Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
saintsinner
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7820 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 19:21
Dla wszystkich zainteresowanych pozycja odpowiedz redakcji www.pogon.v.pl >>>> artykul

Jakby na to nie patrzec to jest rzetelna dziennikarska robota ... co ten Ptak oczekuje ?

:lsvader:

[Ostatnio edytowane przez saintsinner: 2004-08-23 19:22] [Ostatnio edytowane przez saintsinner: 2004-08-23 19:25]

ch.
Kibic
Na forum od 8475 dni

**

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 19:21
Po tym wszystkim czyli propozycji przeprowadzenia sondy uwazam ze Pogoń.v.pl powinna wrocic na swoje miejsce! To był zwykły blef ze strony Ptaka i nie ma sie co teraz czaic! Jest poczatek sezonu,karnety sprzedane a i jeszcze sporo kasy jest do wyciagniecia z biletów.
Poza tym są jeszcze środki z C+ wyplacane bodajze dopiero po sezonie.
Dlatego tez strona niech wraca a Ptak niech sie puknie w głowe. Tracic dorobek całego roku przez strone internetowa to czysta głupota ktora mogła sie zrodzic tylko u kogos niespełna rozumu!

Po dzisiejszym materiale z Kroniki TVP3 nie mam złudzen - machajac dziennikarzom przed oczami Kurierem z pretensjami ze na pierwszej stronie było info o olimpiadzie a nie o Pogoni (Ptaku), gosc potwierdził ze ma manie wielkosci i choruje "na popularność"
Kit wie z czego mu sie to bierze (kompleksy straganiarza?) ale jest po prostu chore.

Strona niech wraca, Ptak niech sie zastanowi o co mu w zyciu chodzi a my zaczynamy dopingowac zespoł ktory zdaje sie złapał wiatr w zagle :)

Jeszcze raz do Ptaka & Ptaka jr - Warte to wszystko było?
Kolejne serwisy przyłaczaja sie do protestu,dzienniki lokalne i ogolnopolskie leją z was w zywe oczy a telewizja przypomina czasy PRL-u! Osmieszyliscie sie na maxa i mam nadzieje ze w koncu dotrze to do was ze bez kibiców nie dacie rady!!

Teraz zamiast sie obrazac i szarpac dalej, dla oczyszczenia atmosfery wypier*** Baranowskiego i zatrudnijcie kogoś kto bedzie wiedział jak naprawde i rzetelnie rozmwiac z medaimi bo tych "oper mydlanych" na oficjalce wszyscy maja juz serdecznie dość!

Nie macie przed soba kretynów, ktorzy nie potrafia wyciagnac wniosków i beda "łykac" te wasze ociekajace lukrem bzdury z klubowej www.

Szantazami daleko nie zajdziecie i to nie wazne czy tu w Szczecinie czy w swojej Łodzi - wszedzie tak samo zostaniecie potraktowani!

[Ostatnio edytowane przez ch.: 2004-08-23 19:25]

Przemk0
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 19:22

Dopiero co wrocilem z wakacji.. i co widze.. komuna wrocila.. Jak dla mnie to brak mi slow.. wiele razy powtarzalem na v.pl ze "nasze" prezesiki to miesnego nawet prowadzic nie powinny..

bedzie jakis trasparet odnoscie sytuacji tej na Wisle ?

Ptak.V.yPierdaLaj to swietny pomysl.. moge sie dorzucic na material.. itd.. bo fajnie jakby trasparent byl duuuuzy..

