| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - RKS 3:0 - 29/04/2004 18:15
a ja z innej beczki, jesli zbrzydlo I will survive to moze puscic choc raz "Hermes Houes Band - Na Na Hey Hey" , zareczam ze chwyci, zreszta sami to spiewamy na 12-tce czasami a z podkladem pewnie caly stadion by zaspiewal
to mowilem ja, Yakumo piknik II kategorii LOL
|
--
Yakumo
'Viva la Revolution'
|
|
|
|
Odp: Pogoń - RKS 3:0 - 29/04/2004 18:21
Szczaksa prowadz z Zaglebiem 2:1!!! W sumie jest git....
A w krakowie "super druzyna" gra cala polowe z przewaga 2 zawodnikow i wynik sie nie zmienia....
|
Kto nie pije ten donosi....
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - RKS 3:0 - 29/04/2004 18:34
no a więc po kolei
doping na młynie - obiektywnie był bardzo dobry jeden z najlepszych w rundzie , czasem połowa młynu śpiewała co innego druga połowa co innego.ale ogólnie zajebiście. aha jednym minusem były te jebane trąbki na 12. no myślałem ze wybuche tam. no ale cóź coraz mniej ich jest na szczęście.
oprawa- nie wiem jak wyglądało to z zewnątrz ale z pod sektorówki wyglądało imponujące te race z boku i wogóle.
mecz- dobry, i oczywiście ładne zwycięstwo portowców choć mogło być okazalsze no ale nie marudźmy.
wogóle zajebistego + zanotował u mnie Napierała i Julsimar za to ze wyjebali tą buletke po za murawe a później zajebali kolesiowi z RKs ją i też wyjebali.
niestety w przerwie meczu nie mogłem nabyć wlepek LEGI WARSZAWA mam pytanko?? gdzie można je nabyć jesli jeszcze są??
szacunek dla Młodych Wilków za oprawe i za to że się chłopaki starają jak mogą.
pozdro.
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
Odp: Pogoń - RKS 3:0 - 29/04/2004 18:35
I bardzo dobrze. W tej kolejce punkty traci Zaglebie a w poniedzialek ma u siebie Crakovie wiec jesli chce grac jeszcze o awans musi wygrac! Tabela pieknie uklada sie pod Pogon....
|
|
|
|
|
I bardzo dobrze. W tej kolejce punkty traci Zaglebie a w poniedzialek ma u siebie Crakovie wiec jesli chce grac jeszcze o awans musi wygrac! Tabela pieknie uklada sie pod Pogon....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - RKS 3:0 - 29/04/2004 19:03
niestety
> w przerwie meczu nie mogłem nabyć wlepek LEGI WARSZAWA mam pytanko?? gdzie
> można je nabyć jesli jeszcze są??
No własnie,tez szukałem i nie mogłem nigdzie znalesc żeby sprzedawali...
|
Bądz dumny z tego kim jesteś...
|
|
|
|
Odp: Pogoń - RKS 3:0 - 29/04/2004 19:19
>
No własnie,tez szukałem i nie mogłem
> nigdzie znalesc żeby sprzedawali...
no a więc chłoopaki sprzedawali wlepy przed meczem i były sprzedawane w budce jak się wchodzi od karłowicza. niestety hajs dostałem w przerwie poszedłm i budka zamknięta. no ale mam nadzieje że jeszcze zostanie pare arkuszy na mnie. pozdro
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
Odp: Pogoń - RKS 3:0 - 29/04/2004 19:37
> Tabela pieknie uklada sie pod Pogon....
To mało powiedziane Moim zdaniem możemy otwierać szampany, policzyłem sobie wariant BARDZO PESYMISTYCZNY tabeli:
1. Cracovia 60 (założyłem wysoką porażkę Pogoni w Krakowie)
2. POGOŃ 60
3. Zagłębie 55
4. Radomsko 53
5. Bełchatów 51
6. Jaworzno 51.
W swoim wariancie uwzględniłem wygrane z Jagą, Piastem i Bełchatowem, a także remis w Bielsku. Ale, jak widać, nawet porażki z Bełchatowem (baaaaardzo mało prawdopodobne) i Podbeskidziem (dość mało realne) nie pozbawiają nas drugiego miejsca 
Wygrywamy z Jagą i Piastem -> mamy pierwszą ligę
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - RKS 3:0 - 29/04/2004 19:50
> Aga ale czasem na 12 sektorze byl charmider typu ze polowa kibicow 11 i 12
> sektora speiwala cos a druga polowa cos inego !!!
