Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 09/06/2009 15:52
Nie, to planowany rok jego narodzin. Czyli na euro 2012 rodzice go zaplanowali.
I te jego skróty: "cb" - jakiś śmieszny wysyp takich wynalazków zauważam, coraz więcej osób tak pisze, co oni w tych szkołach robią(?) Czy już naprawdę nie ma czasu aby pisać pełnymi słowami...
Ostatnio edytowany przez: db1948, 9 czerwca 2009, 16:00 [1 raz(y)]
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 09/06/2009 19:56
Piłkarze GKP Gorzów Wielkopolski rozgromili Ślęzę Wrocław 5:0 w pierwszym barażowym meczu o 1. ligę. W tej sytuacji rewanż w Gorzowie będzie tylko formalnością. W drugim spotkaniu OKS Otwock zremisował u siebie 1:1 z GKS-em Jastrzębie.
Na miescie jest tłok w tramwaju jest tłok kibice na Pogoń jada....
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 09/06/2009 23:51
jak dla mnie wynik Gawina z GKP pokazuje jaka nasza zachodnia liga była słaba. Druzyna po takich przejsciach w zimie jakie przeszedł Gawin/Ślęza potrafiła utrzymać się na górze tabeli, a teraz dostaje baty u siebie. Dobrze ze nie musielismy grac w barazach bo nie pamietam kiedy Pogoń strzeliła ostatni raz 5 bramek, nie wspominając o strzeleniu 5 na wyjezdzie,
ale faktem jest to ze kazdy sie na Pogoń spinał i ciezko było naszym swobodnie rozegrac piłke
Nie tyle cała liga, co Ślęża jest słaba. Na wiosnę zajęli oni miejsce w środku tabeli, a u góry utrzymali się tylko dzięki świetnej grze Gawina i błędom drużyn z czołówki, które gubiły punkty z drużynami ze środka tabeli.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 10/06/2009 07:05
W meczach II ligi zachodniej przeciw Pogoni wszystkie druzyny dawaly z siebie maksimum, to dodatkowa motywacja, tym bardziej na Twardowskiego. Tak moge sobie te niektóre porazki czesciowo wytlumaczyc. To tak samo jak wszyscy w E-klasie daja z siebie wszystko przeciw np Legii.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 10/06/2009 07:53
Nabieracie się na takie bzdury jak venom pisze. Puszcza plotę, która jest totalną głupotą, bo Pogoń dostainie licencję spokojnie, a wy to przeżywacie jakby nie wiem co.
Wygrana GKP 5:0 ze Ślęzą pokazuje różnicę klas... Pogoń jest zespołem mocniejszym od Ślęzy, ale z takim GKP to mogłaby odnieść góra wymęczone zwycięstwo. Takie moje zdanie...
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 10/06/2009 15:15
Wynik Stilonu ze Sleza czy jak tam ten twor ma, swiadczy wylacznie o tym, ze wlasciciel tworu w pore sie opamietal i zauwazylem ze budzet w 1 lidze musi miec znacznie wiekszy niz w 2, do tego nie moze liczyc na pomoc wladz Wroclawia bo jest jeden wielki klub -Slask i starczy. A dodatkowo twor jest marketingowym zerem ktory nigdy nie bedzie przyciagal kibicow, reklamodawcow czy sponsorow.
A co do licencji to dobra bujda, kto nie wierzy niech pojedzie na stadion Odry Wodzislaw Slaski, to jest dopiero ruina a licencje dostaje bez problemu, nie mowiac ze w tej lidze sa kluby ktore maja gorsze stadiony od nas, typu- Stilon, Dolcan, Jastrzebie, Tur ktory spadl.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 10/06/2009 19:08
Słuchajcie już przebudowują stadion szatnie i vip-y też może zbudują myśłę że i ekstraklasę będzie siębic
-Pogoń Szczecin
-Górnik Zabrze
-Korona/Cracovia
Pogoń może szybko awansowac bo ma wiernych fanów po co chodzicie na mecze jeśli nie wierzycie w awans prawdziwy kibic zawsze wieży.Pogoń ma też wielu ludzi którzy Pogoni pomogą np byli piłkarze działacze i innu obecnie ekstraklasy którzy z wielką chęcią u nas zagrają tak samo jest w Górniku dlatego myślę że oni i my awansujemy
ta magiczna liczba przy Twoim nicku to Twój wiek jest?
czy to do mnie? moj wiek otrzymasz mnorzac 12 * 2 a iloraz inteligencji podnoszac do kwadratu liczbe w nicku. mam na to certyfikat z MENSY
Nooo..
