| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Stasiak KSZO - 17/04/2004 09:40
Fragment z Głosu Szczecińskiego:
"Masażysta Pogoni Dariusz Dalke chyba pozwoli kontuzjowanym piłkarzom Pogoni na grę. Ocenia ich szanse niemal na sto procent.
Wczoraj piłkarze Pogoni mieli ostatni przedmeczowy rozruch. Rozegrali grę wewnętrzną: żółte kamizelki na czerwonych. Mecz odbył się na jednej połowie boiska, do małych bramek. W zajęciach uczestniczyli Olgierd Moskalewicz i Artur Bugaj. Nie było już u nich widać śladu po kontuzjach. "
-----------------------------------------------------------------------------------------------
No i odetchnąłem z ulgą
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Stasiak KSZO - 17/04/2004 14:06
Udało mi się zdobyć przez przypadek kilka rolek papierowej tasmy z metkami szerokości serpentyn. No i z tego udało mi się zrolować 40 sztuk gotowe do rzucenia Efekt nawet fajny bo te nalepki odklejają się od papieru gdy się rolka rozwija Dzis wyjątkowo zasiądę ba 8-emce więc polecą z tamtąd. W mysl zasady... każdy orze tak jak może... bo jeszcze nigdy mi nie załapałem się na rozdawane serpentyny...
Wiadomo że nie ma tyle kasy żeby starczyło kupić dla każdego... ale serpentyny powinny być w sprzedaży w sklepie z pamiątkami. Zawsze by z tego parę groszy wpadło a chętni na bank by się znaleźli.
Dalej obstawiam 8:0 dla nas
I tak sobie myślę że od 3:0 trzebaby krzyczeć:
RAZ, DWA, TRZY... MAŁOOOOOOOO!!!!!!!!!!!
edit
Dokładnie 43 serpentyny z wróżbą... Na każdej jest mój typ **Pogoń - KSZO 8:0** [Ostatnio edytowane przez k(c)ompanyPL: 2004-04-17 15:21]
|
Herman Haken. Takiego Prezydenta potrzeba Szczecinowi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|