Odp: Pogoń - Groclin - 15/04/2006 15:57
mam nadzieje że na następny mecz nikt nie przyjdzie - trzeba Ptakowi pokazać że jak dalej bedzie w huja ciał jak Zorro to nikt nie bedzie na mecze przychodził. Przywiązanie do barw to jedno ale robienie z ludzi idiotów to drugie, nasiągał jakiś amatorów i każe nam płacic za ich ogladanie. Pierdole ten interes, odemnie już złotówki nie zobaczą.
Ptakowi i słabym brazylijczykom mówię .I. Oo .I.
Odp: Pogoń - Groclin - 15/04/2006 15:57
Hmm a wczoraj czytałem jak Ptak mówił, że za rok walczymy o mistrzostwo, a tylko dlatego nie w tym roku nie3 będzie pucharów, bo nas sędziowie i wszyscy dookoła nie lubią...hehehe paranoja
Szczecinowi gratulujemy Ptacovii !!! Prawie jak druzyna piłkarska
Odp: Pogoń - Groclin - 15/04/2006 16:12
5 meczy rozegranych i w Belchatowie okazuje sie ze nie juz nie wytrzymuja, za duzo meczy. 6 mecz i dramat a do konca jeszcze kupe meczyi strach pomyslec co bedzie sie dzialo
Odp: Pogoń - Groclin - 15/04/2006 16:20
Nadzieja i wiara w klub, a nie w piłkarzy, już tylko to nam pozostało, chodź nie jestem jakimś super kibicem[czyt nie chodze na każdy mecz] to mimo wszystko leży mi na sercu dobro klubu i boli mnie to co widze, a jeszcze bardziej wnerwia mnie to że dałem się omamić nie lotowi, ja tej ku^$# naprawdęuwierzyłem... ehh nie wyrobie...
Odp: Pogoń - Groclin - 15/04/2006 16:47
czlowiek wraca z tyry, oczekuje jakiegos pozytywnego wyniku... a tu chuj bombki strzelił. eee :/ jak bedzie 0-5 to w akcie protestu dzisiaj bede trzezwy!
If you continue to burn up d herbs, we gonna burn down d cane fields...
PANIE PTAK PRZESTAŃ NAS ZWODZIĆ MAGIKAMI Z KRAJU KAWY,A CO RUNDE KUPUJ 2-3 GRACZY Z POLSKI,KTÓRZY REPREZENTUJĄ POZIOM DAJĄCY NADZIEJĘ IŻ WŁAŚNIE PRZY TAKIEJ POLITYCE BĘDZIEMY MIELI MISTRZA W CIĄGU 4 LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Siła Płynie Z Krwią , Duma Razem Z Nią ->Duma Pomorza
Odp: Pogoń - Groclin - 15/04/2006 17:27
Na boisku pozostali tylko Kazmierczak, Matlak i Lilo zeby podziekowac kibicom... reszcie wstyd? nie wierze w to niestety...
a gdybym miał urodzić się znów, to tylko w Szczecinie i tylko tu!!!
www.merx.biz.pl
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768810886 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.