No wiem,ale przynajmniej śmiesznie było :-P, :-P, Mi sie na maxa podobało tlyko,ze nie moge za bardzo dzis mowic .
|
Do boju MKS
|
|
|
|
Odp: Pogoń - RKS 3:0 - 29/04/2004 19:55
wogóle
> zajebistego + zanotował u mnie Napierała i Julsimar za to ze wyjebali tą buletke
> po za murawe a później zajebali kolesiowi z RKs ją i też wyjebali.
niestety
> w przerwie meczu nie mogłem nabyć wlepek LEGI WARSZAWA mam pytanko?? gdzie
> można je nabyć jesli jeszcze są??
szacunek dla Młodych Wilków za oprawe i za
> to że się chłopaki starają jak mogą.
Hehehe, Mały gdzie Ty tam Napierałe widziałeś 
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
Odp: Pogoń - RKS 3:0 - 29/04/2004 20:14
Shawn wariant rzeczywiscie bardzo pesymistyczny... bo zakladasz ze zdobrziemy jeszcze tylko 10 punktow a z taka gra jak wczoraj mysle ze bedzie wiecej! Tymczasem Belchatow - Arka 1:1 [Ostatnio edytowane przez muniek: 2004-04-29 20:15]
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - RKS 3:0 - 29/04/2004 20:19
Najlepiej bylo jak sektorowka byla wtedy Mlode Wilki pokazaly klase race . begale , swiece dymne itp , itd.
nie bylo widziow Rksa a Pogoń pokazala co potrafii !!! Myslaem ze nic nie bedzie tlyko pojedyncze race a tu prosze bardzo jedna z lepszych opraw w tym roku na boisku Pogoni moim zdaniem !!! Sam nie wiem czy nie byla to leszpa oprawa niz na Łksie!!!!
|
Pogoń Szczecin & Legia Warszawa
|
|
|
|
Odp: Pogoń - RKS 3:0 - 29/04/2004 20:20
Muniek, optymisci zawsze po dupie dostaja. lepiej byc pesymista i zostac mile zaskoczonym, niz optymista i zyc nadzieja, by potem przykro sie rozczarowac...
ps. belchatow po 60 minutach prowadzi 3:1 z arka... [Ostatnio edytowane przez .mike.: 2004-04-29 20:22]
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - RKS 3:0 - 29/04/2004 20:23
> Muniek, optymisci zawsze po dupie dostaja. lepiej byc pesymista i zostac mile
> zaskoczonym, niz optymista i zyc nadzieja, by potem przykro sie
> rozczarowac...
No wiem dlatego jeszcze nawet szampana nie mroze... Jesli chodzi o awans takze wole dmuchac na zimne niz sie potem rozczarowac
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - RKS 3:0 - 29/04/2004 20:32
No mnie niestety wczoraj zabrakło na meczu  (siła wyższa ) ale śledziłem wynik na żywo w internecie, a jak wychodziłem z psem Pogoń akurat podwyższyła na 2:0 i cieszyłem się jak głupi na ulicy i zaczołem śpiewać ze stadionem I will survive . Dzisiaj widziałem w TV relację, Pogoń zagrała dobrze i była zdecydowanie lepsza, ale bramkarz Radomska dopomógł, nareszcie tak jak potrai zagrał Bili i to mnie bardzo cieszy bo to jeden z mych ulubionych graczy.
P.S. Ze wszystkich naszych graczy którzy byli w studiu TVP Artur Bugaj ma największe zdolności medialne.
|
Babilon Team
|
|
|
|
Odp: Pogoń - RKS 3:0 - 29/04/2004 20:46
P.S. Ze wszystkich naszych graczy którzy byli w studiu TVP Artur
> Bugaj ma największe zdolności medialne.
Bugaj to ma nietylko zdolnosci medialne....
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: Pogoń - RKS 3:0 - 29/04/2004 21:05
>ps. belchatow po 60 minutach prowadzi 3:1 z arka...
no i skonczylo sie 6-1 a 5 bramke dla belchatowa strzela... Kaczorowski!!!
no i kto jest boski ... 
[Ostatnio edytowane przez Ma$t€®™: 2004-04-29 21:06]
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
-