| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Ruch - Pogoń 1:0 - 25/04/2004 14:36
To bedzie 1 i ostatnia porazka !!! Z RKESEM wygram na 100 % !!! Przegralismy tlyko dla teo w Chorzowie poniewaz byl to wyjazd !!! U nas wygramy wszystkei meczea na 100% !!!! 
|
Kibol
|
|
|
|
Odp: Ruch - Pogoń 1:0 - 25/04/2004 19:39
nie wiem czy juz ktoś podawał, ale w dziale multimedia na stronie oficjalnej Ruchu jest bramka Ćwielonga, fotogalerii się nie doszukałem, zapodaje link tutaj w newsie n agłównej też to jest
pozdrawiam
|
|
|
|
|
Odp: Ruch - Pogoń 1:0 - 25/04/2004 19:54
uuuuuu, no Boguś mógł to wyjąć... Ale błąd obrony który Baniak musi napewno wyeliminować
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Ruch - Pogoń 1:0 - 25/04/2004 22:31
Wlasnie widzialem skrot na TVP 3.Jak zobaczylem co zrobil Masternak w akcji poprzedzajacej rzut wolny po ktorym padla bramka to zaniemowilem.Jak moze zawodnik z pierwszoligowym doswiadczeniem tak sie zachowac? [Ostatnio edytowane przez m@c: 2004-04-25 22:35]
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Ruch - Pogoń 1:0 - 26/04/2004 19:50
> Rata za Masternaka...lalallaa, rata za Masternaka...
O ile mnie pamiec nie myli, to Ruch mial jakies dlugi u Ptaka.
Jesli sie myle, to prosze mnie sprostowac.
A co do straconej bramki, to chyba Bodzio mogl to wyjac, a co do tego co zrobil Masternak komentarza dodawac nie trzeba.
|
1948
|
|
|
|
Odp: Ruch - Pogoń 1:0 - 28/04/2004 09:45
> Rata za Masternaka...lalallaa, rata za Masternaka...
hehehe mnie tez to przyszo do glowy , przeciez mastrnak przyszedl za kase ale nie wiadomo za ile i jak sie ptak mial rozliczyc , po drugie ruch potrzebuje punktow bo broni sie przed spadkiem do 3 ligi ....
wiec kto wie .. wszystko okarze sie na meczu z radomskiem , bo mi osobiscie wydaje sie ze taki spadek formy w calej druzynie naraz raczej sie nie zdaza
cos mi tu smierdzi ogolnie [Ostatnio edytowane przez laik: 2004-04-28 09:46]
|
POGOŃ WALCZĄCA , POGOŃ WALCZĄCA DO KOŃCA !!!
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
-
|