Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Sparingi przed sezonem 2009/2010 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
IP: zapisany
Na forum od 8039 dni

Odp: Sparingi przed sezonem 2009/2010 - 11/07/2009 14:47

Randall McMurphy napisał:  
``Z testowanych zawodników najkorzystniej prezentował się Maksymilian Rogalski, który popisał się kilkoma udanymi zagraniami i dośrodkowaniami z prawej części boiska.``

ZA: Pogononline.pl

to jak to jest z tym Rogalskim?

zdanie powyzej jest mojego autorstwa wiec sie wypowiem

- Petric - przy drużynie z Dębna trudno było sprawdzić cały blok defensywny, wiec Czech grał swoje
- Rogalski jak w zdaniu powyżej, Piotr Mandrysz w przerwie powiedział mu, że za bardzo chce zdobyć bramkę, na prawej stronie bardzo aktywny
- Folc, bardzo chciał i nic z tego nie wyszło, chyba z dwa razy zamiast zdobyc bramke nie popisal sie refleksem, albo zabraklo szczescia, na ktore na ma co liczyc
- Hrymowicz, jak Petric, robil swoje, widac, ze potrafi sprzedac kose, a bramka przez niego zdobyta to czysta formalnosc
- Kazadi, troszke szarpal, zadziorny, ale te jego strzaly... to chyba z pozycji stania na murawie takie straszaki, ktore przelatywaly obok slupka, niz celne i mocne uderzenia

Pit.
Kibic
Na forum od 8037 dni

Odp: Sparingi przed sezonem 2009/2010 - 11/07/2009 14:52
w ogóle to Janukiewicz trochę zawalił tą bramę, jak dla mnie to niepotrzebnie wychodził do tej piłki.

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Szymek
Kibic
Na forum od 8576 dni

Odp: Sparingi przed sezonem 2009/2010 - 11/07/2009 14:54

Cobra_S napisał:  

Randall McMurphy napisał:  
``Z testowanych zawodników najkorzystniej prezentował się Maksymilian Rogalski, który popisał się kilkoma udanymi zagraniami i dośrodkowaniami z prawej części boiska.``

ZA: Pogononline.pl

to jak to jest z tym Rogalskim?

zdanie powyzej jest mojego autorstwa wiec sie wypowiem

- Petric - przy drużynie z Dębna trudno było sprawdzić cały blok defensywny, wiec Czech grał swoje
- Rogalski jak w zdaniu powyżej, Piotr Mandrysz w przerwie powiedział mu, że za bardzo chce zdobyć bramkę, na prawej stronie bardzo aktywny
- Folc, bardzo chciał i nic z tego nie wyszło, chyba z dwa razy zamiast zdobyc bramke nie popisal sie refleksem, albo zabraklo szczescia, na ktory na ma co liczyc
- Hrymowicz, jak Petric, robil swoje, widac, ze potrafi sprzedac kose, a bramka przez niego zdobyta to czysta formalnosc
- Kazadi, troszke szarpal, zadziorny, ale te jego strzaly... to chyba z pozycji stania na murawie takie straszaki, ktore przelatywaly obok slupka, niz celne i mocne uderzenia

Rogalski najlepszy? Haha, chyba w przewracaniu sie na boisku. W meczu ze Stilonem mial jedna fajna akcje na poczatku, zakonczona strzalem. Dzisiaj potwierdzil, ze pilkarzem to on jest, ale bardzo slabym. Co chwila przewracanie sie, zero dynamiki, juz o dosrodkowaniach nie wspomne. Wiekszosc pilek po prostu oddawal Nowakowi! Podsumowaniem bylo jego przyjecie glowa i przewrocenie sie,po swietnym przerzucie Petasza.

