Ze stadionem teraz już nikt się nie będzie tak afiszował, można się na tym umoczyć
Jeżeli wystartują Jarmoliński i Arłukowicz to Krzystek nie ma większych szans.. tyle, że to marne pocieszenie...
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Było maile wysyłać?! Chłopak sie załamał ze nikt nie podzielajego sympatii...
PS.Skacze na meczu,owija sie flagą(tak jak kazdy "kibic") , łazi po płotach a potem sie dziwi ze siły nie ma!
Rezygnuje bo szykuje się do wyborów prezydenckich w których będzie kandydował min. z Arłukiewiczem, te szopki na stadionie to tylko wczesna kampania wyborcza.
O dziwo ostatnio wszyscy, którzy planują start w wyborach byli na stadionie.
teraz kazdy kandydat na prezydenta miasta bedzie obiecywal nowy stadion lub modernizacje, czyli drugi krzystek
i wiekszosc kibiców Pogoni to kupi
Za to ty nim (kibicem) nazywac sie nie mozesz cieplaku
Olo musi pojsc na ofensywnego pomocnika i wziasc sie za rozgrywanie wtedy kilka prostopadlych pil i moze byc niezle
Prostopadłe piłki, to teraz marzenie, może Chłopaki się ogarną i w końcu napastnicy będą dostawać takie dogrania.
Pada deszcz pewnie pikniki spanikują i zostaną w domu.No dobra tu gadu gadu, a czas śmigać na Twardowskiego.
Olo musi pojsc na ofensywnego pomocnika i wziasc sie za rozgrywanie wtedy kilka prostopadlych pil i moze byc niezle
Prostopadłe piłki, to teraz marzenie, może Chłopaki się ogarną i w końcu napastnicy będą dostawać takie dogrania.
Pada deszcz pewnie pikniki spanikują i zostaną w domu.No dobra tu gadu gadu, a czas śmigać na Twardowskiego.
I Mandrysz mnie wysluchal.Nie wystawil Parzego a cofnal Ola
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 29/08/2009 21:26
Dobry mecz. Szkoda, ze Rogalski/Hrymowicz (nie jestem pewien, ktory uderzal) bramy nie dal tylko poprzeczka byla
Predota - niezla zmiana, duzo walczyl, dal brame - dzisiejsza postawa Piotrka bardzo mi sie podobala
W obronie dobrze, nie liczac jednej sytuacji z okolic 65 minuty.
Brawo dla Ola - kazdy gol strzelony "z glowa", a nie bezmyslne kopanie na bramke
I co cieszy, zaczal grac srodek pola.
Dzieki dla pilkarzy i kolegow z 11/12 za elegancki doping - szkoda tylko, ze oprawy nie bylo, a przy takim wyniku przydalaby sie
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 29/08/2009 21:39
ogólnie dobry mecz, pierwsza bramka wszystko ustawiła (bramkarz gości fatalny). Na duuży plus według mnie: Mysiak i Hrymowicz. Słabiutko Dziuba (zastanawia mnie, czy on tak zawsze grał, czy jest po prostu bez formy. Może mu w tej Flocie wystawiali na pustą bramkę dlatego strzelał, a może jest kompletnie u nas zagubiony, bo nie ma żadnej kiwki, żadnej indywidualnej akcji..)
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 29/08/2009 21:55
Mecz wbrew pozorom wcale nie był najlepszy w wykonaniu Pogoni (szczególnie pierwsza połowa była słabiutka). Od samego początku Sandecja przycisnęła i według mnie zdecydowanie lepiej operowała piłką w środku pola w pierwszej połowie, Pogoń przez pierwsze 10-15 minut za bardzo nie wiedziała co się dzieje. Mandrysz w szatni musial powiedzieć kilka cierpkich słów o grze Portowców do tego dobre zmiany i druga połowa pod względem ofensywnym wyglądała już naprawdę fajnie.
Na plus:
- Hrymowicz - zadziwia mnie, walczy, masa odbiorów, parę razy się podłączył do akcji ofensywnej (chyba po jego strzale raz była poprzeczka),
- Prędota - super zmiana, Piotrek pokazał w tym meczu, że zdecydowanie należy mu się miejsce w pierwszym składzie,
- Moskalewicz - dwie bramki mówią same za siebie, czasami trochę nieporadnie w środku pola ale występ zdecydowanie na plus,
- Pyskaty - poza jednym błędem parę udanych interwencji (w tym jedna kapitalna).