Pzdr :)

Pogoń
Zieny
Kibic
Na forum od 7946 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 19:24
tyle osób oglądało kronike ale nikt nie napisał czegoś bardzo fajnego, otóż nasz ukochany prezes wziął jakkas gazete otworzyl ja i powiedzial "o prosze olimpiada" czyli jest bardzo zly z tego powodu ze jalas gazeta napisala na 1 stronie nie o nim ale oigrzyskach olimpijskich, on jest po prostu chory psychicznie, nie wiem jak jego zona z nim wytrzymuje

Łobez zawsze z Pogonią
aaaa
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 19:28
> tyle osób oglądało kronike ale nikt nie napisał czegoś bardzo fajnego, otóż nasz ukochany prezes wziął jakkas gazete otworzyl ja i powiedzial "o prosze olimpiada" czyli jest bardzo zly z tego powodu ze jalas gazeta napisala na 1 stronie nie o nim ale oigrzyskach olimpijskich, on jest po prostu chory psychicznie, nie wiem jak jego zona z nim wytrzymuje

może jest dobry w czymś innym i żonie to wystarcza:)

Steryd
Kibic
Na forum od 8824 dni

**

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 19:30
Tak Tak Tak To Antek Ptak :)

1948
ManU
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 19:32
> tyle osób oglądało kronike ale nikt nie napisał czegoś bardzo fajnego, otóż nasz ukochany prezes wziął jakkas gazete otworzyl ja i powiedzial "o prosze olimpiada" czyli jest bardzo zly z tego powodu ze jalas gazeta napisala na 1 stronie nie o nim ale oigrzyskach olimpijskich, on jest po prostu chory psychicznie, nie wiem jak jego zona z nim wytrzymuje

Nie oglądałem kroniki ale jak to jest prawda to ten ptaszor to kretyn. On powinien dostać w dziób, naprawdę. Jebac chuja. Uważa ze jest wazniejszy niż to jak Otylka czy nasi wioslarze reprezentują nasz kraj na olimpiadzie:bardzo_zly: Przesada.
Ch. masz rację. Za dużo ma do stracenia i ta cala komedia jest śmiechu warta. niech V.PL WRACA A MY ZAJMIJMY SIĘ WYJAZDEM DO GRODZISKA. problem Ptaszora rozwiąze sie sam :greenchainsaw:

"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
Cobi
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 19:32

Jemu chodziło o artykuł na 1 stronie w lewym dolnym rogu. A zbeształ tego dziennikarza za to że to zrobił!! (ponowny atak na prasę). A calej tej sytuacji winny jest BARANOWSKI !!!!! I to on powinien być przez nas besztany najbardziej!!!!!!! Cenzor pieprzony.....

Ryan Giggs!! M.U. Forever!!!
RosSi
Kibic
Na forum od 8155 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 19:34
www.wislakrakow.com tez sie dolaczyla :):) udalo mi sie hehe :D

dr Pavlo
Kibic
Na forum od 8266 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 19:37
jeśli wszystkie strony klubów pierwszoligowych przyłączyły by sie do protestu antoś napewno by spękał i zwrócił działalność v.pl

Na zawsze Pogoń
Macieq
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8956 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 19:40
> Jemu chodziło o artykuł na 1 stronie w lewym dolnym rogu.

a co to byl za artykul bo nie kupilem dzisiaj kuriera?

... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
ihaaaa tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia || :X
chleb
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 19:41
Rzeczywiscie, po "lekturze" Kroniki Szczecinskiej nalezy stwierdzic, ze nasz prezes nie jest do konca zrownowazony. Niewazne, czy robi to dla Pogoni, czy dla siebie samego. Nastepnym razem wyskoczy moze z nozem do dziennikarzy, jesli nie pokarze mu sie miejsca w szeregu. Gdyby gazety nie podkulily ogonow w zimie, to Ptak pewnie by nie odlecial, ale za to mialby jasnosc co do tego, co go czek w razie kolejnych wyskokow. A tak mamy niezla zadyme, ktora nie moze skonczyc sie znowu schowaniem glowy w piasek, bo Ptak uzna, ze juz mu wszystko wolno w tym miescie i zaden kaftan bezpieczenstwa mu niegrozny.

W zwiazku z tym V.PL MUSI WROCIC nie dla siebie lecz dla Pogoni!!!

