Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 24/07/2011 13:36
świetnie wyszla-Gdy sektorowka schodzila pod gniazdo dalem sobie spokoj z oglądaniem mlyna i moje oczy wrocily na murawe [siedzialem na krytej] a tu nagle szok. wsyscy w maskach i gdy zobaczylem 1 strobo wiedzialem ze to dopiero poczatek.Pogoń To MY ! choć trzeba przyznac że i grajki stanely na wysokosci zadania.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 24/07/2011 13:50
dawno nie widzielismy tak grajacej Pogonki :-) nasz atak nie konczyl sie na przerzucie pilki przez stopera (z pominieciem drugiej lini) do napastnika. Masa podan i duzo pomyslow na atak zespolowy. Bardzo przyjemna gra dla oka.
Co do Ultrasów - ZAJEBIŚCIE!
Ostatnio edytowany przez: ZXZXZ, 24 lipca 2011, 13:55 [1 raz(y)]
e tam melanż... ten z lewej oszukuje tylko dzierży w ręku butelkę i nic nie pije
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 26/07/2011 13:06
zdaniem „Sportu” powinno się przyznać walkowera Pogoni Szczecin za mecz z Polonią Bytom. Zawodnik gości Daniel Tanżyna w poprzednim sezonie grał w Odrze i w jednym ze spotkań dostał czerwoną kartkę. Dawno by ją odcierpiał, gdyby nie fakt, że… potem wszystkie mecze wodzisławian odwołano. W związku z tym dyskwalifikacja powinna przenieść się na obecne rozgrywki. Błąd miał popełnić PZPN, ponieważ nie przeczytał własnych przepisów i poinformował bytomian, że Tanżyna grać może…
za weszlo.com
zdaniem „Sportu” powinno się przyznać walkowera Pogoni Szczecin za mecz z Polonią Bytom. Zawodnik gości Daniel Tanżyna w poprzednim sezonie grał w Odrze i w jednym ze spotkań dostał czerwoną kartkę. Dawno by ją odcierpiał, gdyby nie fakt, że… potem wszystkie mecze wodzisławian odwołano. W związku z tym dyskwalifikacja powinna przenieść się na obecne rozgrywki. Błąd miał popełnić PZPN, ponieważ nie przeczytał własnych przepisów i poinformował bytomian, że Tanżyna grać może…
za weszlo.com
Czlowieku ja cie blagam ty NIE CZYTAJ WESZLO to jest najwiekszy chlam tam mozna codziennie 5 razy przeczytac ze Boruc bedzie gral w Bracelonie do tego pisze tam P.Kowlaczyk ktory ma takie pojecie o pilce co 5 letnie dziecko wiec nie wierz w nic co tam przeczytasz
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 28/07/2011 14:59
http://pogonszczecin.info/Vuk_Sotirovic_pilkarzem_Pogoni_Szczecin_-ab1276-1276-5244.html
Sotirovic pilkarzem Pogońi hm...po pierwsze problemy z dyscyplina(ze Slaska wylecial za klotnie z Lenczykiem,bo nie wyszedl w pierwszym skladzie a z lawki domowil wejscia,w Pogoni watpie zeby wygryzl Djouuse)po drugie ciagle problemy z nadwaga po trzecie wpsuje atmosfere w druzynie ale pomijajc to to jest duzo lepszy od Klatta,Lebedynskiego i Fraczczaka wiec jakby go uteperowac to wzomcnienie dobre taki zmiennik Djouuse ale na dowch napastnikow bo Slasku to robil swego czasu cale gre w ataku.Pozyjemy zobaczymy to jest napewno naastnik na ekstraklase.
za weszlo.com
Czlowieku ja cie blagam ty NIE CZYTAJ WESZLO to jest najwiekszy chlam tam mozna codziennie 5 razy przeczytac ze Boruc bedzie gral w Bracelonie do tego pisze tam P.Kowlaczyk ktory ma takie pojecie o pilce co 5 letnie dziecko wiec nie wierz w nic co tam przeczytasz
chyba nie odwiedzasz tej strony bo piszesz straszne farmazony.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 28/07/2011 22:19
Bo jezeli wchodze na strone pierwszy raz i czytam 9 na 10 wiadomosci wyssanych z palca no to sorry ze mam taka opinie zreszta jak uwazasz ze masdz racje to prosze znajdz mi drugi portal ktory by napisal o tym walkowerze Pogońi z bytomiem.Do tego tam pisze Kowalczyk czlowiek ktory uwaza ze zjadl wszysktkie rozumy a nei wie nic.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.