Co do Folca, to chyba powinine nazywac sie Filc...

eJay
Kibic
Na forum od 7848 dni

**

Odp: Sparingi przed sezonem 2009/2010 - 11/07/2009 15:09
Meczyk dosyć słaby, ale to raczej wina tego, że chłopaki dostali na treningach porządnie w kość i teraz ledwo człapią. Za 2 tygodnie będzie lepiej :) W zasadzie nikt się nie wyróżnił na plus, może oprócz Kazadiego i Nowaka (dzisiaj prawa strona grała bardzo fajnie i dynamicznie). Dużo niecielnych podań i dośrodkowań prosto w bramkarza. Folc po raz kolejny udowodnił, że na miejsce w kadrze zespołu nie zasługuje bo jest gorszy niż przemęczony Lebedyński i skuteczny Prędota. Miał setkę i zachował się jak amator. Rogalski to inna para kaloszy - chłopakowii widać bardzo zależy na transferze ale nic mu nie wychodzi. Jest waleczny, dużo biega, ale nic z tego nie wynika. Coś jak "łapacz wiatru" Rydzak w poprzedniej rundzie. A nam są potrzebni lepsi piłkarze.

Pepik potrzebuje więcej czasu. Dzisiaj parę razy świetnie grał z klepy, ale koledzy nie częstowali się z nim podaniami. No i Petasz powinien w zaciszu domowym obmyślać nowe zwody bo dzisiaj Dębno odbierało mu piłkę jak dziecku.

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
E.
Kibic
Na forum od 6733 dni

Odp: Sparingi przed sezonem 2009/2010 - 11/07/2009 15:19
Jak to powiedział trener : Albo Witomski albo Rogalski :)

PoGo
Kibic
Na forum od 7411 dni

**

Odp: Sparingi przed sezonem 2009/2010 - 11/07/2009 15:24

Cobra_S napisał:  

Nie zgodze się z Toba. Wydaje mi się, iż potrzebujemy bocznego obrońcy, który dynamicznie włączy się do akcji i stworzy przewagę. A tak właśnie prezentował się Kazadi. Strzały owszem - flegmatyczne, ale wg mnie były one efektem fantazji, która poniosła ze względu na poziom meczu.

Podobało mi się postawa Janukiewicza jako tego, który dyryguję obroną. Ustawiał, podpowiadał - jednym słowem robił to co powinien. Do bramkowej akcji dla gości chyba nie powinien wychodzić..

P.S. Powinniśmy grać z mocniejszymi rywalami. Blok defensywny przez większość spotkania bezrobotny, ciężko obiektywnie ocenić.

Bo Pogoń szczecińska to jedna rodzina, starszy czy młodszy, piknik czy chuligan! piwo
goral1982
Kibic
Na forum od 7711 dni

Odp: Sparingi przed sezonem 2009/2010 - 11/07/2009 15:44

PoGo napisał:  
P.S. Powinniśmy grać z mocniejszymi rywalami. Blok defensywny przez większość spotkania bezrobotny, ciężko obiektywnie ocenić.

I tu masz odpowiedz dlaczego Khadi tak ladnie prezentowal sie z przodu. Jak rywal przycisnie to chlopak ma ogromne problemy taktyczne . Nie wie jak sie ustawic , nie wie jak biegac.

Nerson48
Kibic
Na forum od 6823 dni

Odp: Sparingi przed sezonem 2009/2010 - 11/07/2009 16:23
Pan z nr 8 OUT ! nie wiem co on robil , jakby po jakims melaznu wrocil i chcial tylko aby skonczyl sie ten mecz , kompletne dezorientacja uciekanie od pilek ...porazka

kijevo
Kibic
Na forum od 7869 dni

Odp: Sparingi przed sezonem 2009/2010 - 11/07/2009 16:42

goral1982 napisał:  

PoGo napisał:  

I tu masz odpowiedz dlaczego Khadi tak ladnie prezentowal sie z przodu. Jak rywal przycisnie to chlopak ma ogromne problemy taktyczne . Nie wie jak sie ustawic , nie wie jak biegac.

Dokładnie. Te jego rajdy powodować będą z lepszymi przeciwnikami masę strat i kontry, a powroty do obrony to u niego rzadkość. Skoro jest obcokrajowcem to powinien coś więcej wnosić niż Polacy, a tak nie jest. Strzelanie też mógłby sobie darować bo specjalnie go obrońcy gości dziś wpuszczali do strzału pewni, że spudłuje.

