,,Niecałę pół godziny do meczu. Do rywalizacji stanie kandytat do awansu - Pogoń Szczecin oraz spadkowicz z ekstraklasy - Polonia Bytom. Te zespoły są w skrajnie odmiennej sytuacji. Pogoń z najwyższym budżetem w lidze i ustabilizowaną kadrą wydaje się być faworytem w tym spotkaniu. Jednak nie może ona zlekceważyć Polonii.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 23/07/2011 21:39
Donald za dobry, można w ciemno grać na niego. Już po 5 minutach się na nim poznali i tylko polowali na jego nogi.
Ogólnie jest dobrze, ale trzeba też przyznać, że Polonia ma tragiczny skład. Poczekajmy do meczu z Wartą...
Druga sprawa to skandaliczne kolejki od strony Witkiewicza. Połowa ludzi o rezygnowała z wejścia na mecz.
Kolejną sprawą jest ANI JEDNA (no chyba ze przeoczyłem) informacja o tym, że na kolejny mecz już obowiązują karty kibica.
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 23/07/2011 21:54
No cóz..napewno nalezy sie cieszyc z bardzo udanej inauguracji i tych 3 punktów bo udany początek wpływa takze na dobrą atmosfere w zespole przed kolejnymi meczami i za ten mecz nalezą sie chlopcom brawa aczkolwiek nie nalezy zapominać ze jeszcze wiele spotkan przed nami i jak to zwykle bywa rowniez wiele wzlotow i upadkow(choc chcialabym by sezon sie skladal z samych naszych wzlotow ale wiadomo roznie bywa ) a Polonia to nie jest jakas ligowa potęga wiec w huraoptymizm wielki narazie nie popadam i uwazam ze forme druzyny bedzie mozna dopiero ocenic po jakis 5 pierwszych kolejkach, Zycze jednak Pogoni jak najlepiej, oraz sobie i wszystkim naszym kibicom bysmy i po ostatnim meczu sezonu mogli sie cieszyc z osiagniecia celu o jakim wszyscy marzymy. Pozdrawiam
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤️
Donald za dobry, można w ciemno grać na niego. Już po 5 minutach się na nim poznali i tylko polowali na jego nogi.
Ogólnie jest dobrze, ale trzeba też przyznać, że Polonia ma tragiczny skład. Poczekajmy do meczu z Wartą...
Druga sprawa to skandaliczne kolejki od strony Witkiewicza. Połowa ludzi o rezygnowała z wejścia na mecz.
Kolejną sprawą jest ANI JEDNA (no chyba ze przeoczyłem) informacja o tym, że na kolejny mecz już obowiązują karty kibica.
Podczas meczu Wosik mowił pare razy. Co do samego spotkania...Djousse jest wyjebany w kosmos...żeby tylko nie doznał zadnej kontuzji bo ciagle go faulowali i mysle ze w nastepnych meczach bedzie tak samo.
" Pogoń jest potęgą ludzi z charakterem bo nie siła lecz charakter daje nam przewagę "
Podczas meczu Wosik mowił pare razy. Co do samego spotkania...Djousse jest wyjebany w kosmos...żeby tylko nie doznał zadnej kontuzji bo ciagle go faulowali i mysle ze w nastepnych meczach bedzie tak samo.
Za ptaka w 2003 Batata podobnie się prezentował i go w końcu wyniszczyli.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 23/07/2011 22:16
Djousse = Adebayor 1 ligi. Gość gra zajebiście, jest szybki, zwinny, ma drybling, technikę, potrafi się zastawić i chuj wie co jeszcze. Jak nie złapie jakieś kontuzji (odpukać) to mamy perełkę, przynajmniej na tym poziomie na którym jesteśmy. Co do meczu - pierwsza połowa świetna, zdecydowana przewaga i spokój w rozgrywaniu piłki. Polonia nie istniała, a pierwszy strzał (daleko od bramki) oddała chyba po 2 kwadransach.
W drugiej ewidentnie Sasal dał taktykę na przetrzymanie piłki. Wiele niecielnych podań i strat, ale bardzo dobra gra w tyle zrobiła swoje. Na plus Kucharski, Hricko, Aka (dzisiaj wyjątkowo bardziej nastawiony na destrukcję niż na rozgrywanie), Edi. Średnio jak zwykle Ława i żenująco Mandrysz. Jak chłopaki się zgrają to będzie jeszcze lepiej, ale na razie zachowuję umiarkowany optymizm. Przeciwnik okazał się słabszy niż ustawa przewiduje.
Maski - rewelacja
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 23/07/2011 22:30
"wejście smoka " dzisiaj na dzień dobry 3:0 gratuluje piłkarzą dla mnie najlepszy był Kucharski potem Donald (żeby nie było czarnoskóry a nie ryżawy )Kuchar ładnie czyścił a Donald potrafił zebrać się z piłką z 3 polonistami na plecach .Aka bdb i tak dalej mógłbym pisać ale wstrzymuje sie bo to tylko pierwszy mecz noooooooooo ale catering pierwsza klasa :pierogi,chleb ze smalcem,kiełbacha,szaszłyki no i cola w butelkach aha i herbatka nie wiem jak u Was ale u mnie na 7 niestety nie było hostess I WIELKIE dzięki za OPRAWE oby tak dalej GRATULUJE przypomina mi piekne czasy .............
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.