| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon - Aluminium [relacja] - 14/03/2004 01:00
Wyjazd nawet fajny... trwal dwa dni bo jeszcze Legia - Odra zachaczylismy. Doping jak na taki potencjal i do tego jeszcze wynik - hujowy!!! towarzycho sie nachlalo i zamiast spiewac na meczu to darli pyska podczas podrozy a potem se odpuscili... Jezeli chodzi o inne emocje to ekipa pociagowa bez przygod. Pozdro dla obecncyh
|
... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon - Aluminium [relacja] - 14/03/2004 10:43
> wieelkie pozdro dla tych co byli na Legia - Odra ; następnym razem sie lepiej
> przygotujemy
Pozdro, a w jaki sposob byliscie zle przygotowani, bo nie zbyt pamietam... POGON LEGIA
|
... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
|
|
|
|
Odp: Pogon - Aluminium [relacja] - 14/03/2004 11:50
> > wieelkie pozdro dla tych co byli na Legia - Odra ; następnym razem sie lepiej
> przygotujemy
Pozdro, a w jaki sposob byliscie zle przygotowani, bo nie zbyt
> pamietam... POGON LEGIA
po prostu nie wszyscy chętni mogli jechać do Konina , ja na przykład póżno sie zorientowałem = nie miałem kasy
GAPA !!!!!!!!!!!!!
Ps. o której i skąd wyruszyła ekipa pociągowa ??
prosze o kontakt na gg : 4024950
I liga I liga MKS !!! [Ostatnio edytowane przez blablabla: 2004-03-14 11:54]
|
LEGIA WARSZAWA
|
|
|
|
Odp: Pogon - Aluminium [relacja] - 14/03/2004 12:05
> WIELKIE JOŁ DLA KUMATYCH: JA SE MYSLE ZE OLAOGA-TA EKIPA BYLA ALBO BARDZO
> PIJANA ALBO ZA BADZO PODEKSYTOWANA ZE NAS NIE POZNALI OD PRAWDZIWEGO PAWEL
> mAAAAAaa!!Jestes dla mni idolem-po chuj bombki strzelil.ide spac!!
Ekipa
> skrzewirzyny byla za mocna!! Pozdro dla kumatych i trzerzwiatych!!
To
> ja.Sanbal del San
[Ostatnio edytowane przez Sanbal: 2004-03-14 00:24]
pozdro dla kumatych plus za akcje i chwdp jak tam sanbal ciśnienie opadło idz do kościoła i daj na tace za to że te matoły nas nie poznali
|
Pogoń Szczecin
|
|
|
|
Odp: Pogon - Aluminium [relacja] - 14/03/2004 12:35
> Bylo dobrze! Pozdrowionka dla ekipy pociagowej. 
PS. Ale te szczecinske
> psy z pociagu to nie kumate...
popieram
a co do wyjazdu to byl za mocny, i ekipa pociagowa niezle sie prezentowala
P.S. calkowity koszt wyjazdu- 0 zl.
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
|
Odp: Pogon - Aluminium [relacja] - 14/03/2004 12:49
Pozdrowienia dla wiecznie melanzujacej ekipy z zielonego mega busa!
Wyjazd maxymalny! Szkoda ze kiero troche cisnienia nie wytrzymal i nerwowy byl ale plus dla niego za akcje w Skwierzynie. WIELKIE JOL dla niego!
Generalnie pozdro dla kumatych
|
Kto nie pije ten donosi....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon - Aluminium [relacja] - 14/03/2004 13:38
Byłem członkiem ekipy autokarowej, autokar był chyba najwolniejszym członem wyjazdu. Nasz kiero tak słabo cisnął gaz, że baliśmy się, że niezdążymy na mecz. Pierwsze wrażenie zaczęły sie w Gorzowie jak jeden z tamtejszych łysych próbował zaczymać autkor a drugi zerwać szal wystający przez okno. Akcja ta im nie wyszła.
Pozdrowienia dla kolesia zatrzymującego tiry pod poznaniem a do pana policjanta z suki to chyba jako przedstawiciela "władzy" to chyba należy posługiwać się lepszym słownictwem. Przejazd orzez Poznań bez wraźeń. Pozdrowienia dle ekipy z czerwonego samochodu jadącego prawie za naszym autokarem, który prawie przez cały Poznań wystawali w barwach w przez szyber dach. Później troszkę ciekawie już w samym Koninie gdy chłopaki Pogońili na skrzyżownaniu kilku kiboli aluminium.