Warunkiem rozwoju jest zmiana. Skoro pan panie Antoni nie chce sie zmienic, to moze do prawidlowego rozwoju klubu nalezaloby zmienic pana??
saintsinner
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 19:41
Glos Szczecinski :

Ptak zagroził odejściem

Serwis interentowy kibiców Pogoni www.pogon.v.pl musiał zawiesić działalność. W portalu twierdzą, że byli szantażowani. Prezes Pogoni zaprzecza.

Po 5 latach działalności przestał istnieć serwis internetowy kibiców Pogoni "pogon.v.pl”. Po wejściu na stronę internetową widnieje komunikat o następującej treści:

"W dniu dzisiejszym Zarząd Pogoni przedstawił redakcji serwisu www.pogon.v.pl ultimatum. Jeżeli do jutra (tj. poniedziałek, 23.08.2004 rok) strona nie zaprzestanie swojej działalności, pan Ptak wycofa się z Pogoni Szczecin, a nasz klub zniknie z mapy Polski.
Osoby tworzące serwis www.pogon.v.pl zawsze pragnęły przede wszystkim dobra Pogoni. Dlatego też nie zamierzamy przyczyniać się do kolejnego upadku naszego klubu i z dniem dzisiejszym zawieszamy działaność. Wszystkim kibicom i piłkarzom Pogoni Szczecin życzymy wielu sukcesów. Jednocześnie serdecznie dziękujemy wszystkim naszym Czytelnikom oraz współpracownikom, którzy przez okrągłe pięć lat tworzyli serwis www.pogon.v.pl.”

- Zarząd nie wystosował takiego pisma. Jako prezes oficjalnie oświadczam, że nie sygnowałem żadnego ultimatum i nie słyszałem, by ktokolwiek z zarządu to robił - powiedział w rozmowie z "Głosem” Krzysztof Waszak, prezes Pogoni.

- Zażądaliśmy natomiast zaprzestania działalności strony, która posługiwała się naszą nazwą i logo - stwierdził Waszak. - To działanie czysto handlowe, zmierzajace do uporządkowania własności klubu. Nie ukrywam jednak, że artykuły ukazujące się na portalu atakowały klub i dyskredytowały jego działalność. Mimo wielokrotnie podejmowanych rozmów, nie mogliśmy z nimi dojść do porozumienia. Słowo "kibic” kojarzy mi się z kimś, kto pomaga swojemu klubowi, a nie go atakuje.

- Nie chcę niczego komentować - powiedział "Głosowi” jeden z twórców strony internetowej o pseudonimie "Lenek”. - Każdy ma swoje życie, a to była nasza miłość.

Przez 5 lat istnienia strony zanotowano aż 5 mln wejść.

- Ostatnio miesięcznie odwiedzało nas 250 tysięcy internautów - zdradził "Lenek”.

:(

Zieny
Kibic
Na forum od 7946 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 19:48
serwis internetowy www.pilka.pl poinformował o tym że ta strona jak także inne strony robią protest

Łobez zawsze z Pogonią
Faster
Kibic
Na forum od 8754 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 19:59
> > Jemu chodziło o artykuł na 1 stronie w lewym dolnym rogu.

> a co to byl za artykul bo nie kupilem dzisiaj kuriera?

O to artykuł z pierwszej strony Kuriera:

Antoni Ptak chce odejść?
Pogoń wygrała wreszcie swój pierwszy mecz w ekstraklasie - i to w świetnym stylu, gdyż pokonała poznańskiego Lecha, grającego z przewagą jednego zawodnika. Po ostatnim gwizdku sędziego kilkunastotysieczna publiczność długo oklaskiwała szczecińskich piłkarzy.
Tak radośnie było w piątek, a już w niedziele nad Pogonią zaczęły się gromadzić czarne chmury. Właściciel klubu Antoni Ptak, niezadowolony z materiałów prezentowanych na temat Pogoni na jednej z internetowych stron, zapowiedział swoje odejście z Pogoni o ile ta strona nie zaprzestanie swojej działalności. "Stworzyłem Pogoń, i mogę ją zlikwidować" - powiedział nam wczoraj. Wspomnianą stronę redagują kibice Pogoni, więc w trosce o ukochany klub natychmiast zawiesili działalność. Czy jednak tak wrażliwy na krytykę biznesmen wytrwa w naszym mieście przez długie lata...? (mij)
Wiecej na str. 30 i 31
Źródło: Kurier Szczeciński

Pit.
Kibic
Na forum od 8039 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 20:00
90minut.pl też coś napisało...