Na minus:
- Dziuba - gdzie jest ten niby genialny napastnik z Floty? W Pogoni nie rozegrał ani razu dobrego meczu, sporo walczy, czasem dobrze poda ale od napastnika wymaga się strzelania bramek a on nawet nie ma ku temu okazji - dla mnie to kolejny taki napastnik widmo po Jankowskim (przynajmniej na razie),
- Woźniak - cieniutko, w pierwszej połowie sporo strat, niecelnych podań, parę razy nie potrafił upilnować zawodnika Sandecji który wchodził skrzydłem jak chciał, ofensywnie również do dupy w II lidze te jego ofensywne wejścia wychodziły, ale teraz próbowanie cały czas tego samego zwodu na lepszych technicznie przeciwników jak widać nie działa - z dwojga złego jednak lepszy Woźniak niż Petrik z dyspozycją taką jak w meczu z Motorem.
- Mysiak - w pierwszej połowie multum błędów, które nie zostały wykorzystane tylko dlatego że piłkarze Sandecji popisywali się nieudolnością - ogólnie dzisiaj cały blok obronny prócz Hrymowicza zanotował parę głupich zagrań, które mogły się źle skończyć
Przeciętnie, bez rewelacji: Lebedyński, Koman, Rogalski.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 29/08/2009 22:00
Dobry wynik nie powinien przysłonić prawdy o grze Pogoni, a ta jest słaba i niepoukładana. No sorry ale jeżeli nazwiemy seryjnie posyłane wysokie piłki od obrony z pominięciem 2 linii kreatywnym rozgrywaniem to coś jest nie tak. A dzisiaj od Woźniaka, Hrymowicza i Nowaka takich piłek było multum. Sadencja miejscami cisnęła Nas niemiłosiernie w I połowie. W drugiej nie wytrzymali kondycyjnie (postawili sobie wysokie warunki gry, ciągły presing) i stąd grad bramek, w większość prezentów. Znów gol z rzutu wolnego ustawia spotkanie, a ja chcę widzieć ładne bramki z akcji, po wymianach podań i dokładnych dośrodkowaniach. Gdyby nie Olo i Prędota to dzisiaj byłoby ciężko o korzystny rezultat. Za mało ruchu w pomocy, biegania do przodu. Czasem wygląda to jakby nasi biegali na smyczach. Nie mniej 4:0 cieszy i można patrzeć na kolejne mecze optymistycznie. Tylko niech się chłopaki oraz Mandrysz sprężą z formą na Widzewa i Górnik.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 29/08/2009 22:26
Brawo Pogoń najwazniejsze zwycięstwo! Gratulacje i oby wiecej takich meczy bylo no to teraz powodzenia w środe i obyśmy nie byli pierwsza druzyną w tej lidze która Kluczbork pokona..ja Wierze w dobry wynik tam POGOŃ!!!
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 29/08/2009 22:59
Podziękowania należą sie L. i M. za prowadzenie dopingu. Może ilościowo nie bylismy zbyt wielcy ale jak na ta liczbe doping baardzo przyzwoity nawet jak na te 0-0 do przerwy. Później oczywiście wpałby bramki i zabawa sie rozkręciła, chyba nawet na gieksie sie tak nie bawiłem raziło tylko jedno..ilośc dziewczyn... hehe ja do was Panie ogólnie nic nie mam..ale jak widziałem typa co ciągnął na młyn swoja dziewczyne a ona za reke ciągneła jeszcze 3 swoje kolezanki na różowo..no to sory..cos z tym trzeba zrobić..
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
raziło tylko jedno..ilośc dziewczyn... hehe ja do was Panie ogólnie nic nie mam..ale jak widziałem typa co ciągnął na młyn swoja dziewczyne a ona za reke ciągneła jeszcze 3 swoje kolezanki na różowo..no to sory..cos z tym trzeba zrobić..
racja i potem takie siedzi, pali papieroski i patrzy się zamiast dopingować !
raziło tylko jedno..ilośc dziewczyn... hehe ja do was Panie ogólnie nic nie mam..ale jak widziałem typa co ciągnął na młyn swoja dziewczyne a ona za reke ciągneła jeszcze 3 swoje kolezanki na różowo..no to sory..cos z tym trzeba zrobić..
racja i potem takie siedzi, pali papieroski i patrzy się zamiast dopingować !
Dopóki selekcji nie będzie to będziemy oglądac takie obrazki , z resztą nie tylko dziewczyny nie śpiewają , zdarzają się kolesie przychodzący na młyn dla lansu , po prostu obejrzec mecz jakby nie wiedzieli że na 11/12 się dopinguje .
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 29/08/2009 23:16
Co do postów wyżej - lać po pyskach i sie nie jebać. Pamiętajcie, że jeżeli sami się nie będziemy pilnować to nikt tego nie upilnuje. Każdy musi mieć orient co się w okół niego dzieje! A szmule wyginą śmiercią natauralną jak ci co zwątpili uwierzą, że może być lepiej i poprostu wrócą.
Co do dopingu to nie napawał optymizmem, ale cieszą mnie 2 wyczarowane bramki
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.