Mecz w pierwszej połowie nie był wielkim widowiskiem, akacja po której strzele bramkę olo naprawdę niezła. Przerwa i zaczęło się. Małe podprowadzenie szalika i stoisko gastronomiczne przestało istnieć. Pieski zaczynają wpadać odrazu palując wszystkich po kolei nawet obserwatorów i strzelając z bliskiej odległości. Po akcji naszych kibiców, ci z konina próbują się z nią zetrzeć ale wygrąda to załośnie jak np. 15-stu ucieka przed 4 pieskami. Potrafią tylko niszczyć stadion i podpalać... A co do konisko-poznańskiej policji to ta w Szczecinie prezentuje się zdecydowanie lepiej mniej prowokując takie zdarzenia. Przyjazd ponad 600 osób i ci już nie wiedzą co się dzieje...Pierwsze co to im przychodzi na myśl to napierdalnie z shotganów.
Druga połowa trochę ciekawsza. Spięcia z policja z naszej strony kończą sie w przy bramce Bataty...
Ogólne wrażenia z nowego systemu gry - podoba mi się szybkie przechodzenie do ataku kiedy to z jednego napstnika robi się 4 i częste akcje skrzydłami, może jeszcze mało celnych dośrodkowań ale nie jest źle.
Powrót autobusem ciekawszy a to dzięki właśnie końcowi autokaru i kolegom wracającym z Warszawy.
Nauczka za witanie się z psem wygrała.
Wyjazd fajny, ale trochę męczocy, szczególnie z powrotem gdy padałem. Troszkę żałuje, że nie wybralem sie pociągiem, myśle ze zmęczenie byłoby mniejsze.
Pozdrowienia dla tyłu autokaru
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
Odp: Pogon - Aluminium [relacja] - 14/03/2004 13:43
> E tam, samochodami czy tez busami to nie jest wyjazd...
Podroz pociagiem.. to
A tam, marudzisz..Jak zwykle : > Wazne jest to ze wszyscy sie spotkali...Pszczolek, stuknij do mnie na gadu.. [Ostatnio edytowane przez `gandalf: 2004-03-14 13:44]
|
|
|
|
|
Odp: Pogon - Aluminium [relacja] - 14/03/2004 15:23
> > Bylo dobrze! Pozdrowionka dla ekipy pociagowej. 
PS. Ale te
> szczecinske
> psy z pociagu to nie kumate...
popieram
a co do wyjazdu to byl za mocny, i
> ekipa pociagowa niezle sie prezentowala
P.S. calkowity koszt wyjazdu- 0 zl. 
he he to ci sie udało ja dałem 18 zł w dwie strony do konina jechałeś ze mną w przedziale 
Pozdro dla ziomka co dzwonił do Millera
|
Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
|
|
|
|
Odp: Pogon - Aluminium [relacja] - 14/03/2004 15:32
A co z wynikami typowania tego meczu z Aluminum?? Bo z tego co dobrze pamiętam to typowałem właśnie 2-0 dla Pogoni a jest napisane że wytypowałem tylko rezultat.
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
Odp: Pogon - Aluminium [relacja] - 14/03/2004 15:36
> A co z wynikami typowania tego meczu z Aluminum?? Bo z tego co dobrze pamiętam
> to typowałem właśnie 2-0 dla Pogoni a jest napisane że wytypowałem tylko
> rezultat.
pytanie i nick swoj w typ daj na Pogoń@home.pl
|
|
|
|
|
Odp: Pogon - Aluminium [relacja] - 14/03/2004 15:40
> bylo dobrze, a tak na marginesie wielkie joł przezylismy lekki atak w
> skwierzynie kocham Pogoń szczecinska za nia oddal bym wszystko
a w radiu
Witam , to mój pierwszy post , więc wszyskich chcę serdecznie pozdrowić 
Mieszkam w Skwierzynie i bardzo mnie to dziwi , żeby ktoś tu do Was coś miał , czy aby napewno to nie pomyliło Ci się z Przytoczną (wiadomo wiejska mentalność) . Jeżeli to faktycznie w Sk-nie to bardziej poinformowanych
proszę o szczegóły na GG - 1069019 , będą mi bardzo pomocne 
Chciałbym też serdecznie podziękować Helmutowi , który organizował mi miejsce ,nie wiem czy się udało czy nie , ale ostatecznie nie pojechałem z mojej winy, za co biję się w pierść , po meczu z Odrą zostałem na dłużej w barze i zaniemogłem (szczeguły pominę , dodam że obudziłem się o 11:00 nie w swoim domu ). Zachowałem się jak nieodpowiedzialny gówniaż , jeżeli miejce dla mnie było , to bardzo przepraszam Helmuta za moje nieodpowiedzialne zachowanie.
[Ostatnio edytowane przez Buczo Wild West: 2004-03-14 16:50]
|
każdego dnia dziękuję Bogu że jestem legionistą
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6