Ostry
Kibic
Na forum od 7541 dni

Odp: Sparingi przed sezonem 2009/2010 - 11/07/2009 17:09

(L)ukasz . napisał:  
Pan z nr 8 OUT ! nie wiem co on robil , jakby po jakims melaznu wrocil i chcial tylko aby skonczyl sie ten mecz , kompletne dezorientacja uciekanie od pilek ...porazka

Jasne.... i mial asyste P.S To Pietruszka

O mój MKS-ie Ja Kocham Cię !!
grzesiek
Kibic
Na forum od 6449 dni

Odp: Sparingi przed sezonem 2009/2010 - 11/07/2009 19:55
Wg mnie:
- Petrić - należy go kupić, miał niewiele roboty, ale bardzo pewny punkt defensywy, potraafił w 1 połowie zapędzić się na strone przeciwnika, rozumie taktykę, przemawia za nim choćby fakt, ze ŁKS (jak napisano na Pogoń.v.pl) chciał go brać nawet bez testów

- Folc- cieniutko, próbował ale nic nie szło. Jeśli podpiszemy z nim kontrakt to tylko i wyłącznie dlatego , że ropiejko i kowal mają kontuzje, Lebedyński jest przemęczony , co widać (nie miał wakacji, grał w JS), więc pozostałby tylko Olo, Prędota (wg mnie pewniacy do ataku w 1 składzie), a już na początek gramy co 3 dni (patrz Puchar Polski) i wątpie by Olo dał rade tak często grać na wysokim poziomie. Folc miał w 2 połowie identyczną sytuację po której wczesniej Prędota strzelił gola głową, jednakże ten przestrzelił o 10 metrów ;P

- Rogalski - również cienko, a może i jeszcze gorzej. Potrafi się przewrócić, zagrać do tyłu, wywalczyć aut. To za mało. Chifon czy Witomski są o niebo lepsi. Skrzydłowi nie są od trzymania piły, tylko od rajdów bokiem i tworzenia zagrożenia.

- Khady- z przeciwnikami 3 ligowymi może sobie pobiegać i postrzelać (w kosmos). Nie miałby najmniejszych szans powstrzymać ofensywę Górnika, Korony, ŁKSu .... Nowak lepszy.

Obrazek jpg wstawiony na forum
eF^
Kibic
Na forum od 8049 dni

*

Odp: Sparingi przed sezonem 2009/2010 - 11/07/2009 20:26
Grzesiek - nic dodać nic ująć, uważam podobnie. Zapomniałem napisać o Petricu - według mnie może nie zagrał dziś porywająco, ale pokazał że potrafi przetrzymać piłkę, spokojnie ją rozegrać - do tego pochlebne opinie z poprzedniego klubu, dla mnie warto go pozyskać, już po pierwszym sparingu widać, że jest to wartościowy gracz, a Woźniakowi (który de facto w ostatnich meczach sezonu i teraz w sparingach nie gra nic nadzwyczajnego, a błędy i niedokładne podania zdarzają mu się nader często) przyda się taki konkurent.

A co do graczy już pozyskanych to martwi mnie postawa Pietruszki, nie wiem czy on gra tak normalnie czy to przemęczenie przygotowaniami, nie wiem mam nadzieję, że się rozegra, bo jak na razie w jego wykonaniu widziałem tylko dużo celnych podań do tyłu, niedokładne próby rozegrania piłki do przodu, braki techniczne.

chicago
Kibic
Na forum od 7819 dni

Odp: Sparingi przed sezonem 2009/2010 - 11/07/2009 22:03
Khady dobre zawody rozegrał może brakuje mu pewnych rzeczy, ustawienia się na boisku itp. ale jest młody 22 lata ,a strzały oddawał lewą nogą czyli gorszą (ważne że prubował)! pozatym biegał i walczył, a wielu tego dziś nie pokazało ,zobaczymy jak będzie za tydzień wtedy cały zespół przejdzie test , co do Rogalskiego to dla mnie lipa biegał i tyle ale nie ma kiwki jak na kolesia który gra na pomocy to podstawa a że wrzucił kilka piłek to nie oznacza ,że jest jakis dobry pomysłu nie miał na gre i tak to podsumuję.

