Warta na mecze rezerwuje tylko dolne piętra trybun, daje to 15.000 miejsc. Goście mają prawo otrzymać 5% wejściówek, zatem 5% z 15.000 daje 750. I tyle Wam przekazali.
Odp: PsonTour: Inwazja na Poznań! Powracamy na Bułgarską! - 08/04/2011 13:50
jasna sprawa, że musimy być 12, 13. 18 zawodnikiem, nie ma innej opcji, ale mam nadzieję, że piłkarzyki sobie również doskonale z tego zdają sprawę, że gdzie jak gdzie, ale tam to muszą kurwa ZAPIERDALAĆ! nie wiem, niech wpierdolą murawę jak trzaeba będzie, na chuju staną, ale ZAPIERDALAĆ!!!
peti! słyszysz? ZAPIERDALAĆ!!!!!!!!!!!!
Odp: PsonTour: Inwazja na Poznań! Powracamy na Bułgarską! - 10/04/2011 11:46 REZERWACJĘ WSTRZYMANE !!!
W ZWIĄZKU Z WYKORZYSTANIM PRAKTYCZNIE CAŁEJ PULI BILETÓW NIE PRZYJMUJEMY JUŻ MEJLOWO KOLEJNYCH REZERWACJI.
CI KTÓRZY DOSTALI ODPOWIEDŹ NA MEJLA - MOGĄ BYĆ PEWNI BILETU.
JUTRO SKPS PORTOWCY WYSTĄPI DO POZNAŃSKIEGO KLUBU O DODATKOWĄ PULĘ BILETÓW
... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
Odp: PsonTour: Inwazja na Poznań! Powracamy na Bułgarską! - 10/04/2011 13:14
Studiuję w Poznaniu, zarezerwowałem dziś 2 bilety dla mnie i kolegi ze szczecina również studiującego w Poznaniu. Czy te bilety mógłby dla nas odebrać ktoś inny? Lub czy mógłbym odebrać je dzisiaj osobiście? (jutro musze być na zajęciach)
Dziekuję za odpowiedź
Studiuję w Poznaniu, zarezerwowałem dziś 2 bilety dla mnie i kolegi ze szczecina również studiującego w Poznaniu. Czy te bilety mógłby dla nas odebrać ktoś inny? Lub czy mógłbym odebrać je dzisiaj osobiście? (jutro musze być na zajęciach)
Dziekuję za odpowiedź
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768740325 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.