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'

Kibic
Na forum od 7952 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 20:00
Redakcja 90minut.pl solidaryzuje się ze stanowiskiem polskiego środowiska futbolowego w internecie, które nie mogąc pogodzić się z ocenzurowaniem serwisu www.pogon.v.pl przez zarząd MKS Pogoń Szczecin SSA, zdecydowało się na kilkugodzinne zawieszenie działalności niektórych stron klubowych.

Do akcji protestacyjnej przystąpił dotychczas między innymi następujące serwisy: www.Legia.Net, www.Legia.com.pl, www.LegiaLive.pl, www.Pogononline.pl, www.LKSLodz.pl, www.LechPoznan.pl, www.polonia.slubice.pl, www.stal-sulecin.prv.pl, www.ksd.wolsztyn.pl, www.mks.nowemiasteczko.org i wiele innych.

Skuteczne posłużenie się szantażem wobec niewinnej i pozostającej w ramach dobrych obyczajów krytyki działań zarządu przez redakcję www.pogon.v.pl, nie tylko źle wróży przyszłości szczecińskiego klubu, lecz jest też wyjątkowym świadectwem pogardy dla konstytucyjnej zasady wolności słowa.

Redakcja 90minut.pl nie zawiesza działalności serwisu, gdyż za swój podstawowy obowiązek w tej sytuacji uważa informowanie o przebiegu akcji.

źródło: 90minut.pl

I to jest na głównej napisane !! Robi się głośno !!

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8041 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 20:02
Antoni Ptak znowu odchodzi

Mam dość tej fali krytyki i obelg pod adresem moim i mojej rodziny. Dziękuję - odchodzę - powiedział na wczorajszej konferencji prasowej Antoni Ptak, nie stawiając tym razem nikomu żadnego ultimatum

W ciągu kilku dni to druga groźba odejścia ze Szczecina właściciela klubu Pogoń Szczecin. W niedzielę zagroził, że odejdzie, jeśli do poniedziałku kibice Pogoni nie zamkną strony internetowej www.pogon.v.pl. Istniejąca od pięciu lat strona rzeczywiście zniknęła. - To grupa oszustów, którzy nie mają prawa mienić się przedstawicielami kibiców, bo takowymi nie są - grzmiał wczoraj Ptak.

Przypomnijmy, że poszło o Claudio Milara, napastnika z Urugwaju. Oficjalna propaganda klubu twierdziła, że zawodnik grał ostatnio w II lidze brazylijskiej. Pogon.v.pl na podstawie informacji od brazylijskiego korespondenta napisała, że występował w II lidze stanowej, co może być odpowiednikiem naszej klasy okręgowej. Pod tekstem kibice nieprzychylnie skomentowali transfer. Rozwścieczone władze Pogoni cofnęły w piątek wieczorem akredytacje prasowe przedstawicielom strony.

- Zostaliśmy do tego zmuszeni, bo nielegalnie korzystali ze znaków towarowych Pogoni - tłumaczył wczoraj Krzysztof Waszak, prezes Pogoni. - Wielokrotnie zachęcaliśmy do współpracy, ale nie mogliśmy na nią liczyć.

- Od miesiąca dopominaliśmy się, by podpisać stosowną umowę, ale nikt w klubie nie chciał z nami rozmawiać - zaprzeczył Artur Lenkiewicz z redakcji strony. Na dowód pokazał "Gazecie" pismo wysłane w tej sprawie 2 lipca, na które nie otrzymali od klubu odpowiedzi.

Strona zamilkła w południe i wydała oświadczenie, że swoją działalnością nie chce niszczyć klubu. Cenzurze sprzeciwiła się cześć mediów. To przelało czarę goryczy Ptaka.

