Boże Ludzie czy to tak trudno czsami pomyśleć w pewnych kwestiach.
Jesli zależy wszystkim na tym by było nas jak najwięcej to jak bedziesz chciał wsiąść do pociągu to napewno zostaniesz odesłany do Fali po bilet - ludzie wystarczy mysleć a nie tylko pisac posty na forum
Odp: PS on Tour: Wszyscy do Zielonej Góry ! - ZAPISY - 28/05/2009 16:56
Magister ogarnij się trochę. Taki z ciebie kumak a czytanie ze zrozumieniem w podstawówce zostawiłeś ?
Pytanie nie ode mnie a od koleżki to po pierwsze.
Po drugie w tym temacie było już z tego co słyszałem takie zapytanie i odpowiedź a temat został poczyszczony więc jak kopiujesz sobie strony forum to mi podeślij.
P.s
O 11 było sprzedanych coś koło 360 sztuk.
PL W imieniu kolegi dzięki za normalną odpowiedź !
Msz.. rozklej w Żydowcach (za podjuchami) -moja miejscowość
To sam porozklejaj im wiecej ludzi tym lepiej .. a ja na taka wioche gdzie 10domów na krzyż nie bede sie zapuszczać ;]
Na słonku koło kauflanda na przystanku wczoraj wieczorem wieszałem z kumplem .. poszlismy na chwile do kauflanda cos kupic wychodzimy a tam plakatu juz niema wkór...łem sie i krzyknelem "co za szmata to zerwała" i jakis gosciu powiedzial ze to baba z kiosku i ze wy...ła plakat do śmietnika ( i zeczywiscie tam był) Kiosk juz był zamkniety a baby nie było i nakleiłem plakat jeszcze raz na przystanek a na dodatek na jej je..y kiosk zeby sie rano troche wkurzyła . Następnym razem jej nawrzucam jak bedzie otwarty
Ostatnio edytowany przez: Msz.., 28 maja 2009, 22:01 [1 raz(y)]
moje na prawobrzeżu tez pozrywali w 90% .. ..kurwa co za miasto .
mogę wiedzieć, który to dziś rano ogarniał Bukowe?
Parę plakatów ja wieszałem na Bukowym + Słoneczne i Majowe dziś rano. Poza mną wiem, że jeszcze jedna osoba dziś wieszała na Bukowym.
Jak będziecie wszędzie wieszać tak jak na Bukowym to żaden długo się nie uchowa... Dwa dni malowałem z ziomkami kontener szatnię na boisku przy Pomarańczowej. Robota od rana do wieczora i co? I dupa. Wystarczyła chwila nieuwagi i dziś rano na świeżo pomalowanej przedniej ścianie przyklejone taśmą i jakimś klejem zaproszenie do Zielonej Góry. I wy się dziwicie, że ludzie to zrywają? Trzeba się czasem zastanowić czy wieszając taki plakat czegoś nie zniszczę lub komuś nie będzie przeszkadzał. To musi być robione z głową a nie na odpierdol
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
moje na prawobrzeżu tez pozrywali w 90% .. ..kurwa co za miasto .
mogę wiedzieć, który to dziś rano ogarniał Bukowe?
Parę plakatów ja wieszałem na Bukowym + Słoneczne i Majowe dziś rano. Poza mną wiem, że jeszcze jedna osoba dziś wieszała na Bukowym.
Jak będziecie wszędzie wieszać tak jak na Bukowym to żaden długo się nie uchowa... Dwa dni malowałem z ziomkami kontener szatnię na boisku przy Pomarańczowej. Robota od rana do wieczora i co? I dupa. Wystarczyła chwila nieuwagi i dziś rano na świeżo pomalowanej przedniej ścianie przyklejone taśmą i jakimś klejem zaproszenie do Zielonej Góry. I wy się dziwicie, że ludzie to zrywają? Trzeba się czasem zastanowić czy wieszając taki plakat czegoś nie zniszczę lub komuś nie będzie przeszkadzał. To musi być robione z głową a nie na odpierdol
No wybacz, ale na budzie przy boisku to nie wieszałem, bo głupszego miejsca wymyśleć na takie rzeczy nie można.
Dlatego najlepiej rozwieszac w sklepach, biedronkach, netto, szkoły, stacje benzynowe, centra itd.
widac ludzia przeszkadzaja plakaty Pogoni...ehhh
jak w sklepach i pubach powiesiłem to dzisiaj tez już ich nie ma ja jutro się rzucę na basen sprawdzę transa bo tam też odpadał.
a co do plakatów że ja zrywają to słyszałem w autobusie jak jakieś łepki mówiły że im się podobają i trzeba wziąć. dzieciakom się od razu dostało
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768762015 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.