| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń : Łódzki Klub Sportowy! - 20/03/2004 12:36
Zdeka chujowa pogoda może odstraszyć pikników.Ja i tak niemoge sie doczekać pierwszego gwizdka sędziego [Ostatnio edytowane przez BoRyS: 2004-03-20 12:46]
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
Odp: Pogoń : Łódzki Klub Sportowy! - 20/03/2004 12:56
> Zdeka chujowa pogoda może odstraszyć pikników.Ja i tak niemoge sie doczekać
> pierwszego gwizdka sędziego 
[Ostatnio edytowane przez BoRyS: 2004-03-20
Borys u mnie teraz zaczeło dopiero padać jestem na bieżąco to w Szczecinie już nie pada powoli chmurki lecą do ziemniaczków 1437 wyruszam
pozdro pozdro
|
Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń : Łódzki Klub Sportowy! - 20/03/2004 15:32
Szczakowa wzmocniona miedzy innymi Gierczakiem i ChiFonem, gotowa do walki o extraklase a tu porazka (swoja droga kupon mi przez nic nie wszedl :[). Żadne wytłumaczenie że nie grał Bledza czy Kompała. Dali dupy, a to moze tylko nas cieszyc.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń : Łódzki Klub Sportowy! - 20/03/2004 21:05
No to wrocilem, Pogon nie zagrala nic nadzwyczajnego....Ale to co mnie dobilo to atomosfera na stadionie, czulem sie jak na otwarciu jakiegos supermarketu, tysiace ludzi ktorzy nie wiedzieli po co przyszli, kompletna klapa z rozkrecaniem dopingu przez mikrofon, wiecej bylo z tego smiechu niz pozytku no i w przerwie "bosman girls" dla ktorych byl to chyba pierwszy (i mam nadzieje ze ostatni wystep...) oraz ziom prowadzacy konkursy ze slynnym wszyscy szaliki w gore...Dobra koniec tego narzekania (moze dlatego ze spedzilem 9h wczesniej w pracy...) wazne ze sa 3pkt i dobre wyniki na innych stadionach
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń : Łódzki Klub Sportowy! - 20/03/2004 21:15
Heh dziwny był to mecz...Bosman widzę bnardzo starał się zaprodukować i wnieść coś od siebie do atmosfery spotkania i moim zdaniem maxymalnie mu to nie wyszło. Bardziej mi się podobało w poprzedniej rundzie, teraz wszystko tak zamotali że głowa mała...Jeszcze na jakąś godzinę przed meczem mnie strasznie spoker wkurzył jak powiedział, żeby wszyscy zaczęli trąbić...No myślałem że chyba pierdolca jakiegoś tam dostanę...Ale nic to, trzeba jakoś z tym wytrzymać no i na całe szczęście podczas spotkania trąbek jako tako nie było, ale najgorsze było to, że doping był tak słaby że aż szkoda gadać...Jeszcze jak było to prowadzone przez mikrofon to jakoś w miarę to szło, ale później to już kompletna klasa, cisza i nic się nie działo. Nawet po strzeleniu bramki chwila entuzjazmu i zaraz wszyscy znowu cicho...To było kiepskie.
Za to oprawa była już na dobrym poziomie w porównaniu do tego co było na jesieni! To na pewno jeden z tych pozytywnych akcentów tego spotkania. ŁKS także pokazał się z dobrej strony. Dla mnie sporym plyusem jest także fakt, iż w końcu uruchomili jakieś oświet;lenie wyjścia ze stadionu na ul. Witkiewicza - w końcu dało się normalnie tamtędy przejśc i o mało co się nie wyłożyć.
Co do gry, to pozostawia ona jeszcze baaardzo wiele do życzenia, jednak na tym etapie rozgrywek liczą się wyniki. Ważny jest dobry start, by zawodnicy mogli uwierzyć we własne siły, że mogą wygrywać w tym składzie itp. Styl gry przyjdzie później, system zacznie lepiej funkcjonować i wygrane nie będą już dziełem przypadku. Ale póki co to muszą jeszcze trochę popracować nad tym wszystkim, by zaczęła chodzić ta maszyna do zdobywania bramek...
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń : Łódzki Klub Sportowy! - 20/03/2004 22:24
byłem i powiem tak.
bosman próbował sie rekalmować (troche sie przereklamowali mym zdanie), wrcam do domu wlaczam telewizor a tu pierdola ze nie bedzie realacji z meczu, no nie powiem wkurwilem sie bo wolałem zobaczy te wszystkie bramki dokładnie. wydaje mi się ze baranowski byl lepszym spikerem, w sumie na 12 bylo duzo wiary ale jakas w srodku ,eczu nie szkol troche ale potem bylo calkiem zajebiscie. szczegolnie na zakonczenie mezu gdy wszyscy wymachiwali szalikami caly stadion, wogole krzeselka nam wstawili ale ogolnie biorac mecz był ogolnie dobry choc nie widzialem nic nadzwyczajnego wtej taktyce BANIAka. ale wyjscie mozna uznac za udane.
aha
Ci z łOdzi jakąś mizernie dopingowali swoich pratktycznie wogole.
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń : Łódzki Klub Sportowy! - 21/03/2004 11:08
> > Tylko dlaczego oni mogli miec race a
> my nie ?? :/
Powiedz ile pieniędzy wpłaciłeś na zbiórke to ci
> odpowiem...
Jeżeli Ci powiem, że dałem gościowi który wczoraj zbierał na
> meczu kasę 10 to wystarczy za odpowedź ?
Gdybyś wpłacił na konto wcześniej to może byśmy coś z tym zrobili, a na meczu racy nie kumpimy, logiczne nie?
|
MW'03
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń : Łódzki Klub Sportowy! - 21/03/2004 21:44
A od kiedy jest sprawiedliwość na tym świecie Takie pytania nie na tym forum Zoe !!!
|
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
|
|
|
|
Odp: Pogoń : Łódzki Klub Sportowy! - 21/03/2004 21:49
zoe tu nie chodzi o sprawiedliwość. Poprostu rac na ten mecz nie zaplanowaliśmy i tyle - psy to sobie mogą konfiskować to co znajdzie przy bramach ochrona. Napewno nie jest tak że ŁKS nie był trzepany przez psy - bo był i troche piro stracili, ale większość udało się wnieść - wszystko zależy od sprytu. A z naszej strony rac nie miało być i nie było.
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
-
|