- Mam tego dość. Nie mogę wydawać swoich pieniędzy i być opluwany. Jeśli media uważają, że strona jest stroną kibiców, to się myli. To grupa oszustów - powtórzył i zapowiedział, że odchodzi ze Szczecina.

Chyba że...

- Zobaczymy, jak zareagują kibice. Niech jedna z gazet opublikuje sondaż, czy kibice mnie chcą. Jeśli większość będzie za, to zostanę - stwierdził szef klubu.

Ile wynosi "większość"? - 90 procent - zaznaczył.

- Panie prezesie, prosimy zostać - uspokajali Waszak i trener Bogusław Baniak.

Baniak dodał też: - Jeśli pan Antoni podtrzyma decyzję, ja natychmiast rezygnuję ze stanowiska.

Co jeszcze wydarzyło się na konferencji? Bogusław Baniak zagroził pozwem sądowym TVP Szczecin za wyemitowanie jego wypowiedzi podczas piątkowej konferencji prasowej (Baniak, przeklinając co drugie słowo, krytykował dziennikarzy). Klub na czarną listę wpisał dziennikarzy, którzy według władz klubu nie sprzyjają Pogoni (jest na niej także niżej podpisany).

Wczoraj polskie sportowe strony internetowe (poświęcone Pogoni, Legii i ŁŚ-owi) w geście solidarności z kolegami ze Szczecina na kilka godzin wyłączyły swoje witryny.

Cytaty z konferencji

Antoni Ptak:

- Wygrana z Lechem przeszła bez echa. Nikt się nie cieszy, wiele krytyki. Skupiacie się na jakiejś bandzie oszustów. W "Kurierze" ważniejsza była olimpiada w Atenach, a w "Wyborczej" piszą o cenzurze.

- Po awansie zespołu do I ligi dałem Dawidowi pieniądze, by kupił sobie mercedesa. A on za te pieniądze sprowadził Milara. I tak mu się odwdzięczyliście.

za GW

chleb
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 20:04
Analizuje caly czas zaistniala sytuacje i na mysl nasuwa mi sie nastepujacy wniosek.

Nie da sie ukryc, ze Ptakowi z takich, czy innych powodow v.pl nie pasowala. Ale czy gdyby Pogon przegrala z Lechem, to Ptak posunalby sie do tak zenujacych skeczow? Wydaje mi sie , chcial wykorzystac, jak zwykle z reszta dobra passe i euforie kibicow, myslal, ze dzieki zwyciestwu wszystko mu wybacza.

Narazie zanosi sie na to, ze sie przeliczyl. Ale, mowiac troche zartobliwie, moze powinnismy sie starac, zeby Pogon za czesto nie wygrywala, to Ptak nie bedzie mial zbyt wielu momentow dajacych mu okazje do takich palczow?

Warunkiem rozwoju jest zmiana. Skoro pan panie Antoni nie chce sie zmienic, to moze do prawidlowego rozwoju klubu nalezaloby zmienic pana??
mikka
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 20:07
Brawo !!!!!!!od niedawna mam neta i tez niedawno trafiłem na wasza stronę....Wasz pomysł z zawieszaniem stron był genialny tyle ludzi sie do tego przyłączyło!!!Dziękujemy Legii ale zeby sie do tego przyłączył Lech????????Mimo to ze za soba nie przepadamy Lechowi za taka postawe nalezy sie szacunek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nienawidzimy sie ale jednak gdy jest jakies zagrozenie potrafimy sie zjednoczyc!!!!!

"Lecz zaklinam - niechaj żywi nie tracą nadziei I przed narodem niosą oświaty kaganiec; A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei, Jak kamienie przez Boga rzucane na szaniec!"
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 45  - 46  - 47  - 48  - 49  - 50  - 51  - 52  - 53  - 54  - 55  - 56  - 57  - 58  - 59  - 60  - 61  - 62  - 63  - 64  - 65  - 66  - 67  - 68  - 69  - 70  - 71  - 72  - 73  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768892181 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005