Chłopcze, jak na mój gust pierdolnąłeś cytat tego półrocza.
Idz jebnij łbem w ścianę, może "POMNORZĄ" Ci sie szare komórki. Masz ich ewidentny deficyt.
Ehhh,Nabije sobie potężnego guza i pogubi wszystkie klepki,i raczej mu to nie pomoże.lepiej niech otworzy szeroko okno ,weźmie rozbieg i... po co ma siebie i nas tu męczyć?
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Słuchajcie już przebudowują stadion szatnie i vip-y też może zbudują myśłę że i ekstraklasę będzie siębic
-Pogoń Szczecin
-Górnik Zabrze
-Korona/Cracovia
Pogoń może szybko awansowac bo ma wiernych fanów po co chodzicie na mecze jeśli nie wierzycie w awans prawdziwy kibic zawsze wieży.Pogoń ma też wielu ludzi którzy Pogoni pomogą np byli piłkarze działacze i innu obecnie ekstraklasy którzy z wielką chęcią u nas zagrają tak samo jest w Górniku dlatego myślę że oni i my awansujemy
naturalnie ze wierze w awans bo jestem kibicem Pogoni,wierze ze Legia zdobedzie mistrzostwo bo jestem kibicem stołecznych,,,znajdzie sie kilku sentymentalistow ktorzy pomysla o Pogoni,,ale wiecej jest takich dla ktorych Szczecin lezy za daleko!!!wiec moze o działaczach i prezesach extraklasy nie mówmy.pozdrawiam
a wracajac do sensu tematu..sporo wzmocnien nam potrzeba,,mysle ze na kazdej pozycji?!
-Pogoń Szczecin
-Górnik Zabrze
-Korona/Cracovia
Ty sie obudziles z 20-letniej hibernacji? Sentymentow juz nie ma , liczy sie cos innego . "Kasa misiu kasa" jak mawial pewien trener.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 11/06/2009 08:05
Po wczorajszej decyzji Sądu Najwyższego może przywędrować do I ligi Widzew...
Co do wzmocnień, to są potrzebne, bo o awansie nawet nie marzę, ale bezpieczne miejsce trzeba zająć.Po roku pobytu na zapleczu ekstraklasy trzeba by awansować
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 11/06/2009 11:16
Widzew albo I allbo II liga. Jutro sie okaze. Podejrzewam jednak, ze zostanie w I lidze. Do ekstraklasy wejdzie Zaglebie i Korona. Baraze dla Podbeskidzia. Spadek z ekstraklasy: ŁKS, Gornik, o ile nie zmieni sie decyzja w sprawie licencji dla ŁKSu. Bo wtedy lecialaby Cracovia a w barazach mialaby grac Arka, ale coz z tego skoro juz dawno bedzie po rozegraniu barazy. Wtedy pewnie Arka by sie utrzymala i baraze bylyby anulowane, ale kabaret nam sie szykuje
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 11/06/2009 11:19
ja piernicze fakt-galimatias Polski.....tylko tutaj takie hece,,,szkoda Widzewowi sportowo i kibicowsko nalezy sie awans,,,choc mam ich serdecznie gdzies!
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 11/06/2009 11:36
Termin wyroku dla Widzewa dość niesmaczny. Chłopaki wywalczyli awans sportowy, a teraz muszą przełknąć gorycz degradacji. Oczywiście mnie to jebie, ale moim zdaniem to co się teraz dzieje to jakiś cyrk.
Karać ludzi, a nie kluby!
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 11/06/2009 13:03
To są efekty bezsensownej decyzji w zeszłym roku. Skoro Zagłębie Lubin i Korona Kielce zostały zdegradowane , to dlaczego wtedy Widzew wobec którego były niezparzeczalne dowody nie poniósł kary? .Powinien grac w 2 lidze , gdyż sportowo spadł z ekstraklasy w sezonie 2007/2008. Jeśli zabraknie konsekwencji i Widzew zagra w ekstraklasie to Zagłębie i Korona będą poszkodowane i mogą domagac się odszkodowań , bo dlaczego prawo nie jest równe dla wszystkich? Co do baraży , mecze powinny byc przełożone do czasu ogłoszenia wyroku NSA w sprawie ŁKS-u, tylko wtedy unikniemy cyrku całkowitego. Bo co zrobi PZPN jeśli NSA zweryfikuje pozytywnie sprawę licencji dla Łks, a będzie już po meczach barażowych?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.