nadzieje ze pomeczy obrone jeszcze troche i wejdzie Kfc aby dobic przeciwnika
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 24/03/2012 20:15
No, pierwsze dwadzieścia minut wyglądało jak typowa nasza gra na wyjeździe. Czyli piach i tylko lagi na Donalda, który zdecydowanie sobie nie radzi przy takiej grze.
Później jednak nasi wreszcie zaczęli grać piłką i uzyskali lekką przewagę. Choć specjalnie groźnych sytuacji z tego nie ma. Dwa groźne rzuty wolne i jedna akcja po ładnym odegraniu piętą Donalda.
Najlepiej jak dla mnie w ofensywie wygląda Budka, najsłabiej Ława - jedyny pożytek z niego taki, że parę razy go sfaulowali. Aka też daje radę, a Ediemu jak na razie brakuje ładnych podań.
EDIT: No i wykrakałem, że nie skończymy meczu w komplecie. Hricko właśnie dostał czerwoną kartkę
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 24/03/2012 20:20
Sędzia musi mieć nie po kolei we łbie, jeśli już na początek drugiej połowy wyrzuca zawodnika z płyty boiska, po nakładce stosunkowo moim zdaniem niegroźnej. Chyba przyjdzie bić się jedynie o remis.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 24/03/2012 20:20
Przy tak chimerycznie grającej obronie czerwona kartka to był pewniak drugiej połowy, spodziewałem się jednak, że prędzej złapie ją Pietruszka. Niestety, teraz 40 minut nerwówki i walki o remis ...
Przy tak chimerycznie grającej obronie czerwona kartka to był pewniak drugiej połowy, spodziewałem się jednak, że prędzej złapie ją Pietruszka. Niestety, teraz 40 minut nerwówki i walki o remis ...
Sędzia musi mieć nie po kolei we łbie, jeśli już na początek drugiej połowy wyrzuca zawodnika z płyty boiska, po nakładce stosunkowo moim zdaniem niegroźnej. Chyba przyjdzie bić się jedynie o remis.
Chyba zapomnieliscie panowie ze jestesmy PIEKIELNIE SKUTECZNI
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.