kiko
Kibic
Na forum od 7033 dni

*

Odp: Sparingi przed sezonem 2009/2010 - 11/07/2009 22:09

chicago napisał:  
Khady dobre zawody rozegrał może brakuje mu pewnych rzeczy, ustawienia się na boisku itp. ale jest młody 22 lata

Spójrz na to zdjęcie... czy on Ci wygląda na 22 lata? jak dla mnie koło 30 :] do tego się nie nadaje na wyższy poziom niż Dąb Dębno

grzesiek
Kibic
Na forum od 6449 dni

Odp: Sparingi przed sezonem 2009/2010 - 11/07/2009 22:24
też mi się wydaje , że koleś jest dużo starszy...

powinni zadziałać tak jak za granicą to robią:

http://new-arch.rp.pl/artykul/481557_Wiecznie_mlodzi.html

a tu wygląda na więcej jak 30...

Ostatnio edytowany przez: grzesiek, 11 lipca 2009, 22:32 [1 raz(y)]

Nerson48
Kibic
Na forum od 6823 dni

Odp: Sparingi przed sezonem 2009/2010 - 11/07/2009 22:53

RodowityPolak napisał:  

(L)ukasz . napisał:  

Jasne.... i mial asyste P.S To Pietruszka

i co z tego ze asysta ? patrzy sie na caloksztalt , dla mnie to chlopak na posmiewisko zobaczymy moze sie wyrobi :)

Ostry
Kibic
Na forum od 7541 dni

Odp: Sparingi przed sezonem 2009/2010 - 12/07/2009 02:40
Nie wiesz co mowisz i o kim mowisz... Po pierwsze zle nie gral i wedlug mojej opinii jeden z lepszych a po drugie obejrzyj mecze floty i wtedy sie wypowiedz

O mój MKS-ie Ja Kocham Cię !!
Przema
Kibic
Na forum od 6541 dni

Odp: Sparingi przed sezonem 2009/2010 - 12/07/2009 07:07
Hehe ktos tu Przemka Pietruszki na oczy nie widzial i takie pochopne opinie wydaje. Ilu kibicow tylu specjalistow, na szczescie nikt z nas nie decyduje o kadrze, bo wtedy pewnie w kadrze nie byloby ani Wozniaka ani Komana. Kilku innych kandydatow tez by odpadlo.
Z tych testowanych zawodnikow do domu odeslalbym Khadiego. Sprawa Witomskiego na szczescie sama sie rozwiazala. Za duzo tych obroncow mamy. Nowak na prawej stronie moze grac. Zawadzki ma talent i trzeba ogrywac jego a nie rzemieslnika z Afryki, ktory ucieknie za pol roku. Na srodku mamy wtedy duet Wrobel - Mysiak i w obwodzie Dymka, a na lewej Petrik i Wozniak. Cud, miod i malina.

Sciagnac dobrego prawego pomocnika, a nie drobine Witomskiego czy za slabego Rogalskiego i mamy naprawde dobry sklad. Teraz juz chyba jednak za pozno na takie wzmocnienie. Rezygnacja z Ferdziego byla zbyt szybka niestety.

On jest cienki!
Kibic
Na forum od 6956 dni

Odp: Sparingi przed sezonem 2009/2010 - 12/07/2009 11:27

Przema napisał:  
Na srodku mamy wtedy duet Wrobel - Mysiak i w obwodzie Dymka

nie zapominaj o Hrymowiczu ;)

Nerson48
Kibic
Na forum od 6823 dni

Odp: Sparingi przed sezonem 2009/2010 - 12/07/2009 13:54

RodowityPolak napisał:  
Nie wiesz co mowisz i o kim mowisz... Po pierwsze zle nie gral i wedlug mojej opinii jeden z lepszych a po drugie obejrzyj mecze floty i wtedy sie wypowiedz

ok ok byc moze masz racje , ja widzialem jego 'popis' tylko na tym meczu, a swoje zdanie miec prawo posiadam :) ... zobaczymy jaki bedzie na ligowych spotkaniach bo to sie najbardziej liczy ... to wszystko cd jego osoby :D

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768762140 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005