Odp: Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź - 03/03/2007 19:34
Stadionu nie spalać, bo żal tak fajnego telebimu. Nastepnym razem jakiegoś divx'a się tam puści, bo na ten żałosny teatr na murawie chyba nie warto patrzeć.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Was wcale u nas więcej nie było więc jesteście równie "śmieszną garstką gówna" twoim zdaniem?
Jeszcze jakieś wyjazdy sprzed lat wymieniasz, no fajnie... to tylko dowodzi jak słabo jeździcie skoro musisz wyjazdy sprzed 2 lat wyciągać...
Pomyśl zanim coś napiszesz... to nie boli a wstydu ci oszczędzić może.
Mimo wszystko pozdro z Łodzi.
Ostatnio edytowany przez: kibicX, 3 marca 2007, 19:54 [1 raz(y)]
5x ale w bardzo bardzo dawnych czasach. Oczywiście nie jest to nic imponującego, a teraz to już w ogóle nic nie jest jeśli mam być z Tobą szczery. Nawet na mecze u nas niechodze, zresztą mam powody. Oczywiście wiem że się to kiedyś zmieni ale musze sobie poukładać prywatne sprawy - to jest bardziej sprawa prywatna niżeli to że się na coś obrażam bo np grają u nas brazylijscy piłkarzy których owszem nie lubie, zresztą jak jest naprawde to wiedzą tylko niektórzy ...poprostu nie moge jeździć i jest to związane z pewną działalnością społeczną .
wolno jechali, bo chwilę po 19 widziałem całą tą karawanę na Struga
Swoją drogą - na meczu niestety nie byłem, ale jeśli przegrywamy u siebie z dość mocno przeremontowanym i osłabionym ŁKS, który okres przygotowawczy miał równie nieciekawy jak my... to z kim tu u licha wygrywać? Chyba tylko z Łęczną powalczą - i to przy dobrych wiatrach.
Ostatnio edytowany przez: Bzyku, 3 marca 2007, 20:17 [1 raz(y)]
Odp: Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź 0:1 - 03/03/2007 20:18
tak sie zastanawiam po jakiego chuja ja tam dzis poszedlem...bo dokladnie wiedzialem jak sie to skonczy, mimo to jest to silniejsze ode mnie i pewnie na gornika tez kurwa pojde bo jestem pojebany na punkcie POGONI!!! ale jak widze tych tragicznych grajacych jak porcelanowe lale brazylijczykow to mi sie odechciewa na ten syf patrzec...PS ten telebim tez sie jakis kurwa wiekszy wydawal na zdjeciach. PRZEPRASZAM ZA BLUZGI ALE JESTEM AUTENTYCZNIE WKURWIONY!!!
pytanie do narodowca i lukassena- ile razy byliście na wyjeździe Pogoni w Łodzi (ŁKS)? albo ogólnie ile łącznie wszystkich?
5x ale w bardzo bardzo dawnych czasach...
to skoro nie jeździsz (powody mnie nie interesują) to nie wypowiadaj się czy ŁKS zrobił inwazję czy nie
czekamy na odpowiedź drugiej osoby
No nie sądze kolego, bo żeby napisać coś takiego nie trzeba jeżdzić, poprostu stwierdzam że jest to przyzwoita liczba, ale nie jest to inwazja jaką zapowiadali, i stwierdzam to jako zwykły forumowicz, a nie wyjazdowicz i prawie każdy byłby w stanie się z tym zgodzić, więc prosze nie szukaj na siłe dziury w całym, bo ten Twój komentarz troche głupi jest to tak jakby obserwator (czy inaczej) idący ulicą człowiek nie mógł stwierdzić że słońce świeci pomimo, że go bardzo grzeje ...prościej mówiąc mamy fakt dokonany było tyle i tyle i chyba każdy może stwierdzić czy liczba była dobra czy zła, a kibice ŁKSu pewnie i swoje napiszą.
Ps. równie dobrze mógłbym ci nieodpowiadać na to pytanie (bo co Ciebie to interesuje gdzie byłem ile razy itd) ...więc bez odbioru
Odp: Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź 0:1 - 03/03/2007 20:27
a tak z innej beczki... ciekawe co tym razem uslyszymy od wlodazy klubu... ze chlkopaki przegrali bo im jupitery za jasno swiecily i ich razily? pewnie tam w tej dzungli nie maja pradu to nie sa przyzwyczajeni do oswietlenia innego niz swiczki... Masakra jednym slowem... ciekawe czy dozyje czasow jak w tym klubie bedzie normalnie... =/
Grosicki - jak się na pełnej szybkości wjeżdża w pole karne dostaje piłke i gra ją do tyłu - nie rozumiem - chciał dobrze - nie wyszło - napewno najlepszy spośród wszystkich szczecińskich "talentów" typu Kowal , Stróz czy Skórski
takie czary mary to niech w IVrtej lidze robi....
jedyny plus meczu to gra zawodnika z nr 2, taki czarny kaziu wegrzyn
o bramce sie nie wypowiadam- przeciez te magiczne wrzutki hajty z autu sa niedoogarniecia
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Odp: Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź 0:1 - 03/03/2007 20:49
z mojej oceny :
mecz - slaby , chociaz bylo kilka akcji ciekawych , grosicki nic nie gral tak samo jak na PE z groclinem , duzy plus dla Celebana dzis pokazal dobra gre , Edi dzis nie poswiecil umiejetnosciami.
Doping - znow kurwa boki nie spiewaly , srodek dawal rade , poczatek meczu dobry , koncowka slaba . Stojac przed bembnem i rozgladajac sie na lewo i prawo widzialem garstke ludzi ktorzy spiwali na bokach a reszta nic ...
Goscie - malo , spiewali tylko wtedy jak my klaskalismy , gra rowniez niechachwycali.
Ogladalem po powrocie arka - korona , arka miala chyba z 7 zoltych kartek i 1 czerwona a ich gra byla na chybil trfil jak dojdzie podanie to dojdze , wiec mozliwe ,ze bedzie zwycieski wyjazd
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768784105 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.